Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 817
  • 823
  •   1
Отговори
# 105
Знам, че и двата са в листата с изпитани, но ако избирате между parfume-bg.eu и elfragrance кой бихте предпочели?

# 106
  • София
Който предлага исканият от мен парфюм на по-ниска цена.

# 107
С доставката 7.99 на elfragrance цените стават почти еднакви с 2 лева разлика в полза на parfume-bg.eu. Затова питам

Ейййй пак успях да объркам темите, не знам как го правя този номер

За да не е спам имам малък уишлист който включва главно Монтал и Мансера
Roses Greedy е на първо място, но не знам дали есен зима ще е подходящ за него.
Още се чудя на Vanilla Vibes, но май му е минал сезона :/
И съм се загледала по Lolita lempicka lolita land, пробвах го в магазин и ми заприлича на La Belle, че даже повече ми хареса от него. Дали да си го купя??

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 19:50 от Lazuli

# 108
  • София
След като ти харесва си го купи, ама на мен изобщо не ми прилича на La Belle.

# 109
Здравейте! Сърбят ме пръстите, но си давам сметка, че сигурно много от вас, ще си кажат: "Тя още не е проходи ла!" Ще се съглася. "Нещата", на които попаднах, писани от Densi, ме поразиха. Четейки ги, мечтая, усещам, представям си, вдишвам.. страхотно! Поста ми е свързан с темата. Открих, че неосъзнато, съм се влюбила във ванилия та. Обяснението ми е, че ме успокоява, утешава и "стопля", в" разхвърляни" период, в който се намирам. Това лято, за първи път помирисах " Mon Guerlain" - ите, отново, заради ванилия та и се влюби в EDT. Парфюмът е прекрасен, но за мен е малко по-силен. Новият Idol Aura е много ванилен и скъп (като цена) за мен. Само още малко. В една парфюмерия, жена попита за парфюм, тръгнах след нея и консултант ката... Оказа се, че се интересува от Givenchi L'interdit EDP. Помирисах го, много силно го харесах, но и объркването ми беше тотално. Не можех да си го обесня и да определя емоциите си. Знаех, че съм очарована, но защо?! После, като търсих информация, попаднах на пост за парфюма, на Densi, останах без думи! Може би тя "ми обясни" това, което бях почувствала при първото вдишване-пълно объркване! Красиво, но непонятно. Благодаря, че ме изтърпяхте. Пожелавам на всички красива и уханна вечер! Blush

# 110
Парфюм за вечерта

# 111
Надявам се това да е правилната тема, че в другата ми клъцната питането хъхъхъ.

Та, днес успях да видя на живо няколко парфюма - NINO CERRUTI CERRUTI 1881 POUR FEMME, NINA RICCI CHANT D´EXTASE, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. Моля за менение който ги притежава. Мисля, че към момента усещам по кожата си само CERRUTI 1881, но не съм на 100% сигурна, защото малко се обърках кое къде пръснах.

# 112
От трите изброени, Cerruti-то, безапелационно, лично мнение. Може да е малко скучен и до болка познат, но си е хубав класически парфюм и просто с нищо не ме дразни.
Тази Нина я имах и е много капризна откъм сезон за носене, лесно избива на кисели цветя в неподходящото време. Иначе е свеж и закачлив.
DK Be Delicious - от тази серия нищичко никога не съм харесвала за себе си.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 23:27 от tuali

# 113
Съгласна съм с tuali - NINA RICCI CHANT D´EXTASE е точно каквото е нарисувано на кутията (прекрасна по мое мнение) - жена - риба- кисела краставица-водорасли-цветя. Обичам много солено сладки и морски тип Уоманити, но тази Нина.. Не. Не бих искала да мириша така.

# 114
Сутринта се напръсках с Alien Goddess.До преди малко се чудех на какво друго, което имам ми прилича и сега се сетих- Сън ди джоя на Армани и малко на Теракота Герлен.И двата имам, така че една покупка отпада Simple Smile Редактирам се - сега на климатик ми заприлича и на Girl of now.Не съм авторитет и познавач, споделям само 🌷

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 11:50 от tamar

# 115
  • Чукарландия

Като видях снимката, си припомних моя Yurman

Прекрасна роза-пачули! 🌹
Беше... Имах го. Свърши.

# 116
  • София

Та, днес успях да видя на живо няколко парфюма - NINO CERRUTI CERRUTI 1881 POUR FEMME, NINA RICCI CHANT D´EXTASE, DKNY Be Delicious Fresh Blossom. Моля за менение който ги притежава. Мисля, че към момента усещам по кожата си само CERRUTI 1881, но не съм на 100% сигурна, защото малко се обърках кое къде пръснах.
Това Черути за мен е изключително натрапчив и досадяващ парфюм, при това - старомоден. Рядко си позволявам да се изкажа така остро за парфюм, но. Та сигурно именно той още стои на кожата Ви Grinning

# 117

Като видях снимката, си припомних моя Yurman

Прекрасна роза-пачули! 🌹
Беше... Имах го. Свърши.

Доста неща спряха те последните години , някои ги реформулираха и сложиха в леко променена презентация.
Limited Edition е спрян 100% , аз си бях купил 2 тестера преди може би 4 години за общо около $60 с доставката. Сега цената се качи двойно , под $60 за бутилка тестер не може да се намери , пълната презентация е минимум $150 .
Разликата е голяма, защото тестерите идват без оригиналната кутия  , и капачка, а само с гумена тапа отгоре , тип стопер.  Тук също се намираха тестери за 70-80 лева , сега не знам дали е останало нещо в някой сайт.. За тези пари това е чист подарък.
Още ще се качи цената , и то до зимата. Това не е масов парфюм , от който да са произведени огромни количества,и дори след спиране да се продава на добри цени с години... Този от твоята снимка не съм го пробвал...мисля. 

Парфюм за спорт
Парфюм за деня

# 118
Densi, благодаря за темата Flowers Bouquet !
Аз открих това лято Jour d'Hermès и след няколко разносвания си взех 85мл., което ми се случва рядко. Въпреки, че ми е малко тих, го ползвам с удоволствие.
Atelier Cologne Pomelo Paradis се оказа доста ободряващ при дълги пътувания и също го намирам за чудесен.
Това лято открих и моята смокиня в летния Angel 2020.
Тези три ги намерим за прекрасни попълнения, които ми носят радост.
Вчера и днес съм с La vie est belle Edp, т.к. ММ отсъства до пон. Тези 30 мл.не мога да ги изпръскам, т.к. той не го понася и мога да го ползвам само когато отсъства, за съжаление Sad

# 119
И аз не го харесвам La vie est belle EDP, чак лошо ми става от него както и от Calvin Klein Euphoria. Много са ми тежки и сладки 🙂

Общи условия

Активация на акаунт