Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 656
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 870
Аз днес бях до "Селена" за информация. Жената на рецепцията май не знаеше за тези нови цени. Когато пък звъних по телефона преди това, един мъж ми обясни, че секциото е 850 лв /а не 860/ от 1ви септември. Вече нищо не разбирам... А можело новите цени да влязат от 1ви октомври - това също научих, ама дали е достоверно. newsm78

# 871
старата цена е 750 лв. + 100, ако иzбереШ Минев. А новата цена Ще е 860 + 100, ако иzбереШ Минев. Тъжно, но факт.

# 872
по телефона преди това, един мъж ми обясни, че секциото е 850 лв /а не 860/ от 1ви септември. Вече нищо не разбирам... . newsm78
когато бях на преглед, Минев беше страшно изморен.Тъкмо беше излязъл от операция и наистина изглеждаше преуморен.Толково бързо ми каза за раждането, за цените, за необходимите неща, че от толкова инфо може и аз да не съм запомнила дали е 850 или 860, въпроса е че от 1-ви цените ще са със 100 леваповече, 10 лева плюс минус, едва ли е от значение.

# 873
  • Асеновград
Аз също ходя при Минев- термина ми е на 3.09- та исках да кажа, че наплива при него в чатния му кабинет е много голям- лично аз незнам как се справя този чове-дава и дежурства в Селена, постоянно има операции, раждания-когато и да му се обадят в денонощието и 3 дни е в частния си кабинет!!

И това е при условие,че не работи със здравната каса-ами ако работеше-представете си какво щеше да е при него-дали щеше да може да приема всички желаещи?????Аз съм сигурна,че не!

Същото е и с 100-те лв-наистина само той взима +100лв, но по този начин той иска да направи така, че да може да смогва на този голям наплив от жени....
Успех на всички и искам да ви кажа, че за всички лекари ше се намери и добро и лошо, така че който се е ориентирал към някого да не му мисли и това е! Всичко да е на хубавото и без проблеми, бебчетата ни да се родят живи и здрави!

# 874
Същото е и с 100-те лв-наистина само той взима +100лв, но по този начин той иска да направи така, че да може да смогва на този голям наплив от жени....
Успех на всички и искам да ви кажа, че за всички лекари ше се намери и добро и лошо, така че който се е ориентирал към някого да не му мисли и това е! Всичко да е на хубавото и без проблеми, бебчетата ни да се родят живи и здрави!

Никой не е казал нищо лошо за Д-р Минев като лекар. Факт е обаче , че само той взима 100-те допълнителни лева. За мен това не е начина да "прогониш" желаещи да раждат при теб , спокойно може да каже, че е претоварен и неможе да поеме повече ангажименти. Според мен това си е чисто печалбарство.

# 875
  • Асеновград
Точно по този начин той "отблъсква"някои пацинетки!!! Peace

# 876
Краси, никой не отблъсква така. Ти ако си реШила да дадеШ 750 лева Ще дадеШ и 850. И наистина е голям печалбар. Толкова голям, че на мен искаШе да ми прави операция zа около 800 лв. вместо да ми напиШе една рецепта zа медикамент, които свърШи съЩата работа. Добре че се консултирах и с друг. Значи zа операцията нямаШе да е претоварен. Много ми падна в очите. За мен това не е добър специалист. Но това си е лично мое мнение. Моля ви не се нахвърляйте върху мен, никой не обвърzвам с мнението си. Само споделям. Не желая да предиzвиквам спор.  Peace

# 877
Еи не се спря бе milepetrova!!!Има си черен списък и в хиляда теми повтаряш едно и също!!Колкото и да плюеш Минев си остава супер специалист.Като гледам на доста хора е помогнал!На които не му харесва никой не го кара да ходи при него.Аз ще съм му благодарна цял живот затова ,което направи за мен!!

# 878
 В петък бях в Селена и се срещнах с д - р Георгиев. Много ми допадна, много готин и весел човек, вдъхна ми и голямо доверие.
 Кажете ми кой е другия анестезиолог в Селена и добър ли е, защото като раждам може да се случи той да е на смяна.

# 879
Другия анестезиолог е Др Кючуков , също е много приятен човек , като лекар обаче нямам впечатления.

# 880
На моето секцио беше др Кичуков също като Георгиев и той е много весел и приятен човек и чудесен специалист, все пак те двамата са едни от най добрите анестезиолози в Пловдив

# 881
  • Пловдив
Цитат
Кажете ми кой е другия анестезиолог в Селена и добър ли е, защото като раждам може да се случи той да е на смяна.
Аз родих в Селена нормално с епидурална упойка. Анестезиолог беше д-р Кючуков и съм много доволна от него. Много весел и приятен човек, а също така и голям специалист. Можеш да му имаш пълно доверие.

# 882
Краси, никой не отблъсква така. Ти ако си реШила да дадеШ 750 лева Ще дадеШ и 850. И наистина е голям печалбар. Толкова голям, че на мен искаШе да ми прави операция zа около 800 лв. вместо да ми напиШе една рецепта zа медикамент, които свърШи съЩата работа. Добре че се консултирах и с друг. Значи zа операцията нямаШе да е претоварен. Много ми падна в очите. За мен това не е добър специалист. Но това си е лично мое мнение. Моля ви не се нахвърляйте върху мен, никой не обвърzвам с мнението си. Само споделям. Не желая да предиzвиквам спор.  Peace

И каква работа ти е свършил въпросният ти медикамент? Да не би вече да си бременна..., ако е така честито, ако не, здраве да е... Само ти се чудя на акъла какъв е тоя специалист, дето те е баламосал, че нямаш нужда от операция, дано наистина да оправдае доверието ти, да не се окаже в последствие, че си пила една студена вода.
Ама то човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи...

# 883
mama_na_vale , медикаментът е достинекс и да, тоzи медикамент ми помогна да zабременея.  Mr. Green Тоест имам проблем с пролактина, а не с яйчниците и лапарото, което искаШе да ми направи нямаШе да свърШи работа. На следваЩия месец след достинекса имах овулация. Само че на него това, че аz пия достинекс не му носи никаква печалба. Но пак каzвам, това си е лично мое мнение и никой не обвърzвам с него. Сигурно има жени, на които е помогнал и които са доволни от него. Дано са повече. Но zа мен той не е ниЩо повече от един печалбар с висШe обраzование.

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 15:48 от milepetrova

# 884
Момичета нека не превръщаме темата в "За и против Д-р Минев" , който е доволен и е решил да ражда при него да си предвиди +100лв и това е   bouquet

И каква работа ти е свършил въпросният ти медикамент? Да не би вече да си бременна..., ако е така честито, ако не, здраве да е... Само ти се чудя на акъла какъв е тоя специалист, дето те е баламосал, че нямаш нужда от операция, дано наистина да оправдае доверието ти, да не се окаже в последствие, че си пила една студена вода.
Ама то човек каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи...

mama_na _vale , много груб пост от твоя страна

Общи условия

Активация на акаунт