Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 597
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 935
ами разреди си я, като ти е гъста. на вкус е доста добре бозата, като състав също.

# 1 936
Не е хубава, защото не е течна. Гъсто е. С лъжица да се яде...това не  е напитка, еле пък боза...

Последната Брей на К беше същата, не ми се е случвало никога....не знам дали може да имат общо

# 1 937
Жената, Заяждането ти ще подмина. Подминавай ме и ти...много те моля.

За останалите ..за тази говоря. В срок си е. Състав не чета, просто ми се пиеше боза. Купувам си от сладкарница..нормална течна си е . В София на автогарата също съм пила...течна е и там...

И в коша..където й е мястото

# 1 938
И при мен такава боза се падна, 2 шишета - в кофата.

За връщането - не са само гащите, но наистина няма драма чак, просто няма да взимам неща, които преди взимах - и текстил, и техника. Не мога да се затормозявам за битовизми, да се обясняваме с продавачките и да си доказваме.

# 1 939
въобще даже не е заяждане, бъркаш ме с някой дребнав. давам ти съвет как да си изпиеш бозата, а не да я дъвчеш, защото и аз съм попадала на гъста боза, даже био. нищо ѝ няма на бозата. но както желаеш.

# 1 940
Някой има ли проблем с приложението Lidl Plus? С тази нова актуализация, означава ли, че които сме с малко по- стари смарт телефони нямя да може да го ползваме.
Извинявам се, ако вече е коментирано..🤗

# 1 941
  • Sofia
Цитат
...Определено има хора, които злоупотребяваха с досегашната либерална политика. Лошото е, че заради тях ще бъдат ощетени и коректните клиенти, ...
... а злоупотребяващите няма да бъдат спрени.  
Та както обичайно - щетите  са за коректните хора.

# 1 942
Можете ли да ми кажете дали тези кърпи за почистване на прах ги има в постоянния асортимент? И къде в София?

# 1 943
Да бе, градски легенди. Колко хора сме писали за такива случаи.
Машинки за подстригване - всички налични бройки бяха с косми.
Нищо чудно и върнати четки за зъби да са  пускали обратно за продажба.

# 1 944
Привет! Някой дали има печатът, който беше пуснат преди 2-3 седмици? Дали е с текстилно мастило.

# 1 945
И на мен не ми хареса машинка за подстригване от преди година пускане, но не съм си и помисляла да я върна ползвана.

# 1 946
Точно така. На мен управител ми каза, че той решава дали да уважи рекламацията. Просто ще тръгнат разправии. Не е за мен това. Макар и да има злоупотреби, загубите от отдръпнали се коректни клиенти ще са повече. Някой управител в Лидл много си е повярвал. Повишеният интерес вървеше ръка за ръка с цени и условия. Сега вече е друга бира.
Точно така беше преди години в Метро на Рекламация - разправии, скандали, кое е и не е за рекламация...
В Лидъл ще стане същото, че и по-зле, защото ще са натоварени касиерите с тази задача.
Якета имаше много, само това черното беше с качулка:

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 09:35 от Lemy

# 1 947
  • Пловдив
Само на мен ли не ми харесват тия якета?
Снощи ги загледах, заради многото коментари - еми изглеждат много зле - като материя, кройка, пълнеж, дори и шевове...като от пазара. Имам подобно от Декатлон - разликата е очевадна.

# 1 948
Момичета, имате ли отзиви за тази прахосмукачка?

# 1 949
Отзивът от мен е, че ако си я купиш, тестваш я и не я харесаш хич, няма да можеш да я върнеш. А аз може най-чистосърдечно да съм написала в темата, че я одобрявам според моите критерии.

Общи условия

Активация на акаунт