⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна и...духом на Босфора
Някой може ли да пусне снимка на физиономията на треньора на Италия при гола на Македонците от снощи?
И да пусне,какво?
Късно е либе за китка..
Физиономията като на Жерар Улие на 17 ноември 1993 год...
Това е кошмар.....Ти да имаш 32 удара и накрая ... нищо...
Ама работа ,я....
За Полша съм,срещу гадните ШвеЦи.
Тюююх...на,ей тъй мий мъчно и тъжно....

# 196
  • София
Твърдо за Полша! Дано Лева и компания се класират, той го заслужава!
ШвеЦи, Чехи - всички аут!

# 197
  • София
Скрит текст:
Някой може ли да пусне снимка на физиономията на треньора на Италия при гола на Македонците от снощи?
И да пусне,какво?
Късно е либе за китка..
Физиономията като на Жерар Улие на 17 ноември 1993 год...
Това е кошмар.....Ти да имаш 32 удара и накрая ... нищо...
Ама работа ,я....
За Полша съм,срещу гадните ШвеЦи.
Тюююх...на,ей тъй мий мъчно и тъжно....
Пълен кошмар. Не влизаше и не влизаше тази топка. Жал ми стана за Донарума.

# 198
  • София
Гледате ли жребия за световното в Катар?
Още съм в шок от липсата на Италия. Дано разкарат иранците и ги вкарат служебно, изобщо не ме вълнува какво ще пишат хейтърите. Но няма да стане... Жоржиньо, Жоржиьно...

Официалния химн не е лош, звучи като такъв който е близък с песните от агитките по стадионите.

Жребий:

Група A
Катар, Еквадор, Сенегал и Нидерландия

Група B
Англия, Иран, САЩ и плейоф 3

Група C
Аржентина, Саудитска Арабия, Мексико и Полша

Група D
Франция, плейоф 1, Дания и Тунис

Група E
Испания, плейоф 2, Германия и Япония

Група F
Белгия, Канада, Мароко и Хърватия

Група G
Бразилия, Сърбия, Швейцария и Камерун

Група H
Португалия, Гана, Уругвай и Република Корея

плейоф 1 (ОАЕ/Австралия - Перу)
плейоф 2 (Коста Рика - Нова Зеландия)
плейоф 3 (Уелс - Шотландия/Украйна)

Моите първи прогнози:

Група A
Катар, Еквадор, Сенегал и Нидерландия

Група B
Англия, Иран, САЩ и плейоф 3

Група C
Аржентина, Саудитска Арабия, Мексико и Полша

Група D
Франция, плейоф 1, Дания и Тунис

Група E
Испания, плейоф 2, Германия и Япония

Група F
Белгия, Канада, Мароко и Хърватия

Група G
Бразилия, Сърбия, Швейцария и Камерун

Група H
Португалия, Гана, Уругвай и Република Корея

Хах, Англия със САЩ и евентуално Уелс/Шотландия (ако Украйна се откажат).
САЩ с Иран...
Уникален малшанс за Япония, много ме е яд
Мексико - Полша ще е як мач
Най-равностойните групи са последните две. Очаквам малка изненада и Корея да изненада скучния Уругвай. На Гана не вярвам, тук трябваше да е Нигерия.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 20:33 от Diavolo

# 199
  • София
Опа, Испания и Германия в една група. Да видим Ханс-Дитер Флик какво е сглобил за Катар.

# 200
  • София
Дааа, определено липсват италианците, но ако ще разкарват някого - то в никакъв случай да не е Иран. Чуден мач спретнаха, за който е гледал навремето - със САЩ, през 1998 г. на световното във Франция, очаквам и сега.

В една от групите - тази с Бразилия, Швейцария и Сърбия повтаря трите отбора от Русия 2018. Да видим групата с Франция, Дания и ако се класира Перу дали няма да повтори също 3 отбора.

Малоумниците от Катар са измислили много калпава програма - стартират в понеделник (!?) на 21 ноември, с по 4 мача на ден, които ще се излъчват бг тайм в 12 (на обяд? все едно световното е в китай, а не в същия часови пояс като БГ, както е в Доха), 15 ч., 18 ч. и 21 ч. Просто тъпаци, сър. Освен това, мнооооого подозрително лек жребий за Катар. Карай, айде, световно е.

Моята прогноза, макар че е изключително рано и нито сме наясно нова мутация на ковид ще позволили посещение на много хора по трибуните, евентуално как ще повлияе на футболните тимове и техните звезди, нито други неща знаем, но:

Група A
Катар, Еквадор, Сенегал и Нидерландия Всъщност, ако не подпрат домакините, категорично Еквадор е тимът, който смятам, че има сили да продължи, да се надяваме - заедно с лалетата!

Група B
Англия, Иран, САЩ и плейоф 3 - един измежду Уелс и Шотландия, ако не подарят директно класирането на Укрия

Група C
Аржентина, Саудитска Арабия, Мексико и Полша - има шанс мексико да прецака Аржентина, уви. Даже - защо да не се окаже, че това ще е първенството на Мексико, образно казано, в което те най-накрая ще прескочат 1/8-финалната фаза.

Група D
Франция, плейоф 1, Дания и Тунис - време е Перу да вземе реванш за супер несправедливото си отпадане на мондиал 2018

Група E
Испания, плейоф 2, Германия и Япония - макар че германюшите отпадат и в групите понякога....

Група F
Белгия, Канада, Мароко и Хърватия - хърватия мисля, че няма да имат силите за нещо съществено, камо ли за защита на вице титлата си.

Група G
Бразилия, Сърбия, Швейцария и Камерун - тук може и Камерун да обърка сметките, макар че Сърбия заслужава.

Група H
Португалия, Гана, Уругвай и Република Корея - действително Диаволо е прав, Корея никак не е за подценяване, а ако оставим личните емоции на страна - то и Гана сериозно може да обърка сметките. Общо-взето, в отсъствието на силно изявен фаворит (Португалия не са) ще видите, че това може да се окаже най-заплетената група. Почти на всяко голямо първенство досега е имало група, в която отпадат сочените предварително за фаворити тимове, като това особено често се случва на световни, когато се преплитат култури и стилове на игра от различни континенти. Така че, аз поне, хич не изключвам и вариант, при който да продължат....Гана и Корея.
Корейците например, последните години, де що видят европейски отбор го спраскват - верно, непретенциозни, но все пак европейски отбори...само си спомнете: 4:0 срещу Молдова (тази година) и през 2021 г. - 5:1 срещу....Исландия!

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 10:03 от Ronald

# 201
Жените,участващи на тази церемония,изключая в някакъв процент водещата,бяха облечени като от психиатрична клиника,с усмирителни ризи.
Ай стига толкоз морал,чели сме ги историите им,и док.филми..колкот щеш.
Как я допуснаха тая на сцената да пеЙ,не знам😆
Ако коментираше Борьо разбирача за Катарска Тв щеше да се изкашля гръмко в ефир и да каже-"Простете"😁.

Искам малко помощ,понеже знам,че тука има много знаещи и интелигентни хора, сигурно и спортни журналисти четат.
Към днешна дата ме интересува къде играе футболиста Янаки Смирнов,роден във Варна,беше в школата на Стоичков като юноша мисля,към "Барса",после в тукашния "Спартак -соколите.Ако някой знае,Много ми е важно, благодаря.

# 202
  • София
Беше в Добруджа, но сега доколкото знам си е във  Варна и не играе никъде, но не съм 100% сигурен.

# 203
Дяволче, благодаря.Обадиха ми се от общината.
Треньор на ДЮШ 2010 към Спартак,сега на турнир в Трявна с тези деца.

Като вече стъпила на английска земя,и минала наблизо до стадиона на "Уест Хям"😊,даже вчера имаше въпрос на Стани богат,за тях,че пускат балончета/сапунени преди всеки мач,та искам да кажа,че очаквам тука в тая група,бой на американци,англичани и -надявам се ,шотландци по една нация,която аз бих зачеркнала от всички спортове/ да се изразя по- възпитано,така/.

# 204
  • София
Изключителен мач между Ман Сити и Пуул.
Този футбол, който тези два отбора играят е недостижим за останалите в света. Барса, Челси, Реал, Байерн и ПСЖ са близо, но не съвсем.
Всичко най-модерно, което го има в играта беше демонстирано по един изключителен начин.
Голям гаф на диемаджиите, как може да не видим в реално време гола на Пуул за 2-2, тц тц.
Ако има логика, то това трябва и да е финала в ШЛ.

# 205
  • София
Изключителен мач между Ман Сити и Пуул.
Този футбол, който тези два отбора играят е недостижим за останалите в света. Барса, Челси, Реал, Байерн и ПСЖ са близо, но не съвсем.
Всичко най-модерно, което го има в играта беше демонстирано по един изключителен начин.
Голям гаф на диемаджиите, как може да не видим в реално време гола на Пуул за 2-2, тц тц.
Ако има логика, то това трябва и да е финала в ШЛ.
Абсолютен факт. Soccer Радост за окото.

# 206
Роналд, как ги виждаш Катар на 1/8финал. Вярно че са домакини, ама си мисля че ще са вторият домакин в историята на световното който няма да излезе от групата си след ЮАР 2010. Даже си мисля че е много вероятно и да са последни в групата. Не са и в хич лека група. Еквадор, Сенегал и Холандия си е доста тежка група.

Да си кажа и аз моите предвиждания за групите:

Група A
Сенегал, Холандия

Група B
Англия, САЩ

Група C
Аржентина, Мексико

Група D
Дания, Франция

Група E
Испания, Германия

Група F
Белгия, Хърватско

Група G
Бразилия, Швейцария

Група H
Уругвай, Гана

Не знам защо групата на Португалия хич не ми харесва. Имам някакво притеснение, най вече като фен на Роналдо, че от тая група могат и да не излязат. Като Европейски отбор, водач на група, изтеглиха много тежък жребий. От другите континенти им се паднаха съответно най силният азиатски отбор, най силният в Южна Америка след Бразилия и Аржентина, и Гана много опасен африкански отбор за всеки фаворит. Доказали са се с участията си на световни. Но като цяло тая група е най непредвидимата, всеки от отборите в нея може и да е първи и да е последен най спокойно. Като нищо може и Южна Корея да я спечели да речем и да отиде на 1/8финалите заедно с Португалия. Вижте обаче ако ми се сбъдне прогнозата 1 към 1 какви 4 титанични 1/8финала биха се получили.

Англия-Холандия
Аржентина-Франция (в повторение на 1/8финала от 2018, защо не този път Аржентина да вземат реванш)
Белгия-Германия
Испания-Хърватско (в повторение на уникалният 1/8финал на Европейското)

Останалите 1/8финали:
Сенегал-САЩ
Дания-Мексико
Бразилия-Гана
Уругвай-Швейцария,

също биха били интересни с много равностойни и непредвидими мачове, и по ясни мачове в които обаче фаворита има интересен съперник като да речем Бразилия-Гана. Прогнозата ми за 4-те отбора които ще стигнат до голямата четворка на световното. Защо не нещо от сорта на Англия, Бразилия, Германия и ..........Сенегал. Винаги на световното има голяма изненада, на миналото това беше представянето на Хърватско, никой не очакваше че ще станат Световни Вицешампиони. Африка досега не е имала отбор в голямата четворка. Никога. Защо не сега. В моята схема 1/4финалите се нареждат така:

Сенегал-Аржентина
Англия-Дания (повторение на 1/2финала на Европейското)
Испания-Бразилия (мегасблъсък)
Германия-Швейцария

1/2 финалите се нареждат така: Сенегал-Бразилия и Англия-Германия (класика Simple Smile)
Да кажем финал Бразилия-Англия, никога не са играли финал тези които са измислили футбола и тези за които той е религия.

На това световно ще гледам за първи път отбора на Канада. Никога не съм гледал преди отбора на Канада. Да не вземат да хвърлят те изненадата ама не ми се вярва. Няма да е хокей а футбол Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 12:43 от Никола Тесла

# 207
  • София
Страхотен мач снощи, Реал се измъкнаха на косъм. Челси определно бяха по-добрите, но Реал си изиграха картите добре. Честно, не ми  се гледа пак английски финал. Сега разчитам Сити  да се изложат някъде.

# 208
  • София
Реал са богопомазани в ШЛ. И сякаш недосегаеми.
Такъв късмет не помня да съм гледал в последните 20 години. Сити бяха много по-добри 90 минути, НО...
ПСЖ, Челси и сега Сити. Нямам думи. 😮
Честито на феновете им.

# 209
  • sf
Отщява ми се да гледам футбол... то пък бива късмет... и финалът няма да гледам, двата ми най-омразни отбора.

Общи условия

Активация на акаунт