Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 78 038
  • 823
  •   1
Отговори
# 315
Vanille Fatale Tom Ford - убийствена трайност и излъчване при мен
Hypnotic Poison Dior
Ani Nishane - също завидна трайност

И трите са супер , дефинирай  "убийствена трайност и излъчване при мен" ? Аз трябва да се олея стабилно за нещо такова...

Парфюм с аромат на сладко от печени сливи и орехи - задача с повишена трудност. Simple Smile Много ми се прияде. Grinning Не се сетих за нищо друго със слива, което да харесвам, освен Comme des Garcons Floriental, един от най-меките тамяни, които съм пробвала, но нищо ново не казвам. Simple Smile В Black Tulip Shay & Blue (другия, за който се сетих) аз слива не усещам, макар че е дадена в пирамидата и е много приятен парфюм.
...........
Някой пробвал ли е нещо на Atelier Materi? Изглеждат ми интересни, но няма много ревюта за тях. Ще се радвам да чуя някой "български нос" как ги усеща. Simple Smile
............

По въпроса на темата: тази година тествах много неща, но много малко харесах за покупка. Истинско откритие  и любов за мен беше, съвсем неочаквано, Anamcara Dusita.

1. Floriental е интересен парфюм , но сливата там е доста резлива , сякаш току-що срязана , и не много зряла .Има си лека естествена плодова сладост , не ми отива към сладко на мен , пробвай си го. За мен по-скоро , от колкото
2. Да всички без Narcisse Taiji , като си взех семпъл сета , той не беше пуснат още. Не ги ли дискутирахме с теб...или нещо се бъркам?
3. Точно бях тръгнал да пиша за Cavatina ... Sweat Smile

Песен за деня

Поздрав за всеки , който я помни
Парфюм за деня

+2 комплимента от непознати , да взема и това да отчета
...
Какво сте си сложили днес , и ако може , какво си слушате днес? Yum

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 17:01 от WaltherP99

# 316
  • София
Днес слушам ето това, не знам, защо ме разсейва и умиротворява Wink

и разнасям тази красота

# 317
  • Пловдив
Днес съм с тази красота

https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Alien-Eau-Luminescente-2780.html
И цял ден слушам песни от рода на
https://m.youtube.com/watch?v=vCadcBR95oU  😇😇

# 318
Какво сте си сложили днес , и ако може , какво си слушате днес? Yum
Сложила съм си валидол под езика! 😵🤬 Чистене след ремонт с див овен вкъщи, положението е... по-добре да не знаете! Иде ми да се метна от терасата! Сега ще се изкъпя най-сетне и ритуално ще си отворя Ani-то с уважение към дядо ми Агоп, дошъл насам от тези земи. ❤️ А овенът му с овен ще го напръскам с Райд, ако не миряса, че просто... 🤯
У нас е това https://m.youtube.com/watch?v=GGU1P6lBW6Q

# 319
Аз днес съм с това

Безкрайно се радвам, че го взех отново. Безумно много го харесвам.

Слушам това

https://m.youtube.com/watch?v=CD-E-LDc384
Нищо общо едното с другото, ама... при мен е винаги шарено 🙃

# 320
Аз днес съм с  vintage Guy Laroche Fidji edt, само, че шишето е по-различно.

Много ми харесва настроението, което носи рекламата му, такова едно на ескапизъм...

# 321
занимавам се с бумащина
нося Gianfranco Ferre Gieffeffe Bianco Assoluto, което никак не подхожда на онова, което слушам в момента

Скрит текст:

# 322
Днес съм се развихрила да шетам, прибирам летни, вадя зимни дрехи и се радвам на Wild Cherry - Mancera.
Слушам

Blush

# 323
Днес съм се развихрила да шетам, прибирам летни, вадя зимни дрехи и се радвам на Wild Cherry - Mancera.
Слушам

Blush

Много , ама МНОГО ми е е любим , гледам да не го нося много лятото обаче,или 2-3 пръскания макс в по-ветровита лятна вечер. На студено , и особено влажно и хладно време го харесвам несравнимо повече. Не знам как е при теб , но ако го сложа на 28 градуса и нагоре , започва да ми вади една лека нотка на черешов бонбон за кашлица  тип Halls Cherry Cough Drops

П.П.
Изненада ме с MANOWAR Grin

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 18:53 от WaltherP99

# 324
# 325
Днес съм с Intense Tiare, разхождах се по плажа на остров Крит, и слушах музика за елфи- Enya (This is Enya на Spotify).

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 19:50 от Dez

# 326
Добър вечер, тези дни не съм се разписвала, но с радост ви чета!
SOTD: Bvlgari Zahira
Музикален поздрав от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=3aXtJpbR-10

Dez, много красива морска снимка!

Walther, специално благодаря за When Doves Cry от вчера! Обожавам я, голям фен съм на Принс.

BBeLLa, малко ти завиждам, че Never Let Me Go е успял да те развълнува. Аз така и не усетих емоцията на този филм, а толкова харесвам романа (както и всичко на Казуо Ишигуро).

# 327
В планината съм, студено е, камината е запалена и съм с Tom Ford - Noir pour femme!
С две думи - уют и спокойствие.
Настройвам се за интензивна работна седмица!

# 328
  • На острова
Не е като да няма реклама. Piccadilly circus от днес следобяд 🌸🎀🌸

# 329
Walther, специално благодаря за When Doves Cry от вчера! Обожавам я, голям фен съм на Принс.

Велик !
Парфюм за вечерта

Общи условия

Активация на акаунт