Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 714
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 830
М даа - беше лудница при якетата ( ако си купя още едно и вече ще ме изхвърлят от вкъщи Joy)
Аз си заредих 3 буркана мед, топени сиренца, КМ, грозде без семки и малките пакетчета АБ мокри кърпипки.

# 1 831
Има ли на меда информация за производител, Поли, вземали ли сте преди такъв, хубав ли е?

# 1 832
  • София
Толкова ли са хубави тези якета, че чак лудница да бъде?!

# 1 833
  • София
Благодарение на Пъблик рилейшънса са хубави, даам.

# 1 834
  • Пловдив
Че то всяка година е така...бой за якета Smiley Явно ги носят по сезон.

# 1 835
Аз си купих шлифер преди седмица (не от Лидл), но и на мен ми харесват якенцата. Бих взела едно, ако си намеря подходящо към края на седмицата (няма да ходя днес, не ми е удобно). Визуално ми харесват дългото лилаво и златисто-сребристите (като се има предвид, че вероятно ще го ползвам по екскурзии, а ежедневно ще си нося шлифера).

# 1 836
Може да събират сметка за магнити 😄 и после да връщат якетата.
А по-сериозно: Винаги май има драми с тези якета и бутаница.
Миналата година си взех едно дълго яке след като беше минала офанзивата и вече не се търсеха така, както първия ден и имаше изостанали бройки, после попаднах на едно по-късо, с намаление беше, та си взех и него, защото ми хареса цвета му (а пък и старото ми яке, което все още изглежда добре, няма да казвам на колко години стана). Доволна съм и от двете якенца.

# 1 837
  • София
Направило ми е впечатление, че когато се пуска някакъв търсен продукт,  първия ден винаги търсенето е по-голямо.  След това започват отзивите по форумите, ако повечето са положителни,  на следващия ден отново юруш..  Simple Smile

# 1 838
Има ли на меда информация за производител, Поли, вземали ли сте преди такъв, хубав ли е?
Взимала съм , за мен е супер за купешки мед ,особено на тази цена . Абсолютно съм сигурна,че щом е на Лидл ,надали има добавена захар или някакви химии,които само да приличат на мед. Ще снимам производителя и ще постна по-късно,че останаха бурканите в гаража.Blush
Якета и аз така - като мине истерията и си намирам все някоя изостанала бройка и дори намалена;) Та така миналата година се сдобих с 3 и сега съм обявила бойкот. Иначе и аз ги нося по повече от  половин година - тъй като се продвижвам кола и дебелите зимни якета ги слагам основно за навън някъде.

# 1 839
Благодаря, Поли 💐🤗, ще го погледна в магазина в такъв случай меда, за мен най-важното е да няма излишни добавки, в магазините все имам едно наум, но щом го препоръчваш, може да пробваме как е този.

# 1 840
  • София
Не знам кой мед се коментира, но ако е големия буркан на Родна стряха ( 7-8 лева цена ), е от най-различни доставчици и райони, а само пакетиран от една фирма. Последно като купувах бяха поне 4 различни етикета в различните стекчета. Аз избрах от русенския район. Харесва ми. Предишния, губи ми се вече донякъде, но съм почти сигурен, че беше от Лудогорието или Силистра. Пак ми хареса.

# 1 841
Ако хвърляш силно и успееш да ме нацелиш - смело мятай, щото едното сирене трябва да е от мухливите Grinning При нас само празни фризери имаше откъм тези пици...
Много сте ми далече за такова мятане. Благодарение на дамите от форума и една любителка на мухлясалите сирена пицата падна жертва гарнирана с намалена пуешка шунка и промоционална бира кенче. Отместих мухлясалите в едната част на пицата и почерпих познатата с любимият и мухъл + бира. Благдарим на Лидъл за промоцията.
Следващият път акто има някоя промция за "мятане" ще се постарая да купя количества 5-6 бройки (колкото е лимита) та да не разкарваме куриери само за една пица.

# 1 842
Първото ми впечатление от моливите е, че са много бледи и твърди. Но стават за упражнения, докато човек реши дали иска да си купи маркови.
Те излизат по около 30 стотинки на молив, така че не е особено изненадващо.

# 1 843
Някой има ли впечатления от тази машинка?

# 1 844
  • София
Само да застудее и ще плъзнат из цялата страна жени в Лидълски якета. Grinning
Аз май ще върна моето, че нещо много му се чудя харесва ли ми или не - хем стои хубаво, хем нещо не ми харесва, пък и някак ми е лъскаво, а и като всяка трета ще е със същото... не знам, ще го помисля до утре, но за момента май везните се наклониха към връщане.

Общи условия

Активация на акаунт