Изпитани сайтове за парфюми - септември 2021

• 69 696
  • 716
  •   1
Отговори
# 240
parfimo.bg - 10 лв. отсъпка с код SAVEBG140  за поръчки над 140лв.
кой е кодът за отстъпка??

# 241
# 242
  • На черешатааа
В делириум могат ли да се съчетават 2 кода- Wellcome и да речем новия като го пуснат?

# 243
30% са само за физическия магазин  - разбрах .....

Не, не си разбрала пак Simple Smile, но ще разбереш след малко.
Това намаление е за бутиците на Ести, Делириум предполагам ще го пуснат и онлайн
дано

# 244
Споделям първи положителен опит с elinor, поръчах с код lovelinor и получих 15 % отстъпка. Днес ми се обадиха за потвърждение и уточнение, че са поръчали парфюма от чужбина и ще при мен най-рано след 2 седмици.
Макар че имаха тестер със същата цена - странно?! - не се опитаха да ми го пробутат. Готини са, печелят ме като клиент.

# 245
В делириум могат ли да се съчетават 2 кода- Wellcome и да речем новия като го пуснат?
Не, само един код може

# 246
Ама хайде да се появява вече този код за отстъпка в сайта на Делириум Joy час по час отварям.
Дени, отстъпка на Ла Мер дали ще има?

# 247
Ако не е код, а процент, ще хване и кода за 10% още

# 248
Ама хайде да се появява вече този код за отстъпка в сайта на Делириум Joy час по час отварям.
Дени, отстъпка на Ла Мер дали ще има?
На мен ми казаха за бутика. В Делириум не съм била. Не вярвам да има Ла Мер.

Несесерът на Диор в Нотино е супер изкушаващ, а и код има и поръчахме с приятелка, не се удържахме.

# 249
Нямам смс от Делириум за отстъпка, а получавам.
Може ли линк за несесера на Диор, тъй като не виждам подобен Flowers Tulip. Тъкмо ми трябва нов Joy

# 250
Под всеки продукт на Dior

# 251
Мъча кода skin в Нотино. Накой имал ли е проблем?

# 252
Някой случайно да е поръчвал/ намирал старата версия на Alien? Виждам, че в някои сайтове е снимката на старата кутия , но предполагам просто не са сменили картинката…
Спомням си, че имаше доволни май от starcop за парфюми , които вече са на изчезване така да се каже… Thinking

# 253
*снимката не е моя. Предполагам може да ви послужи като ориентир. Мен ме чака при куриера Simple Smile Поръчах си и кремове на ЕЛ., с код за -15% има подарък несесер с продукти, които ползвам.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 20:47 от Ellinor*

# 254
Някой случайно да е поръчвал/ намирал старата версия на Alien? Виждам, че в някои сайтове е снимката на старата кутия , но предполагам просто не са сменили картинката…
Спомням си, че имаше доволни май от starcop за парфюми , които вече са на изчезване така да се каже… Thinking

Здравей! Писала съм до няколко онлайн магазина,  в които съм открила да пише Thierry Mugler, общо взето навсякъде ми потвърдиха, че ще пристигне Mugler.

Общи условия

Активация на акаунт