Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 636
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 945
А кога се правят тези изследвания, в кой месец, на мен Минев ми е правил само един път гинекологичен преглед, а онзи към ЗК - нищо, само ме гледа на ехографа, а в изследванията до сега нито вагинален нито анален секрет са ми взимали.
Тези секрети се взимат в края на 8-мия месец или началото на 9-тия по преценка на лекаря.
Ясно, благодаря за инфото, още ми е рано. Аз сега влизам в 7-мия.

# 946
По принцип, акушерът дето ви следи бременността трябва да ви даде всички направени от вас изследвания да си ги снимате на ксерокс. Поне моят така направи. И държеше да съм ги снимала до последната бележка преди да отида да раждам.

Аз съм в деветия месец и що се отнася до секретите, вагинален ми е взиман два пъти /веднъж в четвъртия и веднъж в деветия месец/, а анален - веднъж /в деветия/. Според мен, по-добре си питайте лекарите - и за преснимане на изследванията /в самите клиники има ксерокс/ и за секретите. Може нещо да са се заплеснали.

# 947
  • Пловдив
Относно вагиналния секрет - има разлика между цитонамазка и ваг.секрет. И на мен два пъти през бременността ми е правена цито, но в Селена искаха и ваг.секрет, та правих допълнително. Аз нямах копия от изследванията, а направо оригиналите си бяха в мен. На лекаря защо са му? Освен ако не раждате при същия, няма нужда той да ви ги събира  Peace

# 948
Привет на всички, имам някои въпроси към раждалите в СЕЛЕНА мами (секцио)! След операцията какво бельо можете да носите, изобщо позволява ли разреза да се допира нещо и ако някой е информиран за еднократното бельо нещо да сподели....само съм чувала за него, но не съм виждала никъде.Педполага се, че трябва да си носим такива неща и за това се интересувам живо...

# 949
Привет на всички, имам някои въпроси към раждалите в СЕЛЕНА мами (секцио)! След операцията какво бельо можете да носите, изобщо позволява ли разреза да се допира нещо и ако някой е информиран за еднократното бельо нещо да сподели....само съм чувала за него, но не съм виждала никъде.Педполага се, че трябва да си носим такива неща и за това се интересувам живо...

Аз си носих най-обикновени по-дълбоки гащи, не са ми дразнили раната въобще.Разреза ми представляваше една кафява чертичка,още на другата сутрин докторът ми махна лепенката,каза ми,че мога да се изкъпя и си сложих гащи с превръзка, която дават от болницата,не съм чувствала болка или неудобство.

# 950
Аз пък си носех плитки боксерки (щото нямам дълбоки гащи) и нямаше проблем, тъй като имах превръзка на раната, която ми смениха 1 ден след операцията - на 3-тия ден, когато се изкъпах и на 5-тия когато си тръгвах, но наистина от раната нищо не тече - правят много хубав козметичен шеф Wink Успех!  Peace

# 951
Аз си носих еднократни бикини и съм много доволна от тях можеш да си ги поръчаш от тук
http://family-bg.com/prX_2512.htm
а относно самата операция момичетата по горе са обяснили всичко, при мен също беше така   bouquet

# 952
Здравейте момичета вчера бях на преглед в Селена онзи който е след раждане и който трябва да бъде безплатен но не е  Wink въпроса не е в парите разбира се но на регистратурата първо ми казаха че преглена е безплатен защото съм родила там но след това ми дадоха картонче и си платих , не напразно не вярвам в думата безплатно  Joy
Преглед на детето ли или на теб? Защото на детето е безплатен, а за майките няма такива преференции. Аз лично водих Виктория след 15-я й ден и не ми взеха пари.
Но пък може нещата да са се променили....

Прегледа за майката имам предвид защото детето не съм водила Молева е в отпуска в момента, коментирам го защото на регистратурата ми казаха преди да ме прегледат че е безплатен но след това се оказа че не е, не е въпроса в парите просто споделям  Hug

# 953
  • Пловдив
Аз си носих най-обикновенни бикини, по-плитки малко, така че ръба им да не е върху шева точно. Моята лепенка мисля че стоя 2 дни, не си спомням вече.... Успех и леко бременеене  Hug

# 954
По принцип, акушерът дето ви следи бременността трябва да ви даде всички направени от вас изследвания да си ги снимате на ксерокс. Поне моят така направи. И държеше да съм ги снимала до последната бележка преди да отида да раждам.

Аз съм в деветия месец и що се отнася до секретите, вагинален ми е взиман два пъти /веднъж в четвъртия и веднъж в деветия месец/, а анален - веднъж /в деветия/. Според мен, по-добре си питайте лекарите - и за преснимане на изследванията /в самите клиники има ксерокс/ и за секретите. Може нещо да са се заплеснали.
Явно е така, ще си ги искам като отида на преглед при този към ЗК. Те са при него, няма смисъл да ми ги държи, щом всичко вкарва в базата данни. Един въпрос за тези, които посещават д-р Минев. Интересува ме (тъй като последния път му казах, че смятам да раждам в Селена), а при него ходя от самото начало, но не ми беше изготвил картон, понеже бях казала, че не съм решила още къде ще ходя, сега като го осведомих, този картон .........дали го е изготвил? Той би трябвало да представлява информация за състоянието ми. Но не видях нищо да попълва, преди съм му носила изследвания, само ги е гледал и си ми ги е връщал. newsm78

# 955
Цитат
Един въпрос за тези, които посещават д-р Минев. Интересува ме (тъй като последния път му казах, че смятам да раждам в Селена), а при него ходя от самото начало, но не ми беше изготвил картон, понеже бях казала, че не съм решила още къде ще ходя, сега като го осведомих, този картон .........дали го е изготвил? Той би трябвало да представлява информация за състоянието ми. Но не видях нищо да попълва, преди съм му носила изследвания, само ги е гледал и си ми ги е връщал
И аз бях като тебе-ходих по ЗК и всеки месец и при Минев. Той така и не ми направи картон. Ама според мен не ти и трябва. Лекарят по ЗК сигурно те тегли и мери всеки месец и ще трябва да ти пусне всички необходими изследвания в 9 месец, които ще ти даде с направлението за раждане. Именно с тези изследвания отидох да раждам в Селена.

# 956
Цитат
Един въпрос за тези, които посещават д-р Минев. Интересува ме (тъй като последния път му казах, че смятам да раждам в Селена), а при него ходя от самото начало, но не ми беше изготвил картон, понеже бях казала, че не съм решила още къде ще ходя, сега като го осведомих, този картон .........дали го е изготвил? Той би трябвало да представлява информация за състоянието ми. Но не видях нищо да попълва, преди съм му носила изследвания, само ги е гледал и си ми ги е връщал
И аз бях като тебе-ходих по ЗК и всеки месец и при Минев. Той така и не ми направи картон. Ама според мен не ти и трябва. Лекарят по ЗК сигурно те тегли и мери всеки месец и ще трябва да ти пусне всички необходими изследвания в 9 месец, които ще ти даде с направлението за раждане. Именно с тези изследвания отидох да раждам в Селена.
Ти осведомявала ли си го този по ЗК, че си решила да раждаш на друго място, не при него да речем? Аз съм меко казано разочарована, чувствам се, все едо съм добитък, уж бяха големи хвалби за този д-р към ЗК, обаче нито ме тегли, нито ме мери, аз си се тегля сама в къщи и като отида там само ме пита, колко килограма съм станала, а слушам, че на други и коремчетата им мерят.....няма такова нещо, за 4-5 мин. хоп-хоп и до там, последния път толкова излишни приказки ми изприказва, че не усетих как си излезнах, без да ми е казал нищо за бебето, добре че имах час при Минев след няколко дни. Другото което се сещам да те питам, задалжително си взимаш резултатите от всички изследвания нали (понеже последния път пропусна да ми ги даде). Благодаря предварително за информацията.  bouquet

# 957
Моля, не измествайте темата отново!

# 958
  • Асеновград
Здравейте! Аз родих в Селена на 28 август- искам да ви кажа че съм много доволна от всичко! Раждането ми мина много леко- родих нормално-кажи речи без упойка-защото като отидох имах 9 см разкритие.Бях с хапче за  предизвикване, което ми подейства доста по-рано от очакваното- в 12 часа вечерта започнаха болките- всяка следващя беше по-силна от предишната-в 1 часа ме приеха в болницата и в 2:03 мин. аз родих дъщеричката си-след 3 напъна.Не че не ме болеше,но всичко е напълно търпимо- сега си спомням с удоволствие за моето раждане-въпреки, че още ме наболяват малко шевовете,но минават де.След като родих се роди и плацентата- ИЗОБЩО не боли и не е страшно това- казвам го,защото преди това съм чувала че боляло, че било гадно и т.н.аз усетих едно много приятно затопляне и че нещо мекичко излезе от мен-даже ми стана приятно Embarassed Embarassed EmbarassedТа така, след това вече се чувствах на хотел-чудесна обстановка, много любезни всички-обясняват ти всичко, питат те от какво имаш нужда и т.н.МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!!!!!!!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ РАЖДАНЕТО ДА ОСТАНЕ ПРИЯТЕН СПОМЕН!

# 959
  • София
Galaxy_25  Аз родих на 26 август в Селена със секцио. Имах от тези еднократните гащи, но се оказа, че не ми стават и са неудобни. Пратих да ми вземат от пазара бабешки памучни гащи и с тях се чувствах прекрасно.

Относно клиниката съм очарована. Поздравявам целият екип на болницата. Родих там съвсем случайно и съм безкрайно доволна от това. Приеха ме по спешност, защото се губеха тоновете на бебо. Всичко, което бях чела тук, че е гадно и боли минаваше като по вода без да се чувствам зле. Съпруга ми присъстваше на секциото и даже е намерил сили да снима. Чувствахме се като на хотел. Ние доплатихме и си бяхме двамата с бебето в стая. Започнахме грижите за него заедно веднага. Ако имахме въпроси веднага идваше акушерка. Клиниката има немски ред, изрядна чистота и отговаря на 100 % на тезата МОЕТО ПРЕКРАСНО РАЖДАНЕ Simple Smile Чак се замислих за второ Simple Smile Дано всички клиники са такива в България скоро.

Общи условия

Активация на акаунт