Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 676
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 845
JoySS
Скрит текст:
Някой има ли впечатления от тази машинка?

На 121 страница има мнения

# 1 846
Аз имам машинка от предишно пускане - много доволна.

# 1 847
И аз бих си купила още едно якенце, нищо, че миналогодишното Лидълско си го нося с кеф, но няма да мога да ги износя, че много якета събрах.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 15:24 от Lemy

# 1 848
Минах през Младост 2, мед видях Старозагорски регион или Бургаски, взех от втория, още не съм го опитала.
Гледайте ги бележките, бяха ми маркирали едно нещо в повече бройки, стават грешки.

# 1 849
За якенцата да попитам - някое от късите има ли качулка? От снимките не разбрах...

# 1 850
Може да има миналогодишни модели с качулки, в сайта не виждам новите да имат. На място в магазина вижте какво има, в нашия филиал мярнах от предишни пускания модели, със сигурност сред тях имаше едно с качулка, някакво тъмно тюркоазено.
Моето дълго от миналата година взех точно затова- имаше качулка и беше достатъчно дълго, такова ми трябваше за дъждовно или ветровито време.

# 1 851
  • София
Май никой модел няма качулка.

# 1 852
  • На изток от Ада
Според мен тези от 45 лв имат качулка. Два от трите цвята. Но май е яка.

# 1 853
Кои цветове се грабят най-много? Дали ще остане от сребърното до края на седмицата?

# 1 854
Някой има ли впечатления от тази машинка?

Машинката е хубава, моята е от предни години, счупи й се копчето и сега ще си я взема отново. Основно я ползвам за педикюр.

# 1 855
  • София
Ходих сега до Л. за кайма и други ежедневни неща.
Вече над местата за стоки от понеделник и четвъртък са сложили предупрежение за новите условия за връщане на нехранителни стоки. Всичко е както го описа Мишка 88, с допълнение, че бельо и бански не се приемат за връщане.
Не пише дали е от 01.10, но може и да не съм дочела.

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 18:57 от Aisha

# 1 856
Ееееее, най- после да не приемат бельо и бански

# 1 857
  • Бургас
Тоест ако искам сутиен или бански да взема, трябва ги меря насред магазина някак или... да си се спасявам, ако не ми станат после?! Или просто да спра да купувам по-вероятно...

# 1 858
Сега няма да остане една запечатана кутия с бельо... Аз имам възражения, обаче, но не към Лидл, а към Esmara. Един и същи артикул, но различни модели или дори един и същи модел, но различни цветове; и различно време на представяне (едното тази, другото миналата година, примерно), е в различни големини за един и същи размер, което не е редно! Аз си знам размера, взимам направо него - веднъж ми е по мярка, веднъж ми малее, друг път ми е голямо. Е, какво да ги правя аз като не си отговарят на размера?!

# 1 859
  • София
Аз съм виждала жени да мерят в магазина сутиени и бекини. Жалка картина. Simple Smile Погледнах едната жена изумена, а тя ми отвърна с поглед, сякаш съм изяла  закуската й. Нагли до безобразие Rage Радвам се, че от Лидл са взели такова решение за.бекьото и банските. Очаквам и в ДМ за козметиката да предприемат такава стъпка.

Общи условия

Активация на акаунт