Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 793
  • 823
  •   1
Отговори
# 135
Deetron, честит! Може ли като събереш впечатления от аромата, да споделиш повече за него, моля :==)

# 136
Mimeto74, разкажи какъв е, моля

# 137
  • The Evergreen State
Здравейте парфюмни момичета и момчета. Влизам с въпрос към вас. Бихте ли споделили някоя дума за Gris Dior, който го познава. Ще съм много благодарна. От видеата които изгледах често се споменава думата винтидж за него, предполагам защото е шипър. Знам че е унисекс но все пак как бихте го определили, по- като за дамите или по-скоро за мъжката половина (предпочитам една идея по-женствени, дори и сред унисекс ароматите). Знам че е трудно да се сравняват аромати, все пак най-общо до кой друг бихте го доближили макар и съвсем общо казано, за да добия поне бегла представа.

# 138
По мое мнение  - не ти трябва. Нищо различно, впечатляващо за парите си. Наистина е леко ретро, унисекс и поне мен не ме заинтригува.

# 139
Аромат за деня:
Поиграх си малко.

# 140
  • Бургас
Атенка, аз много харесвам Gris на Диор.За моя нос се доближава доста до Evoke for Her Ajmal/ който също харесвам/ ако го познаваш може да се ориентираш по него.Много дъбов мъх и пачули и лек цветен фон.За мен е супер елегантен, леко строг и изискан и е хубаво да го познаваш.Two Hearts Някои го сравняват с Ботега, не мисля, че си приличат чак толкова аз и твърдо не ми е ретро.И на Коко ноар не ми прилича.Много искам да пробвам новия Мис Диор и Червеното Линтерди, преди няколко дни не бяха заредени.

# 141
Пробвах Junoon rose. В началото тези цветя са ми твъърде натрапчиви, едвам ги изтърпях. После остана един сапунен блудкав муск. За щастие се отми лесно. За който го харесва, да има предвид, че течността е оцветена и може да цапа дрехи.
Junoon noir ми се стори някакъв киселяв и какафоничен, дори не посмях да пробвам на ръка.
Аз съм пас с тази серия.

# 142
Аз също харесвам Gris Dior, макар че, последната година нещо не мога  да го нося ( което до някъде е добре, защото почити съм свършила 250мл, а няма да купя отново) За мен не е ретро, много хубаво землисто пачули и роза, която мисля че би се харесала и на тези, които не се фенове на розата. На Ботега изобщо не ми прилича, но има допирни точки и според мен с Evoke. Наѝ много ми напомня на този Eisenberg
https://www.fragrantica.com/perfume/Eisenberg/Voile-de-Chypre-Se … et-III-47292.html

# 143
Mimeto74, разкажи какъв е, моля

Не ме бива в описанията много но ще опитам. Според мен е присъствен, убийствен, уникален ,нищо общо с първата Инсомния в пъти по-хубав .Вече четири часа стои на кожата отчетливо като с времето аромата се увеличава откривам нотки на шафран , касис и круша. По мое мнение би стоял по-добре на жена въпреки че го дават унисекс аромат с две думи Заслужава си да се пробва ,с него няма да останете незабелязани.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 16:30 от Mimeto74

# 144
Dez, обожавам аромат на френски макарони, имам само 1 парфюм с такъв аромат. Тези ангели съдържат ли?

# 145
  • София
Макарон има и в https://www.fragrantica.com/perfume/Ariana-Grande/Thank-U-Next-56741.html. Simple Smile
Нося го, когато карам колело! Много ме радва и има силна проекция! Забелязва се винаги от околните!

# 146
Dez, обожавам аромат на френски макарони, имам само 1 парфюм с такъв аромат. Тези ангели съдържат ли?

Тези Ангели са със захарни целувки тип Павлова, хрупкаво-дъвчащо- захарни, с кисели плодове, пачули и ванилия- страхотни са! Макароните са мекички, но нямах целувки за снимка.

Thank U, Next много ми напомни на Trussardi Inside, въпреки че няма кафе в него. По-близък аромат до него не бях срещала. Същата сухота и сладост, почти идентичен, аха да му бяха сложили кафе, и готово.
Декаф Трусарди са направили.

Не знам дали писах, в пристъп на не знам и аз какво си купих Облачето през зимата. Само тогава е чист, захарен кокос, без ихтиолни изпълнения. Стане ли топло обаче, край. На кожата ми се превръща на нещо съвършено различно. Странна работа.

# 147
Новият Мис Диор е зареден. Сега го пробвам и разучавам. Много е женствен и нежен, харесва ми на първо пръс.

# 148
Днес успях да го тествам убийствен е, ще се купува.
Insomnia Rituals ли? Къде може да се тества?

# 149
В магазини на Мартинез

Общи условия

Активация на акаунт