💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 40 909
  • 896
  •   1
Отговори
# 60
Аз поразпитах. Все пак сърце не трае като разбрах кой ще участва. Ами тъжна съм. 🥺
Да не е отпаднал много рано?

# 61
Аз поразпитах. Все пак сърце не трае като разбрах кой ще участва. Ами тъжна съм. 🥺

Любопитна съм 😊

# 62
Залагам също за по-кратък от очаквания престой в играта.

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 16:53 от Bengun

# 63
Ами да, не се е задържал много. А той физически е мнооого добре по принцип. Айде другите неща по-натам, че Дяволо ще ме докладва.

# 64
  • София
По-скоро ще недоволствам тук публично в темата. Аз не докладвам, нямам този навик... 🙂

Иначе изгледах видеото с Витомир. Тази невиждана случка, която се е стоварила на главите им и по начина по който бе разказана от Фродо, съдя че е по-скоро нещо от 'забавната страна' на нещата (дано).
Жалко, потвърди се, че отново ще имаме контузени участници. Сефте...
Но никога не е имало такава реклама досега. Явно наистина завръщането на Сървайвър в ефир ги е накарало да надминат себе си и да направят нещо невиждано. Ха дано. 🙂

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 17:32 от Diavolo

# 65
И аз чакам новия сезон с нетърпение. Дано да е интересен.

ПС: Вчера с майка ми и брат ми ходихме да си подаваме документи за нови паспорти и случайно се разминахме с Александър от миналогодишния сезон.

# 66
  • Испания

Но никога не е имало такава реклама досега. Явно наистина завръщането на Сървайвър в ефир е накарало да надминат себе си и да направят нещо невиждано. Ха дано. 🙂

От ББ имам алергия към "невиждано", "невероятно", "ненадминато", "за първи път" и т. н. Действителността се оказва друга.

# 67
Когато кажат, че ни очаква нещо “невиждано”, в повечето случаи е “невиждана тъпотия”. Joy

# 68
  • Sunshine state
Абсолютно съм убедена, че нечуваната случка ще е нещо супер глупаво и няма да е кой знае колко интересно. Изкарват го като нещо кой знае какво, та да вдигнат интереса. Аз ще гледам, ако ще и най-скучното предаване да е, ама това е заради сушата откъм риалитита, дето ни беше налегнала. 🤣

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 02:03 от Pupitka

# 69
Тази невиждана случка, която се е стоварила на главите им и по начина по който бе разказана от Фродо, съдя че е по-скоро нещо от 'забавната страна' на нещата (дано).

Много се е оял Фродо. Представих си го как трябва на мине висейки на ръце по стълба.

# 70
Това вече не го разбирам. Губиш толкова важен човек, а се занимаваш да качваш на стори статиите, които са написани за теб.
Скрит текст:

# 71
  • Испания
Коафьорът на формата отговаря на въпрос.

Часове преди старта

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 12:02 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 72
Не знам как ще има повече племена, като във всички реклами препятствията и всичките там съоръжения са в три цвята - син, червен и жълт. Не ми приличат и на заставки от миналата година. Но хайде само след няколко часа  ще разберем всичко за невижданите участници, игри и препятствия.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 14:20 от April morning

# 73
  • София
И на мен това ми направи впечатление.Всичко е по три.Още повече,че в самото начало на снимките ни показаха вила,ферма и дивата река...Може да е "тайно племе" или такова от отпаднали участници,знам ли.Още малко и ще разберем всичко Simple Smile Успех на сезона!

# 74
  • Испания
Още повече,че в самото начало на снимките ни показаха вила,ферма и дивата река...

За два месеца измъдриха още едно племе. Май не помнят какво са приказвали.

Общи условия

Активация на акаунт