Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 910
  • 823
  •   1
Отговори
# 585
На мен излиза някаква странна нотка в Делината - мисля,  че е личито, ама не съм сигурна.

# 586
На живо май още не съм имала контакт с личи и не знам дали е от него. На моменти ми мирише на автомобилна гума, друг път леко пипересто.

# 587
На мен Делина ми мирише особено неприятно, но няма да конкретизирам...

# 588
  • На черешатааа
Да си преместя питанката в правилната тема , та може ли две- три думи за танжерската ванилия, на Аерин- трайност, излъчване ..

# 589
Има ли друг като мен, на когото Делина лекичко да му мирише на нещо гумено?

Да. Понякога го усещам така. Като холограма на рози, нереални рози.
Ама аз обичам понякога такива работи.
Подобни "гумени" усещания имам и от Fantomas Nasomatto, Fruitchuli Flash Tauer, Peche Cardinal MDCI, MaDame JPG...

# 590
....по-късно си докапах мострата Vanille fatale TF.
Аз пък си свърших бутилката с Vanille Fatale... и веднага започнах втората. 😁
Всичко мирише на него - дрехи, завивки, чанти, седалки в колата... просто сме се сляли в едно цяло. Обожавам го, това е Моят парфюм! ❤

Нямам музика, но имах красота...

Скрит текст:

# 591
  • The Evergreen State
Има ли друг като мен, на когото Делина лекичко да му мирише на нещо гумено?

Ми то с тази гумена бутилка.. SmileGrin ..шегичка (харесвам парфюма много, бутилката не особено)

# 592
Аз вчера получих мостра на Делина и....  хареса ми много. Приютявам още мостри че бутилката е солено скъпа 😁
Мирише ми на ревен, личи и роза. Обожавам и трите ❤️

# 593
И аз не харесвам Делина - от началото до края има нещо, което адски ме дразни, дори и върху други хора ме дразни…. Делина  Екслузив е друга бира- там това дразнещото го няма / но и тя писва с тази сладост /

# 594
По спомен има 3 делини, които си заслужават, нали? Делина, Делина Ексклузив и Делина (Розес?) или се бъркам?

# 595
  • Бургас
Коя си заслужава е въпрос на вкус вече Stuck Out TongueАз харесвам всички Делини, особено много Delina La rosee.Изключителна трайност.След малко при мен ще кацне още един пришълец и ще се полея цялата.Та парфюм за днес ще бъде Alien edp.Broken Heart

# 596
  • The Evergreen State
..След малко при мен ще кацне още един пришълец ..

Хаха това ме разсмя, честито кац Брайт Smile

# 597
Много харесвам Делина и Ексклузив. Прекрасни рози с добавки.
Тези дни тествам много нови за мен неща от скъпи съфорумки и се изкуших от един парфюм силно. Да видим как ще го измисля тези дни.

# 598
Денси да споделиш по-късно кой парфюм те изкуши така Simple Smile

# 599
Много се чудех пролетта дали ми трябва, но сега есента вече зная със сигурност ДА трябва ми.
Особено днес в това мрачно време.Heart

Тези дни явно съм романтично настроена и от сутринта слушам Boyz ll Men ♥

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 11:26 от Пепеля6ка

Общи условия

Активация на акаунт