Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 624
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 990
Момичета, благодаря ви за отговорите!   bouquet

# 991

Моето раждане се стече така, трябваше да раждам в Шейново - София на 14 септември. Събота 25ти решихме да отидем на преглед в Пловдив при д-р Минев, защото ни беше силно препоръчан и през ноща ми започнаха контракциите, на сутринта в неделя ми направиха пълни кръвни изследвания и урина, преглед при кардиолог и ме оперираха. Стана толкова внезапно Simple Smile
В София никой доктор няма да си мръдне пръста да отвори кабинета си за изследвания сутринта в 8. Радвайте се, че има такива слънчеви хора в България. Ние в София сме уморени от докторите, които само за пари мислят.

ЧЕСТИТО ЛИЛИАН. Страхотно е всичко,което споменаваш от раждането си и благодаря за подробностите и това че ни успокояваш, чакащите да родят мами:). Имам притеснение относно определяне на датата ми за раждане, то ще е най-вероятно планирано секцио, като ще спомена,че термина ми е на 4.11.07. Имах 1 преглед в Селена преди месец,за запознаване с територията и лекарите,абе успокоение да има, беше съботен ден и нямаше никой, т.е нямаше никакви лекари все едно-незнам може и така да се е случило,за 5 мин минах ехографа,надникнаха в папката с изследвания, които нося постоянно с мен и това беше,исках да поговорим с лекарката за евентуалното ми 2-ро идване и коментиране на дата за раждане и т.н, но нямаше.Претупана се почувствах, но и в крайна сметка аз съм си добре и нямах оплаквания, явно хората за това се вълнуват.... Simple Smile не опреквам никой, просто споменах. Та така де....нека мами,които НЕ са били от Пловдив, като мен и са пътували към клиниката за раждане, как точно са им определили датата и кога , като се обаждам сега за прелед да си запазя час за планиране на нещата, да кажа ли нещо конкретно,че идвам за това или...? Мисля сега в края на мес да отида в Селена за преглед с лекар и планиране начина и дата за раждане, според вас добре ли е като дата ? нещо съм се ошашкала...Sad Извинявам се за обърканите ми мисли ,искам да питам много неща,а нещо се отнасям Sad

# 992
  • Асеновград
Аз също бях с конци,които сами се разграждат.Слагах си марлички с тетра и 2 пъти на ден стоях в тетра за по 20 мин.На 6-7 ден вече не усещах нищо Peace

# 993
Galaxy 25,малко извън темата,но тъй като и моят термин е 4.11.и най-вероятно и аз ще раждам в Селена(още се двоумя за избор на клиника,но клоня към Селена),та може и да се засечем там.Аз също ще съм планово секцио и моя док.,ми каза,че в 35г.с.ще ми направи всички необх.изследвания и тогава след преглед ще уточним дата за раждане.На мен ми се иска датата да е в 38-39г.с.,защото моят бебчо върви дребничък,но док.каза,че обикн. плановото секцио го правят 15дена преди термин,така че може би трябва да отидеш в 35г.с.за да обсъдите дата.Аз все още не съм огледала болницата,но може би ще отида др.седм.

# 994
Galaxy 25,малко извън темата,но тъй като и моят термин е 4.11.и най-вероятно и аз ще раждам в Селена(още се двоумя за избор на клиника,но клоня към Селена),та може и да се засечем там.Аз също ще съм планово секцио и моя док.,ми каза,че в 35г.с.ще ми направи всички необх.изследвания и тогава след преглед ще уточним дата за раждане.На мен ми се иска датата да е в 38-39г.с.,защото моят бебчо върви дребничък,но док.каза,че обикн. плановото секцио го правят 15дена преди термин,така че може би трябва да отидеш в 35г.с.за да обсъдите дата.Аз все още не съм огледала болницата,но може би ще отида др.седм.

Няма да сгрешиш ако избереш Селена моето секцио беше 10 дни преди термина аз знам 4е по принцип е 10 дни в 39г.с.

# 995
  • Пловдив
baksisa  ако избереш Селена няма да сгрешиш ! Моето секцио беше пет дни преди термина. Успех и леко беменеене  Hug

# 996
didiga На изписването ти подаряват малка чанта с подаръчета от Авент. Също така на бебето са направени първите ваксини в клиниката.

Подаръчета вече не дават Laughing

# 997
  • Пловдив
didiga На изписването ти подаряват малка чанта с подаръчета от Авент. Също така на бебето са направени първите ваксини в клиниката.

Подаръчета вече не дават Laughing

Не дават ли! Те пък не ги е срам.  Simple Smile

# 998
Ако искаш може да ми пишеш на личната поща, има я в профила и да се чуваме, аз ще ти пиша кога ще ме викат и мен и да се засечем,ако съвпаднат датите.Иначе и аз по мои сметки ще съм в Пловдив след 2 седмици,ама съботата,че мъж ми не може да ме транспортира през седмицата.Значи от вашите съвети няма място за притеснение,за сега "се движим по разписание" Simple Smile, бебко слушка и няма някакви сериозни притеснения да иска да излиза:) Щом е нормално 10-на дни преди термина за секцио е ОК.Simple Smile благодаря ви.лек ден

# 999
Ами и аз раждах февруари, ама и на мен не дадоха подаръци пък   Crossing Arms

# 1 000
  • Пловдив
Ами и аз раждах февруари, ама и на мен не дадоха подаръци пък   Crossing Arms

аз раждах юни, но за мен имаше  Peace

# 1 001
  • Пловдив
Предполагам подаръците зависят от фирмите, с които работи клиниката. И аз раждах февруари и подаръци нямаше. Снаха ми ражда април и й подариха мострички на продукти на Seba med. Тук чета, че някои са получили подаръци от Avent. Не са еднакви нещата, дадени на мамите, раждали там. Явно е въпрос на късмет дали в момента някоя от фирмите не си прави рекламната кампания с раздаването на подаръци  Peace

# 1 002
 :)asq82 и аз раждах юни на 20 newsm78 подариха ми само торби4ката от памрерс,ако това е подарък Joyно пък за някои мами и това е нямало така,4е трябва да си замъл4а Embarassed Embarassedти какво полу4и?но наистина зависи от това в момента коя фирми4ка ще дава бонус4ета ина4е какъв подарък...нали си плащаме вси4ко ние.кой ти дава подарък на днешно време просто ей така Joy Joy

# 1 003
Аз раждах май месец и също получих рекламни материали на Hipp, Avent, Pampers и разни мостри, също и шише на Avent...много странно  4е не всички са ги получили, може би по-късно са станали представители на Avent и другите фирми...знам ли  newsm78 Rolling Eyes

# 1 004
И на мен не ми дадоха никакви подаръци, раждах юли месец. Sad

Общи условия

Активация на акаунт