Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 78 050
  • 823
  •   1
Отговори
# 255
Миме, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и успехи!

develfen, страшно се радвам, че този толкова красив, любим мой парфюм ти хареса и пасна. Невероятен е!  Честит и много радост да ти донесе!
Толкова е сложен при носене и човек се пристрастява постепенно. Отначалото е много силно подправков. Снимала съм го да му правя ревю тези дни.
Аз ще си купя, благодарение на карсивата Jollie и Nuit de Rois Chopard.

# 256
develfen, страшно се радвам, че този толкова красив, любим мой парфюм ти хареса и пасна. Невероятен е!  Честит и много радост да ти донесе!
Толкова е сложен при носене и човек се пристрастява постепенно. Отначалото е много силно подправков. Снимала съм го да му правя ревю тези дни.
Аз ще си купя, благодарение на карсивата Jollie и Nuit de Rois Chopard.
Постепенно ли, амиии, направо ми отнесе главата! Ужасно пристрастяващ и добре че е траен, иначе щеше да свърши за седмица Simple Smile
Изпреварила съм те за Nuit de Rois, поръчах го на интуиция и го чакам другата седмица. Много красива серия, впечатляваща презентация - кутия, пауч, книжка и бутилка.
Чакам с нетърпение ревюто ти.
Парфюм за деня : Agonist Hope, чуден унисекс
https://www.fragrantica.com/perfume/Agonist/Hope-37094.html

# 257
Мислех, че имам достатъчно от Шопарската серия, обаче май ще ме карате да добавя още един  😄😄😄.
Миналата седмица няколко пъти носих Vanille De Madagascar и толкова ми беше меко/свежо/гушливо с нея. Тия дни ще подкарам и Арабския мед...
Прпбвах Nuit de rois- това бих го подарила на някой много скъп мъж, разкошен!

# 258
Благодаря отново за хубавите пожелания,направихте празника ми още по-хубав ❤❤❤

# 259
Може ли някой запознат да разкаже малко за Interlude Woman Amouage? Има ли печени сини сливи в него? Леля ми правеше сладко от сини сливи като изваждаше костилката и на нейно място слагаше половин орехова ядка. После ги нареждаше в тава и печеше във фурната докато сиропа, който са пуснали, се посгъсти, а сливите получат изгоряла коричка отгоре. Ароматът (а и вкусът) бяха божествени! Ето такава слива си търся от сума време и тук прочетох за опушени печени сливи, карамел и орехи, и устата ми се напълни, а обонянието ми също извика спомена за аромата на цялата къща по време на печенето на това сладко. Отзивите обаче са love/hate... И тук-таме някоя работилница се прокрадва, объркана съм.

# 260
  • у нас
Вчера пробвах на блотерче новия Miss Dior. Хареса ми и обмислям покупка, но да питам някой има ли го вече, да сподели как е като трайност (знам че е относително)?
Пръснаха ми и новия Sauvage. Онзи ден ходих до метро и при посещение в wс-то този аромат стоеше и просто изпълваше цялото помещение( тогава непознат за мен). Оприличих го на леко лютата нотка на Good girl черния,която не могат да изимитират в репликите. След вчерашната проба, обаче, бих казала че е много разпознаваем и присъствен парфюм. Няма как да остане незабелязан.

# 261
Може ли някой запознат да разкаже малко за Interlude Woman Amouage? Има ли печени сини сливи в него? Леля ми правеше сладко от сини сливи като изваждаше костилката и на нейно място слагаше половин орехова ядка. После ги нареждаше в тава и печеше във фурната докато сиропа, който са пуснали, се посгъсти, а сливите получат изгоряла коричка отгоре. Ароматът (а и вкусът) бяха божествени! Ето такава слива си търся от сума време и тук прочетох за опушени печени сливи, карамел и орехи, и устата ми се напълни, а обонянието ми също извика спомена за аромата на цялата къща по време на печенето на това сладко. Отзивите обаче са love/hate... И тук-таме някоя работилница се прокрадва, объркана съм.

1. Който , и каквото да ти говори за Interlude Woman , го забрави. Пробвай си го сама . Аз сладко там не усещам.
2. Какъв е бюджета , на това което търсиш ?

Парфюм за спорт
Парфюм за деня
Песен на деня , поздрав за който я харесва...и помни Laughing

# 262
Скрит текст:

1. Който , и каквото да ти говори за Interlude Woman , го забрави. Пробвай си го сама . Аз сладко там не усещам.
2. Какъв е бюджета , на това което търсиш ?
Сложно ми е това с пробването... Аз не ходя по молове почти изобщо! Но ще трябва да помисля явно.
Ми... 250 да речем? Нямам бюджет, всъщност. Както и когато ме цапардоса идеята. Така купих Ani, въобще нямах намерение да се разделям с такава сума. В Елинор той беше над 300 лв...

# 263
Сложно ми е това с пробването... Аз не ходя по молове почти изобщо! Но ще трябва да помисля явно.
Ми... 250 да речем? Нямам бюджет, всъщност. Както и когато ме цапардоса идеята. Така купих Ani, въобще нямах намерение да се разделям с такава сума. В Елинор той беше над 300 лв...

1. Повечето неща на Amouage са комплексни , със сериозно развитие , и често седят коренно различно на различни кожи. Това че аз , или някой усеща Interlude Woman по един начин , не значи , че ти ще го усетиш така. Това не е някой линеен парфюм , или свежо цитрусче , пробата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА . Ако си в София , има места където може да се пробва , или си поръчай семпъл .
2. Още преди години като почнах да пиша тук 17'та мисля беше , винаги питам какъв е бюджета , за да според него какво да препоръчам. Не става да пиша , и да обяснявам за парфюм за  €300 примерно , ако бюджета е 80 лева .

# 264
1. То това важи за повечето парфюми - на всяка кожа стоят по различен начин. В София съм, знам, че има къде да се пробва, просто както написах - не обикалям по молове и парфюмерии. Simple Smile И безумно купувам просто ей така...
2. Да, знам, не съм пропуснала твой пост, много са компетентни и полезни, за което благодаря! Потърсих семпъл, но отгоре-отгоре и на първо търсене не намерих. Ще потърся сериозно. Благодаря ти!

# 265
1. То това важи за повечето парфюми - на всяка кожа стоят по различен начин. В София съм, знам, че има къде да се пробва, просто както написах - не обикалям по молове и парфюмерии. Simple Smile И безумно купувам просто ей така...
2. Да, знам, не съм пропуснала твой пост, много са компетентни и полезни, за което благодаря! Потърсих семпъл, но отгоре-отгоре и на първо търсене не намерих. Ще потърся сериозно. Благодаря ти!

Interlude Woman е много противоречив парфюм , аз го харесвам , но МНОГО хора не , включително във форума няколко момичета не го понясят ,  за това натътрих да не си и помисляш за купуване ей така Smiley
Ще гледам довечера да ти отговоря подобаващо за около 250лв какво можеш да вземеш Flowers Hibiscus

# 266
О, не, зора не ми е просто да похарча 250 лв, а да ги похарча именно за Interlude. Simple Smile

# 267
Интерлюд много харесвам, но само в супер студ, зимата и на открито. Имала съм много неприятна случка с него в кино и внимавам. Това е най- силният парфюм, който имам. Сладко от сливи няма при мен, но орехи много. Супер труден и променлив парфюм е. Хората около мен не могат да го търпят и се смеят как мирише.

# 268
Amouage без хубаво разносване не бих купила. Interlude e доста мощен, присъствен парфюм и трябва да си категорична, че ти харесва. Прилича ми на зла сила от черна магьосница  Simple Smile

# 269
Момичета и момчета, не съм аматьор! Simple Smile И аз първо ще посъветвам да се пробва. Исках да прочета вашите усещания за парфюма, тези, които го познавате. Описанията са противоречиви. Намирам, че се различават и регионално. Един е за рускините, друг за другите общности по света. Искам наши, родни носове да знам как го усещат и какви нотки намират в него. Иначе и по-големи глупости от купуване на парфюм на сляпо за доста пари съм правила, така че това няма да ме спъне, ако си го навия на пръста.

Общи условия

Активация на акаунт