Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 665
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
Хайде връщайте го този парфюм  и да се приключва тази сага ......
Търся си Черната Орхидея в златната бутилка - някой да го е срещал на по-изгодна цена от Дъглас / с 20-те процента в момента /

# 226
Търся си Черната Орхидея в златната бутилка - някой да го е срещал на по-изгодна цена от Дъглас / с 20-те процента в момента /

Има го на едно място, което е с 30 % по-изгодно след - 20 % цената на Дъглас. Simple Smile

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 12:54 от Milen™

# 227
Ето за това трябва клип още с отварянето на пакета / кашона.
Историята ми с Емаг е , че купих парфюм от тях , който се предлагаше от “Гласик “, и когато парфюма дойде беше сгрешен - не беше това което поръчах.

С 300 мъки успях да уговоря връщане , след което ми върнаха парфюма обратно, защото според тях “ парфюма е разпечатан и фолиото е залепено на ново”
Възрастната госпожа по телефона дори не ме остави да се доизкажа, след като ме мотаха две седмици….

Като ми върнаха парфюма от долната страна наистина малко странно изглеждаше фолиото , но в крайна сметка аз не можах да преценя това отваряно ли е или не.
Накрая го отворих и беше с празен ход и кутията си изглеждаше ок.

Идеята е на клипа е, че тогава можех да докажа, че този продукт е дошъл така и да вдигна скандал и да го върна… а така ме накараха да плащам продукт , който не съм поръчвала , доставка и ми отправиха какви ли не обвинения.
Направо не ми се говори.

# 228
parfimo.bg - 10 лв. отсъпка с код SAVEBG140  за поръчки над 140лв.

# 229
  • София

Отделно за лоялни клиенти дават -4лв за доставка.

Много ми хареса, как се получи цената на този парфюм, който отдавна наблюдавам и съм намислила за придобиване от известно време. Поръчах с вземане от магазина:

# 230
  • Пловдив
Има ли някаква информация вече за 30% в Делириум?

# 231
  • София
Хайде връщайте го този парфюм  и да се приключва тази сага ......

# 232
30% са само за физическия магазин  - разбрах .....

# 233
Здравейте.
В парфимо активен код за БД има ли в момента?

# 234
  • БГ
Ех.. още не ми е влязла в страната пратката от Парфимо от 03.09.2021. :/

# 235
Ще я получите, информацията за движението на пратките често не е актуална.

# 236

Не, не си разбрала пак Simple Smile, но ще разбереш след малко.

# 237

Не, не си разбрала пак Simple Smile, но ще разбереш след малко.
Това намаление е за бутиците на Ести, Делириум предполагам ще го пуснат и онлайн

# 238
Много ТФ ги няма налични...

# 239
Тези, на които аз съм хвърлила оЧо ги има , но отстъпка няма , освен 10 процента Wellcome Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт