Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 868
  • 823
  •   1
Отговори
# 225
Дайте линк моля на този нов Диор.

# 226
# 227
# 228
Walther  много си прав за Nefs , че не е лъжица за всяка уста.
Но както знаем всички възприятия на човек /обоняние, вкус.../ могат дори и целенасочено да се възпитават и променят.

В тази връзка аз в последните години  се улавям, че залитам към абсолютната женственост във всичките й форми и проявления.

И въпреки, че 90% от колекцията ми е унисекс,  явно това не е точният парфюм, който ме допълва и вдъхновява.

Много ми е интересно например след два месеца, при други температури как бих го усещала в първите минути, където точно е хард, след това е просто блаженство.
Blush

# 229
Взех си душ сега и за вечерта сложих Nomade Absolu de Parfum Chloé! Толкова ми е дзен този парфюм, истински го обичам! 🥰Също така е необичаен, намирам го много изтънчен и смятам, че е много достоен за ниш. Запасих се с два! ☺️

# 230
  • Балчик
В Дъглас е по-изгоден от нотино, но няма подарък.

# 231
Определено са много добри в обслужване на клиента, или даже и маркетинга защото винаги към поръчка подаръците им са наистина хубави, а не някакви изсмуквани от пръстите боклуци. За сравнение, на сайта на Mugler има опция, клиентите да регистрират код от опаковка на техен парфюм и могат да получат подарък и наистина по  ФБ групите чета, че пращат мини 5мл парфюм на Aura, но аз с 5 регистрирани кутии още нищо нямам от тях. 😁А от Диор, това в второто такова писмо за тази година. Та определено знаят как да си глезят клиентите. 😍

Вярно е това на 100% , преди години от парфюмна гледна точка Dior винаги беше зад Chanel , подтичкваше отзад , доближаваше се в определени моменти , но до там. Dior търпят МНОГО критики от парфюмни ценители и пуристи , защото след придобиването от LVMH направиха 180 градуса завой , и от елитарна марка , въпреки премиум La Collection Privée линията , се превърнаха в 100% мейнстрийм такава. С тази промяна загубиха голяма част от пуристите , но за сметка на това спечелиха МНОГО нови , основно по-млади клиенти , и пари. Направиха и няколко глупости , но като цяло вадят хит , след хит парфюми , докато Chanel тъпчат на едно място , нямат ЕДИН единствен успешен парфюм от години вече.
Mugler сега след смяната на собсвеността съм леко песимистично настроен , говори се за спиране на много от мъжките неща , Cologne линията , както предвидих тук във форума ,  се оказа тотален провал , и я спряха вече. Alien Man и трите .. провал отново. За тази регистрация на кода , по едно време бяха въвели някакво ограничение , че за да спечелиш трябва кода на регистрация да е за страната/региона , за която е превиден парфюма , и само там ти пращат нещата т.е. отрязаха почти всички онлайн покупки. Сега ако си купиш нещо от Sephora Испания примерно ,  и си го регистрираш там , имаш шанс да си получиш бонусчено на испанския адрес. Но за онлайн нещата шанса ти граничи с 0 . Преди години като чух , че спират си взех 3 от Парфимо , и при проверка на кода единия беше за Дубай и 2 за Русия . Между другото тогава хем бяха супер намалени,хем ползвах код и ми излязоха под 180 лева ТРИТЕ . В момента цените са все едно купуваш Roja Dove  , ако някой случайно попадне на някоя останала бутилка в забутана парфюмерия ... купувайййй

Нещо ми смачква снимката много гадно , и поне на лаптоп-а не се вижда почти нищо , ще го оставя и като допълнителен линк , заслужава си да се види  ->

Скрит текст:

Walther  много си прав за Nefs , че не е лъжица за всяка уста.
Но както знаем всички възприятия на човек /обоняние, вкус.../ могат дори и целенасочено да се възпитават и променят.

В тази връзка аз в последните години  се улавям, че залитам към абсолютната женственост във всичките й форми и проявления.

И въпреки, че 90% от колекцията ми е унисекс,  явно това не е точният парфюм, който ме допълва и вдъхновява.

Много ми е интересно например след два месеца, при други температури как бих го усещала в първите минути, където точно е хард, след това е просто блаженство.
Blush

Намери си да пробваш Unique'e Luxury , сравнително нова турска марка , с уникално качество и брутален пърформанс. Интересното е,че са голям хит сега в Щатите в ниш средите , тък почти никой не ги е чувал.

Колекцията напуснаха 2 декантера и  
На тяхно място дойдоха 2 бек-ъп декантера на

Парфюм за деня

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 20:21 от WaltherP99

# 232
В Дъглас е по-изгоден от нотино, но няма подарък.
То малко все едно си я купуваш чантичката. Да се чуди човек откъде да поръча. Или да чака 30% 😀

# 233
Ама това несесерче, диорското... моля ви се! Като го гледам, то събира цигари и запалка, хайде + червило. 😄

# 234
Никаква маркетингова стратегия не мож ме срази вече, ако ще и да е с камъни от Марс!

# 235
  • The Evergreen State
Днес ходих на обяд с колеги (първия след повече от година и половина работа в къщи). Голямо мислене падна с кой парфюм да съм. Усетих се че и аз приложих някакво интуитивно комбиниране на вайба на парфюма и вайба на събирането и обстановката както и тоалета който бях избрала. Изборът се падна на Elie Saab Girl of Now. Чудесно се вписа нектарения му сок с роклята ми и с есенното слънце на откритата тераса със златните и червеникави листа нападали по тротоарите. Обичайно бих заложила на Givenchy Dahlia Divin или Hermes Eau des Merveilles, много харесвам и двата през есента. Нямам ги в момента но ES Girl of Now се нарежда чудесно до тях.
Добавям и L'interdit към тях (който и да е от вариантите, за мен са близо всички), той също ми е много любим за есента.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 05:20 от Athena

# 236
  • Пловдив

Летището на Франкфурт, преди 20 дни.

Нотино, днес. Ще трябва да отида до Прити шоп, там 30 мл е 139 лева. Това се оказа абсолютно неподходящо за мен, но пък универсален подарък.......

# 237
Athena, аз като зацикля на някой парфюм, съм неспасяема. Ели Сааб го носих много време, Л'инетрди откакто излезе на пазара ми е титулния. За съжаление с тоя хоум офис много-много не сме имали повод да ги носим.

# 238
Мнения за Afnan Supremacy Pour Femme Purple? Дълготраен ли е? Сладникав ли е?

# 239
Днес Ви черпя виртуално,РД-47г.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 23:35 от Mimeto74

Общи условия

Активация на акаунт