💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 128
  • 896
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Само 12 ли ще са?

# 151
  • София
4 човека, племе?! 😮
Явно всички племена ще я играят тази игра и после ще сверяват времената.

# 152
  • Испания
Добре, че редуват визитки с игра.

# 153
Братоев трябва да е последен , ръста му го прави аутсайдер в тази игра според мен.

# 154
  • София
Борис е много добър с баланса.

# 155
  • София
Много силно начало.

Имам подозрение, че утре ще допълват племената.

# 156
  • София
Как и беше името на гимнастичката? Елизабет ....? Спомена нещо за Надя Команечи, но е прекалено малка да се се срещала с нея. Тя от години не се явява по турнири дори и като гост.

# 157
Много са леки топките

# 158
  • Испания
Браво на Борис за баланса!

# 159
  • София
Изпуснала съм започването, още нищо не ми е ясно кой кой е.

# 160
  • Испания
Как и беше името на гимнастичката? Елизабет ....? Спомена нещо за Надя Команечи, но е прекалено малка да се се срещала с нея. Тя от години не се явява по турнири дори и като гост.

Надя Команечи я взела в отбора си, за да я тренира /в Америка/.

# 161
Мен вида на Братоев до другите ме разсмива. И защо обявиха едното момиче за хубавица, а другото не- балкански хумор…

# 162
  • София

Надя Команечи я взела в отбора си, за да я тренира /в Америка/.

А, благодаря, не съм го чула.

# 163
  • Испания
Елизабет само крещеше и даваше акъл на другите да не гледат топчето. Отстрани е лесно.

# 164
  • London

Каза, че й е идол, не че се е срещала. На мен ми е идол нейната конкурентка Елена ( на аватара ми ). Може и без да са ни набори все пак.....Joy  Не е отишла изобщо в Америка .....за мен тази част с разни номера и възможности бяха измислица.Stuck Out Tongue Winking Eye

Надя не тренира никой. Имат зали с мъжа й, но основно с благотворителна дейност и семинари се занимават. Никой не тренира тя.....

Общи условия

Активация на акаунт