💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 1

• 41 024
  • 896
  •   1
Отговори
# 585
Тъкмо влизах да питам това спасителна жилетка ли е? Flushed
Нямам думи

# 586
Жените са вътре за резил май. Толкова ли няма нормални , тренирани момичета...или те не се явяват на налудничави кастинги.

# 587
Тази държавна служителка да беше подобрила носа си, като е фен на естетичната намеса. Че голЕм вампир изглежда...

# 588
  • Испания
Жените са вътре за резил май. Толкова ли няма нормални , тренирани момичета...или те не се явяват на налудничави кастинги.

Не, сигурно нямат сърцераздирателни истории, затова.

Тази държавна служителка да беше подобрила носа си, като е фен на естетичната намеса. Че голЕм вампир изглежда...

Аз бих предложила да ѝ зашият част от устата, че е огромна.

# 589
  • Варна/Лондон
Мани - с жилетка. Да я питаш: къде е тръгнала?
Ориентировъчна шамандура го играе.

# 590
  • Sofia
Явяват се...,ама не ги взимат.Поне аз познавам няколко.

# 591
Не се явяват. Познавам идеалната участничка - треньорка, в идеална спортна форма, руса, красива, със силикон, с татуировки (че май задължителен реквизит), със самочувствие, цапната в устата.. Абе не е кандидатствала, не са я взели. Ама не кандидатства, защото видиш ли й били слаби пъзелите и баланса и не била достатъчно добра. Жалко! Ще гледаме тези дето си вярват.

# 592
Мен държавната служителка не ме дразни. Добре плува. Остави младите миски далеч след себе си.  Добре плуващи са мъжете в тоя отбор. Не са за отписване. Сега да ги видим как са с акъла, че не става само с ядене

# 593
А Мани голяма реклама си направи... На салона си за красота.
Все едно не са гледали това предаване, без плуване си за никъде.

# 594
  • Испания
Скрит текст:
Мани - с жилетка. Да я питаш: къде е тръгнала?
Ориентировъчна шамандура го играе.

Да се показва по телевизора, явно.

# 595
Засега не виждам някоя като Ванчето. Жалко. Може пък Красима да е добра в силовите игри, но на пъзели не я виждам. Държавната служителка е с покъртителен външен вид, но не ми изглежда глупава и може пък да се представи добре на физическата част.

# 596
  • Варна/Лондон
40 страници, а нямаме прякори😁

# 597
  • София
Тази Соня уж държавен служител, самотна майка, а има пари за корекции и татуси. Вярно, че всичко по нея е несполучливо.

# 598
  • София
43 г. жена им скри шапките на младите жени там.

Мартин с каква заяевка влезе, а издиша много бързо. Един аниматор го задмина по трасето след второто полуване. Даже още при достигането на понтона го настина. Браво на Морунов засега.

# 599
Нека не забравяме, че сезон първи беше спечелен от играч плуващ с жилетка, така че всичко е възможно в ИВ.

Общи условия

Активация на акаунт