Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 714
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София
Това кафе хубаво ли е? За пръв път го виждам.

Кафето е хубаво!

# 1 816
Аз много харесвам еклерите. Чакам ги на промоция

# 1 817
Така и не намерих моливите в метална кутия в София. Някъде имало ли ги е налични?
В петък имаше много моливи в Младост 2.  В метални кутии са, може да не се забележат.

# 1 818
Пици та пици. Поне с месо да бяха, а то сирена. Сега някой да каже, че са от мухлясалите у направо я мятам през терасата ... Simple Smile

# 1 819
  • Бургас
Ако хвърляш силно и успееш да ме нацелиш - смело мятай, щото едното сирене трябва да е от мухливите Grinning При нас само празни фризери имаше откъм тези пици...

# 1 820
Някой има ли загравящата възгавница за гръб и врат или загряващата постелка?
Също така възможно ли е да те хване ток при повреда например?

# 1 821
Пици та пици. Поне с месо да бяха, а то сирена. Сега някой да каже, че са от мухлясалите у направо я мятам през терасата ... Simple Smile
Ами вкусни са. Аз си добавям обаче мои добавки по вкус ( разбирай, каквото намеря в хладилника) и става екстра 😋

# 1 822
Аз им слагам от пуешкия нарязан салам (пак от Лидл). И по принцип взимам или Маргарита, или 4 сирена.

# 1 823
  • София
В Княжево вчера имаше доста, Лита.
В Младост 3 - също.

# 1 824
Между другото, днес забелязах, че магнитчетата от Луковит съдържат и стикер (т.е. в опаковката има магнит, татуировка и стикер), докато вчерашните от Плевен бяха само магнит и татуировка. Не че има значение, просто любопитна подробност.

# 1 825
  • In transit
Това кафе хубаво ли е? За пръв път го виждам.

Средна хубост. Лавацата е в пъти по-добра.

# 1 826
  • София
Някой май питаше за Лаваца 3+2.
Десетина комплекта останали имаше тази вечер на Канала / София. Отделно сложени до касата, която се явява най-близо до био зеленчуците. Имаше и капсули Лаваца 2+1 на стандартното за промо стоки място.
Сагафредото се купуваше - само докато минавах двама посегнаха към него. Коста си стои в изобилие и без интерес.
Део Сиен за ходила/обувки е 1.99 от 2.99.
Челната витрина за прясно месо е станала за колбаси и полуфабрикати. Логично. Хич не стигаше мястото им, пък прясното месо се ширеше ненужно.
От рулетката ми се паднаха био шоколадите, които няма да купувам. Ако някой ги иска, да пише, ще пратя скрийншот.

# 1 827
  • shumen
Пиците са хубави.Кафето и то.

# 1 828
Някой има ли загравящата възгавница за гръб и врат или загряващата постелка?
Също така възможно ли е да те хване ток при повреда например?

Аз имам това за гърба. Купувано е от Лидл преди около 5г. Много ми помагаше за болки в кръста. Единственото му неудобство е това, че стои включено в контакта и когато започна да правя нещо, забравям и измъквах щепсела. Не съм го ползвала много, но все пак свърши работа за каквото беше купено. Имаме и едно като голям ботуш за двата крака. Не зная как се казва. Мъжът ми си го ползва всяка зима под бюрото и много си го харесва.

# 1 829
  • София
Сутринта бях за якета  - купих лилаво, средна дължина, но от бутащи се дами, взимащи по някоклко якета, изобщо не успях да преценя размера и да огледам модела. Размера горе-долу съм го нацелила, но   ми е странен колана на талията, стои ми много широк, та съм в размисъл дали да го запазя. Иначе, купих и манго - 2 броя за 2.99; лимонада от френската седмица и някакви други дреболии.

Общи условия

Активация на акаунт