💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 058
  • 896
  •   1
Отговори
# 345
Туджаров с какво се издържа, след като ходи шест месеца тук, шест месеца там и шест месеца в офис било на - ужасното? Не разбрах

# 346
Рибари vol.2 Joy

# 347
  • Велико Търново
На мен Виктория ми заприлича на Неделя Щонова.
Хахах... първата ми асоциация и на мен Satisfied

Туджаров с какво се издържа, след като ходи шест месеца тук, шест месеца там и шест месеца в офис било на - ужасното? Не разбрах
Единственият вариант, който ми хрумна, е - от блога. Въпреки че ми е адски съмнително.

# 348
Полицайчето ми е новото Тоше.
Интересни образи ще са голямото добрутро, поне идват със заявка за някаква индивидуалност и характер, което е ново. А канадеца е най-секси нещото, което съм виждала! Изтекоха ми лигите по визитката,ще ме прощава мъжа ми.

# 349
  • София
Аз много се притесних Поли какво ще прави без огледало. Как ще оцелее.

# 350
# 351
  • Испания
Браво на Стратимир!

# 352
Стратимир с добро представяне.

# 353
  • Испания
Димо не накара Стратимир да събере топките, а когато започна Паулина, топките вече бяха върху бъчвата.

Голям монтаж, голямо нещо! Ето такива дреболии ме вбесяват.

# 354
  • София
Стратимир с много добро минаване, може би беше най- бърз от всички.

# 355
  • София
Стратимир мина цялото трасе за 12 минути (бързо) и то при положение, че цели 2 пъти се върна от началото на първата змейка до самото начало с лабиринта.

# 356
Стратимир ми е доста симпатичен, а и се представи добре. Този Туджаров ми изглежда като въздух под налягане, но ще му видим играта.

# 357
Паулина държеше пръчката над оранжевия маркер през бялото време.

# 358
  • София
Ще имаме време за още един отбор май.
Все пак цял час остава.

# 359
Манито вече я разкостиха във Фейса бивши съквартирантки и приятелки. Пишат, че половината от нещата, които е казала във визитката не били истина. Не че е само тя дето лъже де. Joy

Общи условия

Активация на акаунт