💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 40 948
  • 896
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Е как да спечели жена, като на сезон имаме по две, максимум три що годе подготвени жени, като Ванчето миналата година бе най-близо все пак.
И сега като ги гледам 90% от жените са зле. Сложете ги до тези спортисти. Никакъв шанс нямат. И за това не са виновни жените и че не стават, а продукцията и тези, които подбират участниците.
Че жените го могат имаме доказателства от Сървайвър - Ива Пранджева например.
Сложете там някоя професионална лекоатлетка или плувкиня и да видим тогава. Ама не, инфлуенсърки, фитнес, митнес, моделки и силикони и пр.

# 751
  • София
Имала връзка с обвързан мъж. Сама се бори очевидно...

# 752
Момата иска някой да й оправи живота. Как предаване като Игри на волята ще й е последен шанс? Wtf...

# 753
Ама тая вечер с всяка женичка пускам сълзичка.

Какви са тия индивиди?

Този пък поредния културист- него го виждам до Елена, с вещерския смях Sunglasses

За всеки един кандидат виждам потенциален партньор, ако не друго, то поне бебета може да направят в предаването Joy

# 754
Кога е денят на бащата?

# 755
  • Испания
Още малко и ще заспя. Скука ме налегна!

# 756
Прави ми впечатление, че има много културисти, боди билдъри и фитнесджии. Но ми се струва, че работата на уреди във фитнеса не е предимство тук?

# 757
Последната участничка, която е руса май ще е жената-мъж - Симона Галинова.

# 758
  • София
От центъра на Лондон дошъл тук.

# 759
Скрит текст:
Ванката е бил резерва значи.Да видим дали някой се е отказал или утрешните директни елиминации са го вкарали в играта.

# 760
Ох, тоз културист много прост.
Бутнал пияницата и оня си счупил двата крака.

# 761
  • София
Доста народ няма реална представа за себе си. Как пък всички са най, най най....

# 762
  • Брюксел / София
Защо тази мома с не особено сложен изказ си разказва житието и битието?! Дреме ни на нас за нейните житейски неволи. Мн са досадни визитките: дълги и пълни с безсмислена информация.
Мисля, че за момента Андрей е фаворит. Изглежда много издръжлив и комплексен.
Акександър също става. Мисля, че визитката му е нагласена да звучи толкова самодоволен, но може и да бъркам.
Габи много добре се представи.
А, да, и пожарникарят също става. Пехотинецът даде обещаваща заявка, но в първата игра не ме впечатли.
От жените Соня ще е интересна.
Като цяло кастът е доста по-добър от миналите сезони.

# 763

От коя Штрийт каза?

# 764
Юпи Екскюз ми!
Олелелелеле, този все едно говори на фирмения рекламен клип за джобс бг!

Общи условия

Активация на акаунт