Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 859
  • 823
  •   1
Отговори
# 210
Влюбих се в Sauvage Elixir Dior for men, жесток!!! ..
И аз го пробвах днес по препоръка на парфюмно приятелче,с който имаме доста сходен вкус.....но не можах да го оценя. Нищо от Суваж-ите не ми допада до момента, неотличаващи се,типично мъжки с лавандула. Трайността му е добра, все още ми мирише китката Simple Smile

# 211
И моят мъж се влюби в Еликсира. Той ползва всичките Sauvage и хареса силно и този. Аз също.

# 212
Но за мое голямо съжаление аз няма да мога да го нося от време на време, както правя често с парфюмите на ММ, защото идва твърде мъжки за моите възприятия.
.........
Върху мъжа ми е чудесен дървесно-тютюнев и с множество трансформации в течение на деня.
Харесва ми да го усещам върху него, определено  е мъжкарски и респектиращ.
.........
Мисля, че на любителите парфюми като ...

Nefs си е топ парфюм , но определено не е за всеки. За мен е унисекс , но за алфа жени , трябва да имаш самочувстие за да носиш такъв парфюм , иначе той ще носи теб . Носейки Nefs , все едно ми навираш в очите тениска с този надпис 
При мен седи по различен начин 1. уиски 2. тютюн 3. кожа и 4. сладко от смокини в тази градация го усещам.
Части от Nefs  ми напомнят на едно от последните ми попълнения в колекцията

Walther скъпи са тези пафюми, не знаех че има разлика в цените. Честно казано все още не мога да реша за себе си доколко е оправдана такава сума за парфюм но това е друг въпрос.
Колкото до продавачките, навсякъде има и любезни и не чак толкова, не мисля че на други места са по-различни, хората са еднакви навсякъде (моловете и те страшно много си приличат вече навсякъде, глобализация Relaxed).
Не обръщайте внимание на нелюбезните хора и не позволявайте да ви развалят шопинг настроението Hug.

Никога в Щатите не са ми отказвали семпъл , в Бг , в масова парфюмерия не влизам.

Парфюм до преди малко

# 213
Ревю на Ориана ПДМ за който се интересува :
https://youtu.be/Zc--jlUekbE

Не знам как да скрия линка от телефона.

# 214
Интуицията ми подсказва, че тази Oriana PDM изобщо няма да ми хареса ......

# 215
  • The Evergreen State
Хич не ми допадат бутилките на Де Марли на мен. Такъв скъп сок в боди уош бутилка е малко недобре за мен. А и тези бонбонени цветове, просто наистина дизайна на тези бутилки не е привлекателен за мен. Концепцията също не ми допада особено, да възродят парфюмите от кралските дворове или нещо подобно беше. Но на който каквото му дава попътен вятър в крайна сметка, на вкус и цвят приятели няма. Въх успях да събера две мъдрости в едно.

# 216
  • Варна/Лондон
Вече мога да кажа че и аз го пробвах Elixir, който обмисля да взема без проба. Снощи, след изморителен полет ме чакаше сред събраната поща приятна изненада от Dior-определено знаят как да си глезят клиентите. А парфюма, о да, всичко хубаво казано за него е вярно. Имам Dior Sauvage Parfum който също много харесвам и по късно ще направя паралелна проба, но засега Елексира ми се струва по - хубав. 😊

# 217
  • The Evergreen State
Маркетинга на Диор няма грешка от край време. Не всички техни продукти ме грабват но маркетинга винаги им е на ниво (според моето скромно мнение).

# 218
  • Варна/Лондон
Определено са много добри в обслужване на клиента, или даже и маркетинга, защото винаги към поръчка подаръците им са наистина хубави, а не някакви изсмуквани от пръстите боклуци. За сравнение, на сайта на Mugler има опция, клиентите да регистрират код от опаковка на техен парфюм и могат да получат подарък и наистина по  ФБ групите чета, че пращат мини 5мл парфюм на Aura, но аз с 5 регистрирани кутии още нищо нямам от тях. 😁А от Диор, това в второто такова писмо за тази година. Та определено знаят как да си глезят клиентите. 😍

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 11:47 от Джеронимо

# 219
Спонтанно минавам от тук, но виждам, съвсем навреме, подхванали сте Диор! Онзи ден бях да си купя сенки и молив от тях и ми подариха мостри от новия Мис Диор. Страхотен е! Мега изкушена съм да отида да го купя, макар години наред да не съм ползвала техни парфюми.

# 220
Аз вчера тествах пак новият дамски Диор. Много е мой.
По-сладък е, по-ванилов и с повече рози от предишната версия. Тя беше по-цветна и рееща се, а тук вече имаме плътност. Няма да са доволни феновете на стария, но за моя вкус обичащ сладко, ванилия и рози е страхотен.
Има трайност, излъчване и всичко.
Намирам прилики с Нектара на Цветната бомба и всички, които го харесват него мисля, че трябва да пробват Мис Диор 2021 на кожа.

# 221
Кой е новият Диор? Може ли линк?

# 222
Е, нали ти за него пишеш! 😆

# 223
Обърках се, че Денси говори за някакъв друг Диор, чисто нов, не Мис Диор-ите, които са си стара серия, но се ъпдейтват отвреме навреме Simple Smile
Извинявам се за дубъла:)

# 224
  • София
От вчера имам Roses Vanilla и ми е супер тамън в това време в София вчера и днес. Не ме захлупва и розата е супер свежа, излъчва суперско /ама повечето знаете де, но аз чак сега разносвам качествено/. Имам го от сполучива размяна със съфорумка 💓.

Общи условия

Активация на акаунт