Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 713
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, някой пробвал ли е да поръчва от notino.de, не ми позволява да си направя регистрация, независимо , че ползвам различни мейли от този, в който съм регистрирана в бг сайта.

# 151
Някой тези дни да е поръчвал от Essenza Nobile, някакъв проблем с плащанията да сте имали? Не ми даде нито с карта, нито с пейпал и накрая почти на късмет реших да пробвам в банков трансфер и то пък взе, че ми прие поръчката. 🤔 Но нямам идея какви са таксите за такъв превод за покупка...

# 152
  • Пловдив
Някой тези дни да е поръчвал от Essenza Nobile, някакъв проблем с плащанията да сте имали? Не ми даде нито с карта, нито с пейпал и накрая почти на късмет реших да пробвам в банков трансфер и то пък взе, че ми прие поръчката. 🤔 Но нямам идея какви са таксите за такъв превод за покупка...

Аз преди няколко дни поръчвах, платих с Pay Pal без проблем..

# 153
-20% на продукти Lalique с код lalique в notino.

# 154
  • Пловдив
Tuali, таксите за банков превод към чужда сметка са доста високи - на някои банки са около 25-30 евро.

# 155
Tuali, таксите за банков превод към чужда сметка са доста високи - на някои банки са около 25-30 евро.

Ааа, не ми харесва тоя метод, ако е така. 🤨Ще проверя. Те писаха почти веднага да питат да не е грешка избраният метод. Викам да, щото на другите два ми даде грешка и не можах.

# 156
  • София

За междубанкови преводи в евро в ЕИП би трябвало да имаш опция преводът да се извърши чрез СЕПА, и в такъв случай таксата ще ти е равна на таксата за левов превод по БИСЕРА. Понеже често използвам тази опция (за превод в евро до сметка в евро), таксата е нещо от сорта на 4 лева (при онлайн банкиране даже мисля беше по-малко).

Иначе допреди няколко години наистина беше 20-ина евро..

Провери си как е в твоята банка. Само като пускаш превода, изрично отбележи, че искаш да е чрез СЕПА.

# 157
Благодаря за инфото, сега ще погледна как е! 🤗

# 158
Моите sepa преводи даже са по 1.19 лева /0.61 евро/

# 159
Здравейте, някой пробвал ли е да поръчва от notino.de, не ми позволява да си направя регистрация, независимо , че ползвам различни мейли от този, в който съм регистрирана в бг сайта.
Може би има ограничения и те засича териториално, че не си в Германия.

# 160
  • BG-DE
Странно, но ако искаш пробвай да смениш IP адреса чрез VPN и опитай пак, а всъщност какво ти изписва?

# 161
Аз ще се включа малко за Нотино.Може да се каже, че с похвала към момичето, с което се чух по повода.Имах пуснати две поръчки - едната от преди 2 седмици , другата от предната.
Изведнъж някак се случило някой да ми обърка телефона/как така не знам, при веднъж въведени данни още от началото на годината и безброй поръчки както трябва какво е станало с този телефон "някак" , не зная/ и предпоследната ми поръчка ме чака в офис 10 дни без да знам, а останалите две от предните седмици изобщо не пристигат и до него.
В крайна сметка днес вече им се обадих да ги питам какъв е толкова проблема - служителката с която разговарях беше много любезна и веднага ми оправи телефона и утре ще са при мен нещата.Но така и не разбрах какво толкова и как се е объркал този телефон и така си е "останал" за всички следващи поръчки, изобщо не е редактиран от мен от първата до последната поръчка 😂 🤷‍♀️

# 162
Явно имат някаква статистика с мейлите ми, не знам. Но накрая си направих нов мейл и приятелка от Германия ми направи регистрация. При опит за регистрация ми изписваше, че мейлите( а те са 3, които имам отдавна) са в базата им данни, а при опит да вляза с регистрацията от българския сайт, ми изписваше, че този мейл не е регистриран (аз имам само 1 регистрация). Трих кукитата, но все тая. Накрая се справих.

# 163
Имате ли отзиви за новият Azzaro The most wanted за мъж ?

Гледам че в Нотино се предлага със спортен сак, та би бил чудесен подарък.

Заслужава ли си аромата?

# 164
Оправих се с essenza-nobile.de в крайна сметка. Пратиха ми линк за плащане с карта много бързо след като си писахме и този път нямаше проблем, вече са маркирали поръчката като пратена даже! 🥳

Общи условия

Активация на акаунт