💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 504
  • 896
  •   1
Отговори
# 135
Ако днешното предаване е цялото във визитки, след малко просто ще сменя канала и утре направо ще видя кои са участниците във фейсбук. Голяма малоумщина.

# 136
отбора на спортистите - про

# 137
Боже, какъв драматизъм. Риалити ли гледам, или игрален филм? Мисля, че от екипа не им правят услуга с това представяне. Звучат като инструктирани какво да говорят.

# 138
  • London
Гимнастичката лъже като дърта циганка ..   имала номера невиждани досега.Joy Само да спомена, че в гимнастиката спортната сме последна дупка на кавала, толко и за нейните умения.

# 139
Май отново са избирали участниците според това кой притежава най-впечатляващ говорен дефект.

# 140
В отбор по 4 човека ли ще са само? Изпуснах началото.

# 141
  • SF
Много разточителни тези визитки Rolling Eyes

Още не съм пуснала телевизора. Ще ви догоня на рекламите. Визитките са безсмислени. В продължение на предаването по 200 пъти повтарят кой кой е - и когато се хвалят, и когато се карат.

# 142
Ако е получила контузията скоро, а така се подразбира от казаното от нея трябва да се пази при скоковете във формата, че не вярвам осигуровките на играчите в игрите да са минали в нова орбита.

# 143
Интересно  за какво ще играят четиримата след като са в еднакви екипи.

# 144
Интересно  за какво ще играят четиримата след като са в еднакви екипи.
Капитан

# 145
  • София
Дотук и четиримата изглеждат стабилни.
Елизабет е много чаровна и ме спечели, ще и стискам палци. 🙂
Но досега не е имало чак такива професионални спортисти, нито в сезон 1, нито в сезон 2.
Айде този Борис ли бе, нотариуса не е точно професионален спортист, но даде сериозни заявки.

# 146
  • София
Тази не можа ли един сутиен да сложи.

# 147
  • London
Аз изобщо не й вярвам на гимнастичката и за контузии и за нищо, смисъл, ако беше подходила скромно и реално за възможностите и нивото си щеше да ми допадне.

# 148
Те сега идват .. Какъв глад?!?!

# 149
Този сезон звучи обещаващо, на фона на предишните..

Общи условия

Активация на акаунт