Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията за различни парфюми като Loewе, BDK, Arabian secrets и други?
Какви са впечатленията от парфюма Myrrhe Imperiale и парфюма Sound of Donna Trussardi?
Какви са впечатленията от парфюма New York Night на Bond No. 9?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията за различни парфюми като Loewе, BDK, Arabian secrets и други?
Форумът разкрива разнообразни мнения за различни парфюми. Някои от тях включват Loewé, където се споделят положителни мнения за качеството на парфюмите. BDK също получава положителни отзиви, като Rouge Smoking, Tubereuse Imperial и Nuit de Sablé са споменати като изключително харесвани. Arabian secrets също получават положителни коментари, но се отбелязва, че имат по-малка трайност.
-
Какви са впечатленията от парфюма Myrrhe Imperiale и парфюма Sound of Donna Trussardi?
-
Какви са впечатленията от парфюма New York Night на Bond No. 9?
-
Кои са популярните парфюми, открити това лято?
-
Какви са отзивите за парфюма Angel Muse?
/трудна комбинация, знам/ и се чудя м/у тези...
Опасявам се, че и от второ, така да се каже, няма да е... но знае ли човек. Като стане по-студено ще проверя. Началото е на черен шоколад или шоколадово пачули. Не познавам спрягания за двойник Black Phantom By Kilian, не знам кой е първообраза, понеже и двата са се поавили през 2017-та и ако е по едно и също време, едва ли Фавиол е работил в колаборация с Килиън или пък е имал достъп до лабораторията, в която е създаден Фантома, но много хора твърдят, че много си приличат, даже Insomnia е по-добрият! На мен, всъщност, ми е все тая. Ама как става така, едновременно да се появяват почти еднакви аромати от различни източници, които практически нямат допирни точки, винаги ще си остане загадка за мен. За десетте минути откакто пиша и пръснах, парфюмът се попромени. Не е толкова тъмен, колкото си го представях, не е плътен, напротив дори пачулен и шоколадов, той е въздушен, ако мога да се изразя така. Кафе и ром не усещам. Има някаква сладост, но тя не е от сладък алкохол. Алкохол няма. И карамел няма. Това е основното - черен шоколад, пачули и може би канелена сладост. Да, има сладост, но тя е колкото от канелена бисквита - т.е. не е много гъста. Мисля, че точно канелата е виновна да го усещам така и за мен тя е излишната в композицията, омекотява парфюма прекалено! На това пачули ще му отива да е по стронг и без никаква сладост... А така парфюмът е точно някак... пухкав. Заключението ми е, че около 20 минути след напръскване, мирише просто на канела на прах. Това остана. Като отворите пакетче смляна канела и си пъхнете носа в него, мирише точно така. Не го виждам на мъж, въпреки обратните твърдения във Фрагрантика. Бутилката е удобна, компактна и красива. Кутията е кофти в сравнение с бутилката - мек обикновен картон!

И като се напръсках за пореден път с Ванила Диорама скочи веднага щастлива, че е разкрила мистерията, ето на този парфюм миришел котаракът ни
.