💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 137
  • 896
  •   1
Отговори
# 165
Елизабет откровенно слабо представяне към момента.

# 166
  • Испания
Многоприказващите винаги се дънят.

Не знам Братоев как ще се гъне на лабиринта.

# 167
  • София
Имам чувството, че сменят правилата в движение. Може би заради силния вятър. Елизабет не се справя добре.

# 168
  • Испания
Когато падна втория път от гредата с водата, не я върнаха пак през лабиринта.

# 169
Кифльоната много съсредоточена, харесва ми.
Едит: Иии, падна

# 170
  • София
За Красима казаха ли нещо? Мъжете поне съм момента както ги дадоха отдалеч, ми се виждат като физиономии малко грозновати за моя вкус, ръбове. Двете момичета до момента ми изглеждат доста хубави.

# 171
  • София
Пак започнаха с "не беше моето". Силиконката закъса.

# 172
  • София
Как и беше името на гимнастичката? Елизабет ....? Спомена нещо за Надя Команечи, но е прекалено малка да се се срещала с нея. Тя от години не се явява по турнири дори и като гост.

Каза, че й е идол, не че се е срещала. На мен ми е идол нейната конкурентка Елена ( на аватара ми ). Може и без да са ни набори все пак.....Joy  Не е отишла изобщо в Америка .....за мен тази част с разни номера и възможности бяха измислица.Stuck Out Tongue Winking Eye

Надя не тренира никой. Имат зали с мъжа й, но основно с благотворителна дейност и семинари се занимават. Никой не тренира тя.....

Благодаря!
Ми тя Команечи наистина ми е набор....

# 173
Красима ...

# 174
  • Испания
"Тъз водъ... Лошо ми стана..." /Красима/

# 175
  • London
Как и беше името на гимнастичката? Елизабет ....? Спомена нещо за Надя Команечи, но е прекалено малка да се се срещала с нея. Тя от години не се явява по турнири дори и като гост.

Каза, че й е идол, не че се е срещала. На мен ми е идол нейната конкурентка Елена ( на аватара ми ). Може и без да са ни набори все пак.....Joy  Не е отишла изобщо в Америка .....за мен тази част с разни номера и възможности бяха измислица.Stuck Out Tongue Winking Eye

Надя не тренира никой. Имат зали с мъжа й, но основно с благотворителна дейност и семинари се занимават. Никой не тренира тя.....

Благодаря!
Ми тя Команечи наистина ми е набор....

Супер, значи си я гледала на живо. Завиждам....ако си фен на спорта ще се радвам да разкажеш в темата за Спортна гимнастика в раздел Спортни фенове каквото знаеш и си видяла в онези години.Stuck Out Tongue Winking Eye Извинете за спама.Hug

# 176
много им силен "акцИента" на туЙ плИемИ бЙе

# 177
Ванката май ще остане за утре,така като гледам предстоящите участници и колко мудно върви състезанието.

# 178
Ваня от предния сезон и Борис.
https://www.instagram.com/p/CTaHHPKjnXe/

# 179
  • София
Още не ми е ясна тази игра за какво точно е и кой за какво се бори.
1 час им е лимита за целия отбор. Е, то вече са към края, няма как да успеят.

Борис се справи най-добре, но явно доста се е забавил със стрелбата за да ги има тези минути,
Елизабет не мисля, че се справи чак толкова слабо. Минаването и на втората змейка бе страхотно. Като цяло ми хареса, но Борис бе класа дотук. Той дава много силна заявка и с визитка и с реално представяне.

Като цяло играта е доста трудна и пипкава. Започват ударно.

Общи условия

Активация на акаунт