Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 910
  • 823
  •   1
Отговори
# 240
  • Чукарландия
Днеска  Ви черпя виртуално,РД-47г.

Честита да си, Миме! 🎂🎉🎂
Бъди жива и здрава, много щастлива и парфюмно удовлетворена! 😉

Пръс-пръс виртуално от мен! 🤣

# 241
Парфюм за спорт

Парфюм за деня

Имаме си традиция с приятели , да си шерваме парфюми за спорт,деня,вечерта+песен за деня. Мисля да си шервам песента и тук , като ще се радвам ако и някой друг шерва от време на време , та... песен за деня

Днеска  Ви черпя виртуално,РД-47г.

+

# 242
Mimeto, много здраве и късмет ти пожелавам. Весел Празник! Казвай какво си избрала за днес парфюмно.Simple Smile

# 243
Честит рожден ден, Миме! Да си жива и здрава!

# 244
Миме, няколко пръс и от мен по случай Рождения ден!

Walther чудесна традиция си имате.
Порфюм за деня Listant Guerlain.
Това е може би моят мейнстрим парфюмен подпис.
Мога да вдъхвам аромата му с пълни гърди и просто ме изпълва с щастие.
А без музика не мога да живея, тя ме успокоява и ме кара да мечтая.
Явно ми действа медитивно.

# 245
Mimeto, щастие, любов, късмет и красота в живота ти ти пожелавам! 🎁🎈🎉

Парфюм за деня, с риск като се постопли преди обяд да ме задуши - Gemma di Paradiso Roberto Cavalli. 😐 Като видях зор вече, извадих мокри кърпички и бърсах... Покрих отгоре с Monaco, който винаги е с мен в чантата и мирясах. Вече се търпи, даже ми харесва 🙃 Напоследък като съм извън вкъщи и съм избрала нещо, с което се опитвам сама да се гътна, го бърша и "замазвам" с Monaco-то, спасение и любов моя! 😁❤️

# 246
Аз ще се възползвам от предложението да споделяме и музика, но ще го изменя малко тази вечер, че ми е гръмнала главата и не ми е музикално. Споделям ви цитати от великия Лагерфелд, който днес е имал рожден ден. Не спирам да се наслаждавам и възмущавам от думите му, хаха. Напръсках се с YSL Elle и се чудя какво би ми казал, като ме види в спортния ми вид.

https://www.elle.bg/a/velik-i-ujasen-25-skandalni-izkazvaniia-na-karl-lagerfeld

https://www.goodreads.com/author/quotes/5963.Karl_Lagerfeld

# 247
Покрих отгоре с Monaco, който винаги е с мен в чантата и мирясах. Вече се търпи, даже ми харесва 🙃 Напоследък като съм извън вкъщи и съм избрала нещо, с което се опитвам сама да се гътна, го бърша и "замазвам" с Monaco-то, спасение и любов моя! 😁❤️
Азалия🌺, пълниш ми душата с тази любов към Monaco! Heart Heart Толкова се радвам, че го споделих с теб и ти го оцени така Flowers Hibiscus

# 248
Аз знам, че е прекалено, но... това не ми се беше случвало с парфюм от години, а познавам стотици аромати! Толкова е съвършен... ❤️😊 А ти си ми толкова скъпа заради тази страст, която този парфюм събуди у мен благодарение на теб. 💐 Той не е просто парфюм, той е терапия, освен че за обонянието ми е с прекрасен аромат.

# 249
Парфюм за вечерта

# 250
  • by the sea
Честит рожден ден Mimeto ,
бъди здрава и щастлива Flowers Hibiscus
Аз карам последни дни отпуска, скромно си отлях по  3ml Latin Lover и La Belle
и  двата много обичам, но ми е студено за единия и не достатъчно студено за другия Joy голяма драма

# 251
Благодаря на всички за пожеланията и топлите думи.Парфюм за празника избрах

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 23:32 от Mimeto74

# 252
Mimeto, честита да си, здрава, щастлива, обичана! Желая ти да имаш много любими парфюми и прекрасни мигове с тях Simple Smile

На свой ред искам да благодаря на densi за парфюма, чиято красота ми разкри - остави ме без думи и много щастлива с това вълшебство! Flowers RoseПрекрасна, благодаря ти от сърце Blue Heart, и на мен този парфюм ми е любов и терапия!

# 253
  • The Evergreen State
Джуд, благодаря че сподели тези цитати!

Миме Честит Рожден Ден и от мен! Бъди здрава и щастлива!

Радвам се че покрай парфюмите споделяте музика, цитати, картини, снимки и всякакъв арт (имаше и снимки на домашни любимци по едно време) и всичко което ви е вдъхновило през деня и ви е помогнало на парфюмния избор. Страхотни сте!

# 254
  • Чукарландия
Парфюм за деня:

И филмовата музика по романа "Никога не ме оставяй".
Филмът ме разплака...
Парфюмът ми носи утеха...

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 03:41 от BBeLLa

Общи условия

Активация на акаунт