Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 831
  • 823
  •   2
Отговори
# 675
Какво значение има какви страсти предизвиква за мен, а не за теб?

Въпросът ми беше по-скоро насочен към това, който иска да сподели усещанията си за парфюма, по желание. Имам опит само от един тест. Темата е за това, а и страсти стои в заглавието Wink
Аз го харесвам много. По някаква причина така и не съм го купила още обаче. Имам смътното усещане, че не ми подхожда просто. Но пък Vanille Fatale ми пасва идеал.
Края на лятото веднъж се бях поляла с Dolce Amalfi Xerjoff и едно младичко момиче ме попита дали не съм с Tobacco Vanille TF 😳. Странна работа, не би ми хрумнало, че са подобни по почти никакъв начин. Някакво свързващо звено е може би типа ванилия в двата.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 10:59 от tuali

# 676
Tobacco Vanille TF харесвам много , но го свързвам с лош период от живота си и вече не го използвам
Също и Dolce Amalfi Xerjoff, но между двата няма нищо, ама нищо сходно - по-скоро Dolce Amalfi има леко вайба на Sunshine Amouage за мен - като вторият печели по точки Simple Smile

# 677
Много моля някой да ме вдъхнови парфюмно, като ми предложи да пробвам нещо, което така да ме омагьоса, че да не се чувствам като идиот всяка сутрин, избирайки какво да нося за деня.
Вече нищо не ми се носи, всичко ме дразни и нямам желание дори да се "фъсна".
Днес съм с Armani Prive - Pierre de lune, ужасно много го харесвам/х, но днес ме дразни и едва си намирам място в кожата.
Наскоро си взех Xerjoff Allende и Omnia Profumi - Madera, които знам, че обожавам, но и те не успяха да ме зарадват. Абе, изпаднала съм в парфюмна дупка. Носи ми се нещо различно, зашеметяващо, което да ми повдигне духа. Идеи? Simple Smile

# 678
  • София
За мен Табако Ванил е един от най-хуабвите на Форд, а и изобщо по темата ванилия-табак. Поне за мен, силата му е в облака, който прави около носещия, а когато се помирисва директно в точката на пръскане - не мисля че така може да му усети красотата. Този ефект често съм наблюдавал при мощните ориенталци, така че не е изненадващо, че е толкова хитов табако-ванил.

# 679
  • БГ
Здравейте,
пробвали  ли сте Davidoff Cool Water Sea Rose? Гледам че има  аромат на круша според описанието. Ползвала съм Cool Water и ми допада, но не знам доколко са близки двата.

# 680
Много моля някой да ме вдъхнови парфюмно, като ми предложи да пробвам нещо, което така да ме омагьоса, че да не се чувствам като идиот всяка сутрин, избирайки какво да нося за деня.
Днес съм с Armani Prive - Pierre de lune, ужасно много го харесвам/х, но днес ме дразни и едва си намирам място в кожата. Идеи? Simple Smile

Пробвай African Leather Memo Paris, ако не гопознаваш. Аромат на кока-кола, но по-хубав Simple Smile Много е искрящ и зареждащ, но без да е свежак Simple Smile По мой впечатления, разбира се.

# 681
  • София
Nishane.  Скоро бях в Елинор бутика и целия бранд ме грабна. Има много интересни аромати...
Аз тази година гледам да изуча възможно повече нишови брандове или ексклузивни серии. Някои хич не ме грабват, но някои си струват още по-задълбочено проучване. 😉

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 14:53 от Rockstar

# 682
  • вкъщи
Waswasha се оказа попадение, благодаря на дамата,която го препоръча. Дъщеря ми ще е във възторг, но и аз бих го носила за настроение.

# 683
Днес съм с Armani Prive - Pierre de lune, ужасно много го харесвам/х, но днес ме дразни и едва си намирам място в кожата.
Наскоро си взех Xerjoff Allende и Omnia Profumi - Madera, които знам, че обожавам, но и те не успяха да ме зарадват. Абе, изпаднала съм в парфюмна дупка. Носи ми се нещо различно, зашеметяващо, което да ми повдигне духа. Идеи? Simple Smile

Много сложна небесна констелация, хормонален и душевен комфорт се изискват, за да се получи, добре е и да нямаш абсолютно никакви очаквания. При мен нещата се съчетаха идеално при пробата на Sublime Balkiss и ...бам, обонянието и интереса ми се рестартираха и излязох от апатията.

# 684
Не носи въобще парфюми поне 5 дни, а даже и повече. Остави обонянието да си почине, мозъка също. Имаш хубави скъпи парфюми, на които не се радваш, какво да миришеш, че да се зарадваш?1 Пресища се човек и трябва задължителна почивка. И най- хубавият на света да пробваш в такова състояние ще отвърнеш глава.
Не пробвай нищо ново и избягвай всякакви силни миризми вк .и на подправки в ядене, сапуни, шампоани по време на почивката. Ще видиш после какво се случва.

# 685
Тези дни си взех това и направо ми отнесе главата. Нищо такова не бях помирисвала - мега лукс от началото до края .... И аз бях зациклила на Oud Satin Mood Extrait MFK / предлагам го , защото наистина е прекрасен аромат, а ограничения в бюджета не видях / Линка е от офиц.сайт на марката, защото пирамидата във фрагрантика е сгрешена .
https://pantheonparfum.com/prodotto/m/

# 686
Здравейте!
Има ли в София магазин в който да тествам Pantheon M Extrait Pantheon Roma?

# 687
Здравейте!
Има ли в София магазин в който да тествам Pantheon M Extrait Pantheon Roma?
Atelier 84 на Съборна 11 А

# 688
Идеята да не ползвам парфюми известно време ми се вижда много добра! Определено ще пробвам, защото наистина не мога да понасям никакви миризми в момента, дори и парфюмите на колегите, а никога досега не са ме дразнили. Добре, че другата седмица нямам работа към офиса и ще ми е една идея по-спокойно.
Благодаря, densi!
@Macadamia, ограничения нямам, но ще се замисля определено за 600 лв Laughing
Със сигурност обаче като ми мине апатията посетя Съборна 11 и ще ходя до подуша парфюма, защото по пирамида ми стана доста интересно.
Благодаря и на теб, а и на всички, които дадоха насоки. Отворих се към последващи проби Simple Smile

# 689
Macadamia, благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт