Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 647
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 885
Момичета нека не превръщаме темата в "За и против Д-р Минев" , който е доволен и е решил да ражда при него да си предвиди +100лв и това е   bouquet

Подкрепям.  Peace Това е една чудесна тема с много полеzна информация.  Нека не я раzваляме. АЗ пасувам вече относно Минев. Всеки сам реШава при кого да отиде.

kristina_83  Hug

# 886
 newsm78 Мисля, че спорите за глупости тук в тази теми. Ми много ясно. че от един лекар ще има доволни, но ще има и недоволни. Така като чета си мисля, че наистина е добър специалист и това, че взема повече пари - ами така е преценил, човека е със самочувствие - какво толкова.
Момичета нека не превръщаме темата в "За и против Д-р Минев" , който е доволен и е решил да ражда при него да си предвиди +100лв и това е   bouquet

# 887
  • Асеновград
mary_jane  Peace Peace Peace абсолютно си права!

# 888
Момичета, вчера говорих с моя доктор, който потвърди, че от 01.09. цените се увеличават. Така че правете си сметка.

# 889
Здрабейте,
следя отдавна темата и съм решила да раждам в Селена.Минах 1 преглед при д-р Кръшков,уговорихме се за още 1 преглед преди раждането.Мислех да не избирам конкретен лекар,но се чудя дали да не се уговоря с него.Има ли раждали мами при него?Нормално раждане предпочитам.

# 890
Здравей , едва ли ще ти бъда полезна , но все пак да кажа. Кръшков беше вторият лекар на моето раждане - беше секцио обаче. Видя ми се спокоен и приятен човек и на визитациите беше винаги в добро настроение. Като специалист обаче , нямам мнение. Смятам обаче , че няма смисъл да избираш лекар , при когото и да попаднеш от лекарите в Селена, ще се погрижи за теб. Ако разбира се нямаш други аргументи за избора на лекар.   bouquet

# 891
и аз съм се насочила към Селена (въпреки новите цени), надявам се да не съжалявам.Мисля да не избирам лекар, а просто когато му дойде времето да се изтипосам там и готово.Това ми решение се затвърди още повече след последния път когато бях на преглед в Селената и д-р Минев след цял ден дежурство и операция изглеждаше като изцеден лимон....представяте ли си толкова изморен човек тъкмо се прибира в къщи и аз да му звънна и да кажа раждам...Crazy Crazy Crazy

# 892
  • под шипковия храст
а какви са новите цени някой знае ли? питам за едни познати и не съм чела подробно темета от известно време насам. аз им хванах стария ценоразпис  Wink ky ky и аз не бях избрала лекар, паднах се при СТаврев - не виждам причина да избираш, освен ако някой от тях не ти следи бременността и не се чувстваш по-спокойна с него. айде, чакаме новите бебчовци  baby_neutral

# 893
със 100 лв отгоре

# 894
Следя темата с огромен интерес,всеки ден първо проверявам дали има нещо ново.Ако има момичета скоро родили в клиниката нека пишат за всичко-от постъпването до изписването,за всичко за което са се интересували преди да родят и вече преминали го да споделят.Има много изписано,но нова информация никога не е излишна,защото нещата се променят(ето аз от тази тема научих за промяната в цените)

# 895
Следя темата с огромен интерес,всеки ден първо проверявам дали има нещо ново.Ако има момичета скоро родили в клиниката нека пишат за всичко-от постъпването до изписването,за всичко за което са се интересували преди да родят и вече преминали го да споделят.Има много изписано,но нова информация никога не е излишна,защото нещата се променят(ето аз от тази тема научих за промяната в цените)
И аз така Crazy

# 896
Никой ли не може да ни даде списък с нужните неща за болницата Rolling Eyes

# 897
  • под шипковия храст
Никой ли не може да ни даде списък с нужните неща за болницата Rolling Eyes
това, което се сещам е, че ще ти трябват чехли, бельо и козметични принадлежности - четка и паста за зъби, шампоан, сапун и т.н. всичко останало ще ти го дадат - нощница, халат и превръзки. за бебето нищо не ти трябва - само като го изписвате ще си носите вече дрешки и т.н. не се сещам друго..., питай!

# 898
единствено ако имаш предпочитания към памучен вариант на превръзки си вземи- аз ползвам само такива и си бях взела, защото те предлагат само копринени. Това което си носих бяха превръзките, сапун, четка и паста за зъби, чехли, хавлия за лице и тяло, дозичка шампоан.

# 899
  • До хладилника, който обичам
Кажете повече подробности какво казват за храненето на новороденото в 'Селена'?

Общи условия

Активация на акаунт