⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Има ли фенове на Реал тук? Grinning

или може би обядват в четиризвезден ресторант? Wink

Има. За щастие не го гледах мача. Прощавам им. Дали са паднали с 1-0 или 4-0 за мен голяма разлика няма, загубата си е загуба. Макар че знам, такива победи остават във фолклора между вечни съперници. То това ще им е радоста на Барса този сезон. Simple Smile Ама айде да не злорадствам.

# 181
  • sf
Аз съм доволна, че има подобрение в играта на Барса. Откакто дойде Шави, вървим нагоре и дори и нищо да не вземем този сезон, има надежда.

# 182
В интерес на истината е така. С Шави Барса определено не сбъркаха. Вижда се че отбора върви нагоре при него. Там любопитното е с Меси какво ще правят. Има слухове че Меси може да се върне в Барса, където си му е мястото, но има и теории че това може да развали концепцията и химията която изгражда в момента Шави в Барса. С Меси ест. няма как да станат по слаби, въпроса че е ако се върне, отново играта на отбора ще се ориентира и зависи от един човек, което в момента не е така и е голям плюс според мен за Барса. Но Меси да ти е в отбора също няма как да е минус.

# 183
  • София
Меси в ПСЖ тотално се загуби. Много го харесвам, но не знам на този етап, дали ще успее да блесне и в Барса, защото играта вече не се върти само около един човек, което е плюс (както пише Тесла).

# 184
  • София
Има ли фенове на Реал тук? Grinning

или може би обядват в четиризвезден ресторант? Wink
Откакто навремето сам Меси го прекръсти на Сантяго БернаЛЕО стадиона им (след 1:5), мисля феновете на реал и обядват и живеят на такива многоЗвездни места Wink

@Ники, не го казвам с лоши чувства, аз лично се учудих от победата на Барса Simple Smile

# 185
Тя победата на Барса си има обяснение. Ето какво казва Бензема.

"Това е срамно поражение! Случи ни се, защото подценихме Барселона. Когато се събудих вчера, видях Винисиус и Каземиро да пият и играят ФИФА заедно. Попитах ги защо не си починат преди този важен мач, а Винисиус ми каза - "Няма нужда, Барселона е без Меси"

Grinning Тия работи и аз ги правех като ученик. С един приятел по цели нощи пиехме и играехме ФИФА, ама тия не са ученици. Да не говоря колко им се плаща за да са професионалисти и да имат дисциплина. Макар че според мен Бензема не трябваше тия неща да ги вади пред медиите. Атмосферата в отбора ще се развали. А те точно двамата заедно с Бензема, Модрич и Крос са основни играчи в отбора, от които зависи представянето. А Реал е в играта и в ШЛ и фаворит за титлата в Ла Лига, та трябва да се пази атмосферата в отбора. Но определено има проблем с дисциплината в Реал.

# 186
  • Варна и...духом на Босфора
От загубата на Кралете най- тъжен е Краля/на клея/,че и той загуби,🥺и Чорбата падна,тоз уикенд за малко да го пиша дъждовен и .. хоп..Вълка на три пъти сграбчи Орела,с Ил Капитано на трибуните❤️
Иначе преди десетина дни минах край стадиона на "Уест Хям" с влака,видях къде е запален Ол.огън,и видях техни фенове,отиваха на мача с "Вила" мисля,говорихме малко с тях,аз и сина ми.

# 187
  • София
Не мога да повярвам.
Шокираща загуба на Италия след безброй пропуски и гол в 92 минута след удар от Халите.
Когато съдбата е срещу теб, нищо не можеш да промениш. Винаги съм вярвал в тези неща и ето още едно доказателство. Справка и двете пропусни дузпи на Жоржиньо срещу Швейцария. Италия изобщо не трябваше да е на тези баражи.

# 188
  • София
Италияяяяяя Scream

# 189
  • София
Аз съм изненадан също, браво на другата България, но реално погледнато за скуадрата това не е нетипично. те така се представят в подготвителната фаза (особено след титла). Шокиращо е отпадането, но ще го преживеят (пак и отново).

# 190
Не мога да повярвам.
Шокираща загуба на Италия след безброй пропуски и гол в 92 минута след удар от Халите.
Когато съдбата е срещу теб, нищо не можеш да промениш. Винаги съм вярвал в тези неща и ето още едно доказателство. Справка и двете пропусни дузпи на Жоржиньо срещу Швейцария. Италия изобщо не трябваше да е на тези баражи.

Нищо, на следващото Европейско ще защитят европейската титла. Simple Smile Тя съдбата винаги е така, в спорта има баланс. Аз не го гледах мача, то не го и даваха нашите тв, но това е добре за Португалия и Роналдо, които минаха през Турция. Македония не ми се вярва още една бомба да хвърлят. Мисля че няма да имаме световно без Роналдо. Това иска съдбата, не е срещу Италия, просто помага на Роналдо. Въпреки че той се заканва това да не му е последното световно. Аз си пожелавам финал Аржентина-Португалия, малко вероятно, Португалия по трудно ще стигне до него отколкото би могла Аржентина, но би бил емблематичен финал символизиращ края на ерата Роналдо-Меси във футбола. Защото до другото световно, те и да искат да играят вече няма да са това което са.

# 191
  • София
Португалия ще смачка (надявам се) македонците
Иначе аз гледах всички мачове. БНТ 3 даваха само Португалия и Турция, но на стриймове си разделих на два отделни екрана, останалите три мача и си ги изгледах. Бяха интересни и трите. Без изненади, като изключим сензацията с Италия. Но Италия в тази им форма и кадрови проблеми които имат не виждам как щяха да се измъкнат в Португалия. Просто Жоржиньо ги закопа, това е истината. Не бих винил Манчини. Не той е изпуснал не една, а две дузпи при равен резултат срещу пряк съперник, а втората и в 92 минута, т.е. швейцарците нямаха да имат и време за отговор.

# 192
Аз мислех без да съм гледал мача че италианците са допуснали голяма тактическа глупост, като видях че гола е толкова късно. Че са натиснали прекалено много Македония в края, и са се оголили, вместо кротко в последните минути да изчакат продълженията за да не рискуват да получат гол който няма време да върнат. Ама явно просто си е съдба.

# 193
  • София
Скрит текст:
Не мога да повярвам.

Нищо, на следващото Европейско ще защитят европейската титла. Simple Smile Тя съдбата винаги е така, в спорта има баланс. Аз не го гледах мача, то не го и даваха нашите тв, но това е добре за Португалия и Роналдо, които минаха през Турция. Македония не ми се вярва още една бомба да хвърлят. Мисля че няма да имаме световно без Роналдо. Това иска съдбата, не е срещу Италия, просто помага на Роналдо. Въпреки че той се заканва това да не му е последното световно. Аз си пожелавам финал Аржентина-Португалия, малко вероятно, Португалия по трудно ще стигне до него отколкото би могла Аржентина, но би бил емблематичен финал символизиращ края на ерата Роналдо-Меси във футбола. Защото до другото световно, те и да искат да играят вече няма да са това което са.
т.е. Меси - Роналдо като за последно.

# 194
  • София
Някой може ли да пусне снимка на физиономията на треньора на Италия при гола на Македонците от снощи?

Общи условия

Активация на акаунт