Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 709
  • 716
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, в Parfium.bg пускат ли кодове за отстъпка повече от 5 процента или да не се надявам? Чакам да намалят тестера на дамския Amouage Interlude или под 220 лв. не пада? Ще съм благодарна, ако споделите:)

# 166
Здравейте, в Parfium.bg пускат ли кодове за отстъпка повече от 5 процента или да не се надявам? Чакам да намалят тестера на дамския Amouage Interlude или под 220 лв. не пада? Ще съм благодарна, ако споделите:)
Ето алтернатива :
https://dolce.bg/Amouage/amouage-interlude-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1 … 0-ml-59184?page=2
Ако поръчате през уикенда, има и отстъпка 5 %. По-евтин ме съмнява да намерите.

# 167
  • София
Благодаря, не знаех, че има отстъпка през почивните дни и ще се възползвам!

# 168
В Parfimo.bg пак има някои интересни предложения - https://---shoretner923-38P1x64 Например фон дьо тен с големи намаления, виждам, че с продуктите на Келвин Клайн върви подарък, Hugo Boss за 34 лева и любимия на мъжа ми Mexx Black Man за 20 лева.

# 169
Вероятно всички сте получили това известие, но все пак го споделям. От днес, в сайта:

# 170
  • Бургас
30-ката на Alien в Нотино е 88лв. с безплатна доставка.

# 171
# 172
Здравейте,

Има ли активен код за parfimo.bg?
Благодаря за информацията!

# 173
Значи....ако имате  EDP  ROUGE не ви е нужен. В момента съм напръскана с двата и правя паралелен тест и на моята кожа разликата е незначителна. Препоръчвам първо проба Simple Smile

# 174
Здравейте,  колко време е доставката в Нотино и Парфимо?? Четох коментари,  че напоследък са бързи. Но мога ли да разчитам, че ако поръчам днес, до петък ще е при мен? За подарък е и събота вече ще е късно,  защото рано сутрин майка ми заминава. Благодаря

# 175
  • Пловдив
Здравейте,  колко време е доставката в Нотино и Парфимо?? Четох коментари,  че напоследък са бързи. Но мога ли да разчитам, че ако поръчам днес, до петък ще е при мен? За подарък е и събота вече ще е късно,  защото рано сутрин майка ми заминава. Благодаря

На Нотино може да се разчита. Ако поръчате сега - ще получите утре. Парфимо няма да успеят в такъв срок.

# 176
  • БГ
Здравей,
поръчах на  03.09./петък/ от Парфимо и според тракинга още не ми е влязла пратката в страната Simple Smile

# 177
Благодаря
Здравейте,  колко време е доставката в Нотино и Парфимо?? Четох коментари,  че напоследък са бързи. Но мога ли да разчитам, че ако поръчам днес, до петък ще е при мен? За подарък е и събота вече ще е късно,  защото рано сутрин майка ми заминава. Благодаря

На Нотино може да се разчита. Ако поръчате сега - ще получите утре. Парфимо няма да успеят в такъв срок.

# 178
:l получих си Roses Greedy от Makeup. За съжаление кутията е малко намачкана в единия ъгъл

И кутията е като зацапана под целуфана

Личат се надрасквания.

Не знам дали да я отварям или да им я връщам, купих си я като подарък от мен за мен, но това леко ме разваля удоволствието от покупката :/

ПС: дойде в супер малка кутия и много опаковачна хартия като ъгъла може да е бил повреден при самото напъхване в кутията, предполагам.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 15:16 от Lazuli

# 179
И аз получих смачкана кутия, само че от Нотино. Обаче пак съм супер доволна, защото този парфюм го дебна от над година и миналата седмица изведнъж се появи на неустоима цена. Беше си отбелязан като преоценен и честно казано очаквах дори да е ползван/върнат продукт с липсващо количество (така добре беше намален, че дори за такъв сценарий бях подготвена) Но не: целофана си изглеждаше непокътнат както и парфюма е пълен догоре с празен ход! 🥳🥳🥳

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 16:09 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт