💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 40 997
  • 896
  •   1
Отговори
# 630
Пфф, за мой ужас Стоян визуално ми прилича на Даниел Крейг Flushed
Даниел Крейг от Алиекспрес обаче...

# 631
  • София
Браво на Неделчо! 🙂
Ето първата изненада.
Браво и на Соня.
А Морунов затвърди добрите впечатления и вече имаме един топ комплексен състезател дотук.

# 632
Личи му че е пожарникар от всякъде влиза и излиза 😁😁
Неделчо, войника ми харесаха мисля че ще, са от добрите играчи. Полицая нещо издиша но може да ни изненада де. Соня ми хареса, визуално не но смятам че ще е сред добрите жени играчи.

# 633
  • София
Само аз ли си мисля, че е нечестно цялото това влизане в отбора на следващия ден? Първите имаха битка, бяха мокри, спаха на открито, валя ги дъжд, не са се наспали, поизмръзнали и каквото и да са яли не е като да си сготвиш вкъщи.
Вторите цъфнаха така просто на капитанска битка

# 634
Като гледах вчера участниците си мислех, че тази година няма да има шемети като Сашето, уви днес ха-хо до ха-хо. Трябва да има и малко "Биг Брадър"...

# 635
  • Варна/Лондон
И сега?! Вчера излапаха пържолите , днес новите на гарнитура ще карат май. 😁

# 636
И аз си мисля, че не е честно! Все пак спаха и мръзнаха на плажа!

# 637
  • Испания
Само аз ли си мисля, че е нечестно цялото това влизане в отбора на следващия ден? Първите имаха битка, бяха мокри, спаха на открито, валя ги дъжд, не са се наспали, поизмръзнали и каквото и да са яли не е като да си сготвиш вкъщи.

Абсолютно тъпо и безсмислено.

# 638
Кой е казал, че трябва да е честно? Виж как хубаво спомага коалициите и ги противопоставя. Опитват да осигурят малко повече вътрешна динамика.

# 639
  • София
Те не са си вкъщи, а ги държат в хотел, просто са ги оставили тях ден повече. Колко са им дали да ядат не се знае. А и знаем, че всички получават поне малко храна.

Според мен е интересно това, защото и разликата е само една вечер. Ще се види кои ще се държат на нови и стари и как хората се сближават и се държат, а разликата е минимална.

# 640
  • Далечният изток
Това момче някой го спомена, че влиза. Аз лично не съм го чувала, а следя спорт принципно.

# 641
  • София
Браво на Неделчо. Дразни ме като представяне във визитката, но ми стана много жал за него, когато първия път не улучи съвсеееем на финала.

# 642
Хубава визитка на според мен сериозен играч.

# 643
  • София
Този къде е взимал 500 лв. заплата?

# 644
  • София
Много спортисти, много нещо този сезон. Направо да го направят олимпийско предаване.
Доста сериозна предварителна заявка, но тук не са само думи.
Ски бягането е зверски спорт, така че внимание с този играч. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт