Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 567
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 1 980
Ами Dr.Scholl са такива и реално петата ми не е на земята, освен това имат стелка и някак в тях не е толкова студено, може би защото не са и толкова стегнати.
http://www.butyk.co.uk/prod/show/18637/Shoes_Boots_Wedge_Heels_P … 639-1021-380.html

# 1 981
Днес купих намалена пила за полиране на нокти(6 в 1). Това нещо как се дезинфекцира след ползване?

# 1 982
Отзивът от мен е, че ако си я купиш, тестваш я и не я харесаш хич, няма да можеш да я върнеш. А аз може най-чистосърдечно да съм написала в темата, че я одобрявам според моите критерии.
Ей това вече ще е класическият отговор тук, за отзиви за нехранителни продукти. 😏
Взех френското вино Вионие с Мускат, скумрия днес, паламуд и хек филе от Кауфланд. Ако се доредя и до херингата консерва, добре ще е.
От промоционалните гофрети, при нас беше останал само кашона. А от пелина стоеше само етикета. 🙄

# 1 983
Не препоръчвам скумрията замразената от брошурата. Нещо суха като трици стана, за пръв път такова нещо ми се случва...нещо нещо....не става.

# 1 984
Ех, тъкмо мислех да ходя за скумрия. Извинявай teta75, ама дали няма възможност да си я препекла? Grin

# 1 985
Не знам. По един и същ начин винаги я правя...пък такава суха никога не е ставала...мазничка все.

Пробвай.

Лошото е че са големи пакети по около 2 кг..5 риби бяха.

# 1 986
Еее, да му се невиди, а моят пакет скумрия е над 2 кг. 🙄
Дайте рецепта за тричава скумрия, пържена дали ще е по-добре?

# 1 987
С доматен сос, повечко зехтин и за кратко време - по-добре предварително изврял сос. И аз се чудя.. Децата ми с домати няма да я ядат.

# 1 988
Идеята с доматен сос как ме върна във времето назад- преди години съм хапвала страхотна риба на керемида в доматен сос, не съм я готвила, в ресторант беше, та не знам рецептата, но може да има такива из нета.
Днес пак минах до Лидл- тази рулетка мен не ме харесва - за 4 път нищо.

# 1 989
Да не ви объркам....нека и друг да каже как е при него. По-малко пекох втората, не е чак толкова зле. Освен да съм забравила вкуса й...че напоследък все модерни риби ям.  Тва ципура, лаврак...изтънчена работа Joy

# 1 990
Точно правя доматен сос. Обаче рибата пържена ли да е, печена ли 🤔
Феникс, вярно, че имаше едно време по заведенията.

# 1 991
  • Варна
Не препоръчвам скумрията замразената от брошурата. Нещо суха като трици стана, за пръв път такова нещо ми се случва...нещо нещо....не става.

Върни им я Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 992
Ааааа..че да се облажат наготово Joy
Я толку се въртолих....чак сега подгъвам крак...не става...

Днес ми е крив ден...ни на боза, ни на риба случвам Joy

# 1 993
Да дам отзив за загряващата подложка за гръб. Мислех, че ще е по-топла, особено на най-високата степен.
За мен не ми е достатъчно топла. А и сега времето не чак толкова студено и не ме загрява достатъчно Disappointed Ще я изпробвам още. А в книжката пише, че може да предизвика изгаряния, което не ми е ясно как може да стане и  леко се замислям да не би моята да е дефектна нещо, но ме съмнява.
Скрит текст:

Имате ли отзиви за тези:

# 1 994
  • shumen
Царевицата не е много хубава.
Гумени ботуши имам от К,но наистина държат студено.

Общи условия

Активация на акаунт