Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 599
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 920
Точно така. На мен управител ми каза, че той решава дали да уважи рекламацията. Просто ще тръгнат разправии. Не е за мен това. Макар и да има злоупотреби, загубите от отдръпнали се коректни клиенти ще са повече. Някой управител в Лидл много си е повярвал. Повишеният интерес вървеше ръка за ръка с цени и условия. Сега вече е друга бира.

# 1 921
Е затова лично за себе си това решение съм намерила - ако реша, че нещо ще купувам, проверка  на място след плащане, за да мога на веднага да покажа.

# 1 922
До сега печелеха от оборот. Като им намалеят приходите, ще се замислят. Иначе стоки и търговци бол...

# 1 923
аз пък съм против твърде либералните условия на лидл, трябва малко да се стегнат потребителите, че много се злоупотребява Joy

# 1 924
Ами то се иска акъл, за да се намери баланс. Това, което са формулирали като нови условия, е голяма глупост. Не може такива правила при качеството, което предлагат.

# 1 925
Ами то се иска акъл, за да се намери баланс. Това, което са формулирали като нови условия, е голяма глупост. Не може такива правила при качеството, което предлагат.

леми, масово навалицата не разбира от добро и от баланс. не съм чела новите правила, но наистина предишните бяха твърде либерални.

# 1 926
От баланс трябва да разбират тези, които определят правилата и упражняват контрол. Не навалицата. Да бяха започнали от печивата със затягането. Rolling Eyes Кой ги спира да поглеждат връщани уреди и да не ги приемат с тесто (ако наистина е имало такива случаи).

# 1 927
Много драматизирате.....всяко чудо за три дни. Ще мине и отмине и това, отлив няма да има...все пак само едните гащи ви спряха да връщате, а не всичко, та не е голям проблем. Другото си е постарому.
Просто гащите ще си ги купуваме от пепко, драма няма...все тая....

Бозата на РС, малкото шишенце, защо е като желе...такава ли е, или съм случила на кофти партида? За пръв път вземам, то като грис.....

# 1 928
teta бозата не й е чиста работата. Има Гушанска боза - с подсладител е, но поне го докарва на вкус и гъстота. Като й изтече срока на годност стана като описаното от теб. Боза купувам веднъж годишно - детето я има за нещо необичайно Simple Smile
Хубава боза съм купувала от Лидъл от ръж или нещо подобно - отдавна, май био се водеше със захар и без ГМО и т.н. Около 3 лв. бутилката.

# 1 929
  • София
Бозата от ръж ми докара киселини в стомаха.

# 1 930
Ясно. Няма да повторя. Хем тая РС си я знам...ама пак се подведох.

# 1 931
  • Перник
Бозата РС в големи бутилки е хубава. По принцип. Няма много общо между 2 партиди, явно на око я бъркат - кога по-гъста, кога по-сладка, но като цяло максимално прилича на бозата, която помня от дете. И вкисва бързо Simple Smile

Да се изкажа и аз по темата за новата политика на връщане Simple Smile Не ми пречи. По принцип връщам много рядко - за няколко години пазаруване - 2 панталона. Единият не ми стоеше добре, другият беше некадърно ушит. А, и една тениска съм сменяла. Сутиени не купувам от Лидл, защото са ми големи Disappointed Гащи - рядко, защото в повечето случаи не ми харесват.
Определено има хора, които злоупотребяваха с досегашната либерална политика. Лошото е, че заради тях ще бъдат ощетени и коректните клиенти, но е трудно да се балансират интересите на толкова много хора.

Нищо не казвате за акумулаторната прахосмукачка. Върши ли работа?

# 1 932
То това е проблема на продуктите на РС...че са по принцип все. Един път така, после онака и все така.

# 1 933
като повкисне бозата на рс е хубава. същото и с ръжената, иначе не.

# 1 934
Не е хубава, защото не е течна. Гъсто е. С лъжица да се яде...това не  е напитка, еле пък боза...

Общи условия

Активация на акаунт