Парфюмни размисли и страсти (септември 2021 г.) - 264

• 77 914
  • 823
  •   1
Отговори
# 705
Аз мога да нося само златното шише, черното ми е много пачулесто и остро. Златното мирише като един луксозен шоколад, без ядки 😊

# 706
  • София
От няколко дни имам златното шише, години наред съм ползвала и още имам ЕДП. Със сигурност той е по- трайния и прави по- сериозен облак. При златния открих шоколада, който така и не се показа върху мен от ЕДП, по- мек е, по- женствен и липсва нотката на мокра пръст ( аз си я харесвам и затова ще си нося и ЕДП).

# 707
Трети опит да харесам Lancome Idole Aura - много успешен. Не знам дали е придобит вкус или просто фактът, че го тествах без да имам нищо по себе си (нито крем, нито лосион за тяло, нито парфюм), но много ми хареса този път и даде трайност. И новият Мис Диор ми хареса  -  напомня ми на новия Alien Goddess Mugler по нещо -  уютен ми е, точно за есента.

# 708
  • София
Аз днес тествам Woman in gold , и много ми мирише на нещо, което съм имала, според Фрагрантика - Токад, може би да, ама него съм го имала преди 10 години.

На другата ръка Vodka on the rocks - никакво водка няма при мен, джин, лайм и нещо билково. Толкова време го подминавам с тази водка в заглавието, пък той взе че ми хареса много. Утре ще го разнося самостоятелно.

# 709
Пробвах новият Miss Dior, умори ме! Толкова мощен, че превзема въздуха около мен. По мое мнение има прилика с Rose Extase Nina Ricci.

# 710
  • София
Аха, ясно, значи не е за мен. Два месеца мъчих Роз Екстаз и го размених. Дъщерята казваше, че миришел на смеска за наргиле.

# 711
  • Стара Загора
Аха, ясно, значи не е за мен. Два месеца мъчих Роз Екстаз и го размених. Дъщерята казваше, че миришел на смеска за наргиле.

Уау. На мен пък ми е много блед в сравнение с Роуз Екстаз. Днес пръснах и след малко го забравих. 🙄

Пробвах и други новости. Открои се единствено L'interdit Rouge и Armani My way intense. Хубави, без да са уау за мен. Rouge ми е ретро червилен аромат с тубероза и ванилия. Не е мой тип. Много по-красив ми е Shalimar Initial, а красиви туберози имам три. Този не ме грабна.
My way intense е плодова сладка дъвка. Бих го носила, но няма да платя високата цена на Армани.

Отидох специално за Bois d'Amande на Ван Клийф, защото ми беше харесал от блотер миналия месец. Изумена съм, не от слабата трайност с която се слави тази колекция, но с никаквия аромат. Два пъти се връщах да пръскам, освен едни пушеци, нищичко друго. Консултантката ми каза че съм имала странна кожа и явно не бил излезнал 'моя парфюм'. 🙄

Voce Viva intense пръснах само на блотер. Чудя се онази, която е написала във ФР че този и първия били много близки с двете Либрета дали е наред с обонянието? Намирам някакви допирни точки, но само с Libre edT.

Дадох шанс на Rochas Mademoiselle in black, както и на Armani Terra di Gioia. Твърдо не и за двата. 😔😔

Вероятно ще ме обявите за луда, но отново си тествах Flora Salvagia от Алегориите и много добре ми застава. Или поне аз си го харесвам. Освен това от всичко пробвано днес, този стои най-дълго заедно с Neroli Amara.

Flora Gorgeous Gardenia на Гучи е нежен флорала с леко сладка база, но и той поредния женствен незапомнящ аромат.

REM на Гранде пък си е masculine и ми напомни на Burberry Brit Rhythm.

Така... Ако се появи до 80 лв Flora Salvagia, бих си я взела. И нищо друго. 😁

# 712

Вероятно ще ме обявите за луда, но отново си тествах Flora Salvagia от Алегориите и много добре ми застава. Или поне аз си го харесвам. Освен това от всичко пробвано днес, този стои най-дълго заедно с Neroli Amara.

Flora Gorgeous Gardenia на Гучи е нежен флорала с леко сладка база, но и той поредния женствен незапомнящ аромат.

REM на Гранде пък си е masculine и ми напомни на Burberry Brit Rhythm.

Така... Ако се появи до 80 лв Flora Salvagia, бих си я взела. И нищо друго. 😁

Flora Salvagia ми харесва много Simple Smile
нямам я, чудех и се
80 лв би била идеална цена

# 713
  • Стара Загора
По 85 лв се появяват Orange soleia и Granada Salvia в парфимо, та се надявам тайно и тези новите да пуснат на подобна цена. Защото колкото и да са хубави, 100 + лева специално за тази серия не мисля че си струва..

# 714
Здравейте, извинявайте ако въпроса се повтаря, но да попитам има ли дами, които ползват Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Intense? Доволни ли сте, силен ли е, траен ли е?

# 715
Пробвах новият Miss Dior, умори ме! Толкова мощен, че превзема въздуха около мен. По мое мнение има прилика с Rose Extase Nina Ricci.

Аз не откривам почти никаква прилика между двата. В Rose extase почти веднага като изсъхне ми излиза един кисел муск и химическа нотка, която присъства в базата на повечето сладки дизайнерски парфюми. Не знам коя е, но умирам да разбера как се казва това нещо.

Iv4enceto, аз бях убедена дълго време, че Bois d'amande нещо му има на трайността, но с повече пръскане е тотално различна работа. Часове наред тъна в бадемовия облак. С много малко други парфюми съм усетила такава драматична разлика в развитие и трайност при повече пръскания, както при този.

# 716
На мен ми се покриват почти напълно. Утре ще ги тествам паралелно.
Скрит текст:

# 717
  • виртуално
Аз пък въобще не го регистрирам тоз Miss Dior. Три пъти го пробвам и след 10мин няма никой. Последният път бях с дъщерята за да сравним на различни кожи, при нея изкара някаква отвратителна ретро миризма. Явно не е за нашето семейство

# 718
Здравейте, извинявайте ако въпроса се повтаря, но да попитам има ли дами, които ползват Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum Intense? Доволни ли сте, силен ли е, траен ли е?
Аз съм доволна,  имам 30 мл. Когато свърши, ще си взема 90 мл. Много силен, траен и с характер.

# 719
Аз съм доволна,  имам 30 мл. Когато свърши, ще си взема 90 мл. Много силен, траен и с характер.
Благодаря за отговора! Ще го пробвам

Общи условия

Активация на акаунт