Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 674
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 860
Аз съм виждала жени да мерят в магазина сутиени и бекини. Жалка картина. Simple Smile
Амиамо, а какво предлагаш, особено сега, когато не може да се връща?

# 1 861
  • Somewhere far away
На око не си ли знаете размерите- нужно е да го пробвате?
Аз бельо никога не бих купила ако знам че още 200 души са го опипвали.
Купувала съм и на сляпо и от интернет само по дадени размери - никога не съм имала нужда да връщам. / и не само защото ми е било точно, а и защото просто е некоректно да се връща бельо! /

# 1 862
Мисля, че каквото и НФ да се купи вече, ще трябва веднага след каса да се проверява за липсващи части, после ако това е причината да се върне как ще стане или докаже, че така е купено - вижте в (пред)последния ред в новите условия.

# 1 863
  • София
Аз съм виждала жени да мерят в магазина сутиени и бекини. Жалка картина. Simple Smile
Амиамо, а какво предлагаш, особено сега, когато не може да се връща?

Преценяваш дали е твоя размер. Ако имаш колебания, не купуваш.
Аз също не бих купила бельо, ако знам, че много хора са го пробвали, занесли в къщи и след това го връщат.
А охраната ако се намесва при мерене в магазина, ще бъде много добре.
И кутиите не трябва да се отварят! Не само на бельо и  бански

# 1 864
Сутиен аз без мерене не мога да нацеля. Кройките са сто вида.. а сисите и те са сто вида Joyпросто няма да си ги купувам от лидл.

# 1 865
  • Sofia
Значи оттук нататък - абсурд да си купя сутиен от Лидл, за гащите е по-спорен въпросът, но и за тях ако се колебая за размера (взимала съм, уж ги знам, ама...) разбира се няма как да взимам.
Не може да се връща, пък и пробна няма - ами ще им се ограничат продажбите и това е.

... както и е практика от както се помня бельо да не се връща, значи с другите марки и магазини си ок - само с тези от лидл не си? Интересно ! Grinning
Не виждам какво се оплаквате точно от лидл, .
Интересното, а и оплкването е, че не сравянваме Лидл с други магазини,  а сутацията преди и след новата политика за връщането в Лидл.

# 1 866
  • София
Купувала съм бельо и бански от Лидл. Не съм отваряла кутиите. Преценявам размера.
Много е неприятно да купиш от магазин нов продукт, а кутията да е залепени с допълнително с тиксо, за са е затворена и да има някакъв търговски вид. Не може да се предлага за редовна стока, която е в разкъсана кутия.
Трябва да се налага глоба на такива магазини.

# 1 867
Да намалят бройката на гащите, с тези петици вече е риск да имаш пет чифта ненужни.
Иначе подкрепям идеята, бельото е много интимно нещо, за да го връщаш при тези цени.
Аз последно взех по препоръки от темата два сутиена, еми не ми припаснаха, така си стоят в кутията, ще ги предлагам на приятелки, само единият е пробван, а си стоят закачени, но не мислех да ги връщам. Приела съм, че за тези покупки рискът си е мой.

# 1 868
Чудесно!
Сега вече ще се прекрати порочната практика да се купят 5 артикула и да се върнат 4 с разкъсани опаковки.
Има предостатъчно магазини за бельо и дрехи, всеки да си купува където намери за добре.

# 1 869
  • Somewhere far away
Интересното, а и оплкването е, че не сравянваме Лидл с други магазини,  а сутацията преди и след новата политика за връщането в Лидл.
Говорим за бельо. И не, не сравняваме лидл с други магазини- казваме каква е практиката навсякъде!
А това което правеха досега Лидл беше чисто и просто незаконно. Wink

# 1 870
Не знам незаконно ли е, но е абсурд да се разкъсват опаковки и да ровят като кокошки някои. Във Фантастико има охрана цивилна с цел опазване от кражби. Абсурд там да се къса и рови без да заплатят нанесените щети!
Аз като клиент искам да отида и купя стока в опаковка, неопипвана и невръщана.
И в Лидъл да пускат охрана да си опазва нещата.

# 1 871
А ако купиш, и се окаже, че в кутията няма нищо?

# 1 872
  • София

Ееее, личи си дали в кутията е празна.

# 1 873
Ами ако се окаже че в кутията е бутнат друг размер сутиен( имала съм такъв случай, на запечатан артикул)  ....аз за това пазарувам от Лидл,защото съм спокойна ,че мога да заменя - особено за бански ( с лепенка) и сутиени. За долно бельо и долна част на бански е абсурд да меря на голо ....и не ми е проблем да вземам дори от коша с намалените / върнати неща като бански например.
Аз веднъж се прежалих и мерих бански в магазина( просто защото не знаех кога мога да мина за да го сменя ,и дали ще има номер )  ....ами извинявам се ,но от единия модел взех 42 - половинки , които ми теснееха дори на бюста ,а от целия 40 ми беше точен...как се преценят  тези неща ,ако не мериш -  колко точно ще се разтегне тъпия бански за 20 лв ...ами аз не ги намирам на пътя тези пари , и ако реша да взимам ,с тази нова политика , ще ги меря в магазина или няма въобще да се жертавам.

# 1 874
Говорим за бельо. И не, не сравняваме лидл с други магазини- казваме каква е практиката навсякъде!
А това което правеха досега Лидл беше чисто и просто незаконно. Wink

В Пепко също бельо не се връща. Но има пробна, налЕ Wink

Общи условия

Активация на акаунт