Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 628
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Перник
Само на мен ли не ми харесват тия якета?
...

И на мен Simple Smile

# 1 951
Дами, дали някъде в София, още може да се намери перящата прахосмукачка и уредът за чистене на стъкла? Някой да е виждал?

# 1 952
Гофретите от плюса дали ги има в Борово? Или и за тях трябва да се спи пред магазина?

# 1 953
  • до най-прекрасния мъж
Няма такова нещо! Никой не би върнал уред за продаване в такъв вид. Това са градски легенди...
Изобщо не са градски легенди. Уредът за шлайфане беше изложен в Лидл Тракия няколко седмици след приключване на брошурата. А пасаторът - в Лидл Източен, в седмицата на брошурата. Понеже си търсех точно такъв, о при нас беше изчерпан, огледах наличните 3 бройки, за да си избера. Единият беше омазаният с брашно и тесто, на другия липсваше част, а третият беше с бял корпус и черни приставки. Кой, кога и как ги е приемал и върнал в търговска зала, не знам. Но и трите не ставаха за продаване.
Допълвам - връщала съм два пъти дефектни уреди - стъклочистачка и парочистачка за под. И двата уреда течаха и казах на касата. Абсолютно никой не отвори да види какво връщам и как е окомплектовано. За единия уред ми върнаха парите, защото вече нямаше наличен, а другият пробвах в деня на покупката и ми замениха. И двата бяха пробвани, то иначе как да установя, че са проблемни, но надлежно измити и подсушени.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 14:38 от blue.angel

# 1 954
Да и това е странно - приема се върната стока и питат дефектна ли е, не ви ли харесва или за дрехи размерът ли е грешен.
Нали за това питат и проверяват - да се бракува или да се продава?!

# 1 955
  • София
Наскоро ни се наложи да върнем стока закупена дни преди това от Бриколаж. Трима служители я огледаха буквално под лупа, задаваха въпроси и едва след това ни върнаха парите.
Бях в Лидл когато съседка върна уред. Беше решила, че не го иска. Не беше ползван. Управителят дойде, погледна само кутията и касовата бележка и каза на касиерката  да върне парите. Не отвори кутията  не разгледа уреда.

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 14:41 от Amiamo

# 1 956
Ок, но за мен по-големият мърляч е този, който ги е приел такива и ги е предложил за продажба в тоя вид!

Последна редакция: вт, 28 сеп 2021, 14:44 от Анонимен

# 1 957
  • София
Аз бях писала преди време. Купих яке на мъжа ми. Като реши да го мери, се оказа, че ръкавът е усукан и изобщо не може да се облече. Смених го с хиляда разяснения, че якето е дефектно и не става за употреба. Познайте дали на другия ден не беше сред другите якета? Simple Smile

# 1 958
Боклук за един, съкровище за друг

# 1 959
Гофретите от плюса дали ги има в Борово? Или и за тях трябва да се спи пред магазина?
Има ги. Снощи взех и ми харесаха, днес пак взех с друг телефон.

# 1 960
Белгийските гофрети са ми страшно любими😉, индивидуално опаковани, идеални за заслаждане.
От Рулетката ми се падна вино в кенче за 1ст, колко бройки мога да купя, не мога да се ориентирам

# 1 961
  • София
За 1ст. мисля, че може само 1 бр. да се купи.

# 1 962
  • Sofia
Така беше със скреч печалбите - за по 1 бройка, та едва ли от рулетката е различно.

# 1 963
Така беше със скреч печалбите - за по 1 бройка, та едва ли от рулетката е различно.
Така заподозрях и аз... Много разочароващо.

# 1 964
Царевицата хубава ли е?

Общи условия

Активация на акаунт