Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 651
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 900
Ами мен само ме питаха кърмя ли или да ми приготвят АМ Mr. Green , но това е преди 6 месеца

# 901
В деня преди да родите имате ли възможност да разговаряте с анестезиологът и педиатърката,която ще поеме бебето или трябва да си запиша предварително час преди раждането,за да ми обяснят за упойката и какви изсл.правят на бебчето?Освен задължителните ваксини ,всъщност какви изследвания се правят на бебето?(питам,защото вчера моя съседка раждала в окр.болн.ми сподели как спешно докарали от Селена в окръжна бебе с мн.нисък бр.тромбоцити и след нужните прегледи,които му направили се оказало,че лабораторията в Селена е объркала резултатите)Искренно се надявам това да са само слухове(с цел конкуренция),но ако е истина е доста притеснително.Споделяйте ,всяка нова мама,която ще се включи с нова,"прясна"информация ще е от полза за такива "паники" като мен ,на които това събитие ни предстои.

# 902
В деня преди да родите имате ли възможност да разговаряте с анестезиологът и педиатърката,която ще поеме бебето или трябва да си запиша предварително час преди раждането,за да ми обяснят за упойката и какви изсл.правят на бебчето?Освен задължителните ваксини ,всъщност какви изследвания се правят на бебето?(питам,защото вчера моя съседка раждала в окр.болн.ми сподели как спешно докарали от Селена в окръжна бебе с мн.нисък бр.тромбоцити и след нужните прегледи,които му направили се оказало,че лабораторията в Селена е объркала резултатите)Искренно се надявам това да са само слухове(с цел конкуренция),но ако е истина е доста притеснително.Споделяйте ,всяка нова мама,която ще се включи с нова,"прясна"информация ще е от полза за такива "паники" като мен ,на които това събитие ни предстои.
Аз говорих с анестезиолога 5 дни преди раждането ако не си алергичен не ти правят тест за упойката а само за антибиотиците непосредствено преди операцията, а педиатърката дойде на втория ден след секциото и ми обясни за кърменето и отговори на всичките ми въпроси относно храненето и отглеждането на бебето мисля че на бебетата правят изследване за определяне на кръвна група и пълна кръвна картина, а правят ваксини за хепатит Б, БЦЖ и ФКУ като тази незнам за какво е точно.
И да ви кажа мамчета доста деца  се изписват от Селена със стефилококи, детето на едни приятели също е от тях за съжаление, май това че пускат много хора си има и лоша страна.

# 903
И да ви кажа мамчета доста деца  се изписват от Селена със стефилококи, детето на едни приятели също е от тях за съжаление, май това че пускат много хора си има и лоша страна.

това май се случва вече във всички родилни  newsm78
няма ли да се вземат мерки ?!

# 904
  • Пловдив
Никой ли не може да ни даде списък с нужните неща за болницата Rolling Eyes
това, което се сещам е, че ще ти трябват чехли, бельо и козметични принадлежности - четка и паста за зъби, шампоан, сапун и т.н. всичко останало ще ти го дадат - нощница, халат и превръзки. за бебето нищо не ти трябва - само като го изписвате ще си носите вече дрешки и т.н. не се сещам друго..., питай!

Peace

# 905
  • Пловдив
Кажете повече подробности какво казват за храненето на новороденото в 'Селена'?
На мен лично не ми обясниха как да кърмя. Аз бях изчела толкова много за кърменето в кърмаческия, че се чувсвах уверена все едно съм отгледала 5 деца. За което, зарбира се, сърдечни благодарности   bouquet
Та, като ме видяха как се справям, не сметнаха за необходимо да ме инструктират Blush
След секциото, докато ми я дадат, вече и бяха да ли АМ, но не им се сърдя. Аз също давах докато ми дойде коластрата/което стана за един ден/. После давах и след като се изсукала каквото имам. Това противоречеше с предварителната ми нагласа за кърменето, но на момента, така  почувствах, че е редно и така направих. До края на 4-тия ден, вече си беше само на кърма. За всяко хранене си ми приготвяха необходимото количество АМ и ме поздравяваха, че по-голямото количество си им го връщам Wink
Определено толерират кърменето, но държат да се спазва тяхния режим - на 3 часа. Даваха ми отклонение от 15 минути. Но това предполагам е за да не развалят собствения си ритъм на работа.
На изписване инструктажа пак беше да се кърми на 3 часа и нощното хранене да е вода  newsm78 , но с този режим се простихме след като си се прибрахме у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 906
  • До хладилника, който обичам
Определено толерират кърменето, но държат да се спазва тяхния режим - на 3 часа. Даваха ми отклонение от 15 минути. Но това предполагам е за да не развалят собствения си ритъм на работа.
На изписване инструктажа пак беше да се кърми на 3 часа и нощното хранене да е вода  newsm78 , но с този режим се простихме след като си се прибрахме у дома  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Защо, не са ли бебетата при майките? Ако да, какво им разваля режима на работа храненето?

# 907
Бебетата са при майките, но на всеки 3 часа ги вземат за тоалет и тогава приготвят и АМ.

# 908
  • Пловдив
Бебетата са основно в детска стая. Носят ги на 3 часа за кърмене, но ако искаш може и да си стои детето при теб. Но задължително на 3 часа им правят тоалет, сутрин ги къпят.
Определено са привърженици на кърменето. На мен ми обясниха как да го сложа на гърдата, правилно да захване зърното и т.н. На всяко хранене си приготвят АМ, но в момента, в който видяха че имам достатъчно коластра, спряха да ми носят Wink Понеже се редуват различни сестри, всяка е готова да ти обясни наново. Общо взето гледат си съвестно работата Wink

# 909
В 24 часа като се нахранят бебетата ги взимат и после ги карат чак в 6 часа сутринта при майките. През ноща не са при теб.

# 910
Здравейте, аз също се насочвам към Селена, макар че доста проучвах нещата, за избора ми ми помога и мнението на много от вас. Аз ходя на консултации при д-р Минев и излизам с пълно сърце, защото ходих и при доктора, който е към здравната каса и не съм очарована изобщо, просто ми липсва информацията и спокойствието, което Минев ми дава. В петък бях при него, разбрах за повишените цени със 100лв. обясни ми подробно всичко, въпроса е вече дали да се напъне човек да отдели още 100лв. за него или да разчита на случайността или на който попадне, макар че той казва, че когато е дежурен всеки пациент е негов и за всички се грижи еднакво, така било и с колегите му. Плюс това ако трябваше да ходя към този към здравната каса нямаше да ми излезне кой знае колко по-евтино. Аз имам време, терминът ми е на 02.12. обаче бебето върви по-големичко 250гр. сме над нормата  Embarassed, а много ми се иска да раждам нормално, а не да ме режат, а може да реши и по-рано да излезне, макар че май ще е голям зор. Shocked Някой, който е минал по този път, може ли да разкаже нещо. Ще бъда много благодарна. Joy Joy Joy

# 911
  • под шипковия храст
В 24 часа като се нахранят бебетата ги взимат и после ги карат чак в 6 часа сутринта при майките. През ноща не са при теб.
не е задължително. ако искаш ти го оставят - няма проблем да бъде денонощно при теб.

# 912
Та нищо не казвате по повод моите опасения, вероятно нямате много време  newsm78 по-заети сте вече и ви гонят други теми за разговор, вярно че при мен има доста време, но ако всичко се развие нормално и бебето е заело правилна позиция, мога ли да разчитам на нормално раждане, при условие, че е по големичко, получавам информация от едно мяст, че ако бебенцето е по-голямко,  Praynig, да е живо и здраво, докторите в Селена настоявали за секцио, Rolling Eyes това ме интересува, така или иначе ще се ражда, няма къде да отида и на всяка цена ще е в Селена, просто искам да разбера малко повече от някоя, която го е изпитала и знае. ГОЛЯМО БЕБЕ Heart Eyes, как ще излезе по-лесно.

# 913
Та нищо не казвате по повод моите опасения, вероятно нямате много време  newsm78 по-заети сте вече и ви гонят други теми за разговор, вярно че при мен има доста време, но ако всичко се развие нормално и бебето е заело правилна позиция, мога ли да разчитам на нормално раждане, при условие, че е по големичко, получавам информация от едно мяст, че ако бебенцето е по-голямко,  Praynig, да е живо и здраво, докторите в Селена настоявали за секцио, Rolling Eyes това ме интересува, така или иначе ще се ражда, няма къде да отида и на всяка цена ще е в Селена, просто искам да разбера малко повече от някоя, която го е изпитала и знае. ГОЛЯМО БЕБЕ Heart Eyes, как ще излезе по-лесно.
секцио Peace

# 914
Благодаря, че ми отговорихте, то това изглежда като че ли най-разумния вариант, ще видим, време има още до 02,12 до тогава ще преценя обстановката. Минев е отличен лекар, така че напълно се доверявам на него. Joy

Общи условия

Активация на акаунт