⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна и...духом на Босфора
На Байерн М явно им трябва още време, не са готови за такива мачове (Ман Сити).
Мисе,а пък Нагелсман си пече г..за сега с 27 Милиона..😁
Не, не трябваше треньорска рокада,тц.
Мое мнение е това.
Тухел не е за Байерн,найн.
И снощи,вече дискусия- кой да си тръгне,Кан или Салихамиджич...че и анкета...😃😃😃

# 391
  • София
Пусната е нова анкета! 🙂

# 392
  • София
Аз гласувах за Милан. Както казах и по-рано аман от Ман. Сити и Реал М.

# 393
Аз ще стискам палци за Реал М. И така гласувах, но на въпроса кой смятате че ще спечели, отговорих с не мога да преценя. Защото за мен и 4-те отбора имат сравнително изравнени шансове. По големи шансове имат Реал М и Манчестър С, и победителя в тази двойка ще е фаворит срещу победителя в Дерби дела Мадонина. Просто са им по скъпи отборите и с повече звезди, но няма да е голям фаворит във финала, защото самият факт че Милан и Интер стигнаха до тук, показва колко качествени отбори имат дори и да са малко по евтини отборите им от тези на Реал М и особено на Манчестър С. Ама както се казва парите не играят на терена. Не сме виждали на торба с пари да и пораснат крака и да вкара гол. Ако играеха то Манчестър С трябва всяка година да печелят ШЛ, пък тя все им убягва. Между другото Милан много го подценяваха, ако помня правилно преди 1/4финалите на Милан букитата най малки шансове даваха от 8-те останали отбора. Даже на Бенфика, отбор от извън топ 4 на първенствата им даваха по големи шансове. Да не вземе накрая наистина Милан да я спечели ШЛ, на пук на букитата. Отстраниха Наполи дето в момента е минимум в топ 3 на най силните отбори в света, да не кажа че са може би най силно играещият отбор изобщо в света през този сезон. Така че и Милан, аутсайдера в ШЛ, преди 1/4финалите, щом могат да отстранят Наполи, значи могат да победят всеки в ШЛ. Още повече че финала ще е един мач. Така че Реал или Манчестър С срещу Милан или Интер на финала, бих казал ще е 60 на 40. Т.е. за мен и на четирите отбора са почти изравнени шансовете за спечелване на ШЛ.

# 394
Не ми пука кой ще спечели ШЛ, но гласувах че ще е Реал. Италианците трябва да се радват, че отборите им се паднаха в един поток, та да имат финалист (не помня вече кога за последно това се случи).

ЛЕ е ясна - Севиля си я печели. Не виждам кой от другите отбори ще им се опълчи. Ювентус са в тежка криза, а и догодина май няма да участват в ЕКТ. Леверкузен са си майтап открай време. Рома същата работа.

В Конференцията се надявам АЗ да я спечелят.

# 395
За Ювентус има драматичен обрат. Върнаха им отнетите 15 точки и Юве се изстреля отново в зона ШЛ в Серия А. Любопитното е че по тоя начин Милан и Интер, два полуфиналиста в ШЛ, в Серия А са извън топ 4, заради завръщането на Юве там с 15 върнати точки. Което говори за качеството на Серия А, два отбора извън топ 4 са на 1/2финалите в ШЛ. Ренесанса на Калчото е виден изобщо от евротурнирите този сезон, където Калчото продължава във всички евротурнири да играе основната роля, да има най много останали отбори и т.н. Според мен поне 1 а е възможно и всичките 3 европейски трофея тази година да бъдат спечелени от отбори от Калчото.

# 396
  • sf
За Интер съм, но мисля, че пак Реал ще спечелят, за мое съжаление.

# 397
  • Варна и...духом на Босфора
Aман от тоз Реал,бе!
Тесла, прощавай ❤️
Ай стига толкоз .
За Милан съм,не че съм голям фен баш де.
Но средният син е топ фен.
Спечели през февруари пътуване до Милано,сам билет и билет за мача
Милан-Аталанта на 25/26 .02.
От Лондон пътува.
Инак като така баш познавачка на Истанбул ❤️,мога да ви заведа,целия Босфор от до за 1.37 лв.
Обаче билети за финала за таквизи мангизи- Няма😀😀😀😀
И стадиона е къде Бг,на Е 80 магистралата за нас 😀

# 398
  • София
Не знам дали знаете или следите за приказката на Рексъм през сезона, но сега това е много гореща тема. Simple Smile
Това е то чистата романтика на футбола на най-ниските нива в английския футбол.

Райън Рейнолдс (Дедпул) и Роб Макълхени купиха закъсалия уелски Рексъм (най-стария клуб извън Англия и Шотландия и на 10 място изобщо в историята на футбола). И след 15 години мъки (клуба бе пред изчезване) в преизподнята на аматьорския футбол след като холивудските звезди купиха отбора стегнаха редиците и този сезон Рексъм спечели убедително Националната футболна лига (най-нискоро ниво в английския футбол) и както писах след 2008 г. насам, Рексъм отново ще играе в лига 2 на Англия. 😎

Вижте им стадиончето обаче (много от нашите елитни отбори нямат такива трибуни, нито им ходят толкоз зрители на мач) и колко хора има. Гледах мачовете им с Нотс Каунти (друг престар и славен клуб и решителния мач всъщност) и Боръм Ууд по BT Sport и направо нямам думи с какъв хъс играха и двата отбора на терена и какви супер мачове се получиха всъщност. Със сигурност тичат повече момчетата от повечето родни отбори във висшата ни лига. За пълен стадион (без значение капацитета) и атмосфера да не говорм.
След края на мача с Боръм, зрителите нахлуха на терена с факли и димки и бе някаква дива радост.

Рейнолдс и Макълхени не само купиха този отбор, но всеки мач са на стадиона, изживяват всеки гол, пропуск и т.н. Сега за последната среща с Боръм, там беше и Пол Ръд (Ант-Мен). Та няма да се учудя ако скоро имат и съмишленици, защото всяко стъпало нагоре иска и по нещо повече от футболна романтика.
Тяхната амбиция е да вкарат Рексъм в Премиършип. Би било нещо уникално и невиждано, но аз лично се съмнявам, че ще стане. А и ще трябват да минат години... Но няма значение, приказката вече беше написана.

Рексъм поставиха и рекорд, в момента имат 110 точки (те поставиха рекорда още на кота 107 точки). Нито един друг клуб в която и да е дивизия не е постигал тези точки в един сезон.

Рексъм стана много популярен в САЩ, хаха. Особено и покрай култовия сериал Тед Ласо.

# 399
  • София
Браво на Рексъм! Дай Боже повече такива приказки.

# 400
  • София
Явно клишето, че публиката е 12-ия играч не важи за България. 😉
Майтапя се, ама в изминалия уикенд се случи нещо невиждано за България за последните 30 години.
2 поредни мача с претъпкани трибуни и с уникална атмосфера.

Първо нещо невиждано на Колежа при откриването му и старото класическо дерби между Ботев и Левски и снощи врящия котел Армията на ЦСКА срещу Лудогорец.
Левски спечели заслужено, играха по-добре, но малко преди гола за сините, Ботев имаха 100%-во положение.

ЦСКА игра страхливо и безлично. За 0-0. Лудогорец имаха 1 положение за целия мач и го вкараха?!

Публиката обаче беше невероятна.

Всичко за шоуто в София и Пловдив Simple Smile

# 401
  • София
Шоуто на Армията беше един път. Браво и на Ботев Пд за атмосферата. Дай Боже повече отбори да играят пред такива трибуни.

# 402
  • София
Много качествен мач. Класика 1-1 между два от най-добрите отбори в света. Мисля, че видяхме всичко най-добро от съвременния футбол. Имаше тактика, имаше надлъгване, имаше и много футбол. Крайният резултат е справедлив според мен. Реал вкараха (гол красавец на Винисиус) в момент в който Ман Сити играеше по-добре и обратното се случи през второто полувреме, когато в момент в който Реал играеше сякаш по-добре, Ман Сити изравниха. След като Де Бройне изравни (изключителен удар) сякаш Ман Сити бяха доволни от равенството и не натиснаха така както могат да търсят победата, разбира се респектирани и от Реал. Реал в последните минути упражни натиск и търсеше повече победата, но имаха и едно наум за контрите на Сити. Странно Гуардиола не направи никакви смени и това мисля, че оказа накакво влияние след 80-та минута.

# 403
  • София
Много слаб мач за Милан. В ШОК съм. Нямам думи. 😢🤐
Поне спестихме резила, че ако не бяха икономичните Интер а Ман Сити или Реал отивахме на срамна разлика. Просто още не сме готови. Но това е пътя. Здрава работа и добър колектив, когато липсват парите. За съжаление нищо не ни спореше в този мач. Много слаба защита, а халфовата линия липсваше. Това че Интер се умориха или просто намалиха темпото ни помогна през второто полувреме да упражним уж някакъв натиск, но не постигнахме нищо освен гредата на Тонали.
Общо взето това ни е тавана. Скудето и полуфинал в ШЛ без някакви суперзвезди (такива са само Леао и Тео, хайде и Жиру ама той е на годинки). Няма и достатъчна дълбочина в състава. Когато нямаш мастити босове да пръскат милиони това е тавана и не бива да съм твърде суров. Интер имат повече качество като единици и бяха много по-добрия отбор в този мач.
Съдията бе много слаб и спести много нарушения и картони за Интер.
На реванша Леао ще играе все пак и ако ние на свой ред вкараме ранен гол нищо не се знае. 2-0 не е нещо непреодолимо. Надеждата умира последна! 😈

# 404
  • София
Жалко. Играхме добре само първите 10, 15 минути. Непростим пропуска на Браим Диас.
След това бяхме надиграни по всички показатели от Интер.
Това трети пореден мач да не можем да вкараме на змиорките е смешно, не знам какво да кажа. Много съм разочарован и сърцето ми кърви.
Форца Дяволо!

Интер с 8-ма поредна победа и според мен си имат никак не малки шансове за финала, особено ако са срещу Ман Сити.

Общи условия

Активация на акаунт