Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 083
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 735
Един въпрос към родилите секцио в Селена.Махнаха ли ви косъмчетата по корема преди операцията?Ако ги бръснат там,искам да знам,защото предпочитам да ида на кола преди това   newsm78  И още нещо,обезболяващите след операцията съвместими ли са с кърменето?Благодаря предварително   bouquet
Да махат всички косъмчета с бръснач така че по добре си направи кола.Обезболяващите са абсолютно съвместими с кърменето Peace

А за нормалното раждане пак ли ги махат /евентуално ако ти се наложи секцио/ или не?

# 736
Един въпрос към родилите секцио в Селена.Махнаха ли ви косъмчетата по корема преди операцията?Ако ги бръснат там,искам да знам,защото предпочитам да ида на кола преди това   newsm78  И още нещо,обезболяващите след операцията съвместими ли са с кърменето?Благодаря предварително   bouquet

Искат те обезкосмена , затова иди на кола. Аз се обръснах , но то е доста надолу под пъпа , а не на целия корем.

# 737
 Здравейте момичета, аз мисля да раждам в Селена, термина ми е края на август и днес си запазих час за петък за преглед. Изчетох цялата тема, веднъж ходихме и до самата клиника, но само я разгледахме. Но по важното, което искамда питам е дали някой е чувал отзиви за доктор Петкова или Попова, нещо такова, не съм чувала нищо за нея, въобще не знаех, че работи такава докторка там, но тя била дежурна в петък и просто нямам избор. Ако сте чували нещо за нея моля пишете.

# 738
Благодаря ви за отговорите,значи ще махам само под пъпа надолу  Hug
Здравейте момичета, аз мисля да раждам в Селена, термина ми е края на август и днес си запазих час за петък за преглед. Изчетох цялата тема, веднъж ходихме и до самата клиника, но само я разгледахме. Но по важното, което искамда питам е дали някой е чувал отзиви за доктор Петкова или Попова, нещо такова, не съм чувала нищо за нея, въобще не знаех, че работи такава докторка там, но тя била дежурна в петък и просто нямам избор. Ако сте чували нещо за нея моля пишете.
Изобщо не съм чувала за такава лекарка там,съжалявам   Thinking

# 739
  • Пловдив
Цитат
А за нормалното раждане пак ли ги махат /евентуално ако ти се наложи секцио/ или не?
Аз родих нормално и не ми ги махнаха. Предполагам, че това важи за всички, които раждат нормално. Но не знам какво правят, ако се наложи секцио по спешност newsm78

Последна редакция: ср, 11 юли 2007, 18:27 от riri_tol

# 740
  • Пловдив
Цитат
някой е чувал отзиви за доктор Петкова или Попова
И аз не съм чувала нищо за нея  no. Може би отскоро работи в клиниката.

# 741
Цитат
някой е чувал отзиви за доктор Петкова или Попова
И аз не съм чувала нищо за нея  no. Може би отскоро работи в клиниката.

Благодаря за отговора по-горе за косъмчетата. И аз не съм я чувала тази докторка, но живот и здраве тези дни ще раждам там, та ще разуча въпроса. Пък може и да я срещна, ако наистина е вече лекар в СЕЛЕНА. И после ще пиша.

# 742
Мери, предполагам тази лекарка е на мястото на Кръшкова, най-вероятно е добър специалист. Искам да ти кажа, че аз два пъти ходих на преглед и двата пъти при Кръшкова, но в последствие родих при Ставрев, така че кой ще те прегледа не е чак толкова от значение. Не се шашкай излишно и почвай да почиваш повечко, че дунда сега най-много расте  Hug

# 743
Защо да е на мястото на Кръшкова, тя не работи ли вече там. Не съм чела преди това доста страници от темата, съжалявам, ако се повтарям с въпроса

# 744
Защо да е на мястото на Кръшкова, тя не работи ли вече там. Не съм чела преди това доста страници от темата, съжалявам, ако се повтарям с въпроса

Не Кръшкова вече не работи в Селена за съжаление

# 745
Е, не знаех за Кръшкова, жалко, тя изроди бебето ми и страхотна жена страхотен човек и лекар. А къде работи сега? Знае ли някой? Предстои ми контролен преглед, но в Селена няма да отида при друг лекар

# 746
Е, не знаех за Кръшкова, жалко, тя изроди бебето ми и страхотна жена страхотен човек и лекар. А къде работи сега? Знае ли някой? Предстои ми контролен преглед, но в Селена няма да отида при друг лекар

Re: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив
« #99 четвъртък, 07 юни 2007, 12:16 »
   Отговори с цитат
Др. Кръшкова-тел.0888 24 89 23, работи в мед. център зад тримонциум 'Тримонциум' "

Това е от друга тема, дано да е актуална информацията и да ти свърши работа. Беше публикувано, след като стана ясно, че Кръшкова вече не е в СЕЛЕНА. Успех!

# 747
Благодаря за отговора, Orhidea! Успешно раждане, дано всичко мине нормално

# 748
Здравейте, да се включа и аз. Информацията за д-р Кръшкова е вярна наистина работи в мед. център "Тримонциум", миналата седмица бях на преглед при нея.

# 749
Здравейте момичета някой има ли информация кои педиатри работят в Селена и може ли чрез абонамент да се посещават за бебето   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт