Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 779
  • 823
  •   1
Отговори
# 120
И аз не го харесвам La vie est belle EDP, чак лошо ми става от него както и от Calvin Klein Euphoria. Много са ми тежки и сладки 🙂

Пробвай всички Градини на Hermes, всичко на Narciso, YSL Libre EdP, EdT, Intense, Chloe Nomade EdP, EdT, Intense....

Там сладкарници няма, и е напълно възможно от там да излезе голяма любов.
От бюджетните - Burberry Body- EdP, Tender, EdT. Различни са един от друг, и лесни за харесване.

# 121
Леле Dez, сега се разсеях с твоя пост, а имам важни дела в момента, трябва да не се разсейвам така! Heart Eyes Записах всичко и при първа възможност ще търча до магазина да ги видя на живо, а аз тъмо направих вчера поръчва в един от сайтовете.....Grinning Много благодаря са предложенията!

# 122
Днес е ден на смокините. Набрах за сладко и се напръсках с Figuier Fleur Fragonard.
Разви се прекрасно в прохладния и ветровит следобед.

Смокините са много добре смесени с останалите съставки и все пак си остават акцент в композицията. Омаен, радостен и много стилен парфюм от любима марка. Трайност - средна, горещината лятото не му понесе. Ще го нося много в ранната есен, би стоял прекрасно и в хладен и дъждовен ноември, когато в печката горят сухи смокинови клони и листа.
Поздрав към любителите на този чуден плод!
https://www.fragrantica.com/perfume/Fragonard/Les-Naturelles-Fig … r-fleur-4952.html

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 18:36 от Анонимен

# 123
THIERRY MUGLER ALIEN - Страхотен парфюм !  😊

# 124
  • На острова
По същия начин ММ не харесва Armani My way, чак лошо му ставало. За сметка на това онзи ден получих пратка и имах мостра на Miss Dior EDP 2021. Пробвах го и еее, друга работа бил, много му харесал. На мен ми напомни на Flowerbomb по някакъв начин (без да съм много компетентна).

# 125
Повод за радост-видях му сметката...дънооо.🤣🤣🤣

# 126
  • София
Днес е ден на смокините.
Наистина е смокинов ден! Днес съм с този Агент
https://www.fragrantica.com/perfume/Agent-Provocateur/Electric-55450.html
- много приятен и не ми замества никоя от останалите смокини, които съм събрала през годините.

А и поръчах да ми докарат от вилата малко смокинови листа, от които ще направя сироп Tropical Drink

# 127
И аз съм със смокини. От много дни, всеки ден едно от пръсканията ми е с Попи Интенз Джо Малоун.
Този парфюм е невероятен за моя вкус и леко настъпващата есен.
Ям и доста смокини и не искам лятото да си отива.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 20:40 от densi

# 128
develfen, страхотна снимка и пост Simple Smile
Носила съм от отливка тази смокиня, хубава беше.
Днес съм на смокинова вълна, но за ядене. Артизана не е при мен. Много ми се носи някоя по- сладка смокиня. Не ги знам и трябва да попрочета. Хич не ми се ще обаче да издирвам труднодостъпни неща. Ако някой даде някакво предложение ще се радвам.

# 129
Намерих си нов парфюм за есента- L'interdit Rouge. Най-сетне нещо, което да ме впечатли силно.
Много мой, сладко-пудрен и талков, с аромат на червила и козметика. Типово подобен на JHG Citizen Queen, но по-сух. Доста сладък, по-сладък от Shalimar Parfum Initial. Мисля, че почитателките на SPI ще намерят заместител в Rouge, aко изтърпят сладостта му. Има нещо винтидж в него, но е по-скоро нюанс, бегъл спомен, намигване към отминала вече елегантна епоха.

Това са ми първите, бегли впечатления след едно фъс в Сефора. Държи здраво вече 6 часа, със сериозно напръскване, подозирам, ще е жесток! Two Hearts
Идеален е за новия сезон.
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/L-Interdit-Eau-de-P … -Rouge-68404.html

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 08:00 от Dez

# 130
  • Чукарландия
Dez, бутилчето крещи "Вземи ме!"🤗
Много страст има в този цвят - слабост ми е! ❤️

# 131
# 132
А аз като гледам бутилката на Oriana PDM едва се удържам да не гръмна една на сляпо от офиц. сайт 😊

Обаче като знам на какви греди съм попадала заради красиви бутилки ….. и съставки, които “уж” харесвам….

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 10:36 от macadamia

# 133
  • София
Да се похваля, след бая упорство и настоятелност, успях да поръчам INSOMNIA RITUAL Animal Heart Eyes CatTadaBalloonChampagne
Скрит текст:

Връхни нотки: шафран, английска круша, касис.
Средни нотки: Момина сълза, амбра. арабска роза.
Базови нотки: бял мускус, мадагаскарска ванилия, пачули, сандалово дърво.

# 134
Днес успях да го тествам убийствен е, ще се купува.

Общи условия

Активация на акаунт