Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 560
  • 2 166
  •   2
Отговори
# 1 995
  • София
Да дам отзив за загряващата подложка за гръб. Мислех, че ще е по-топла, особено на най-високата степен.
За мен не ми е достатъчно топла. А и сега времето не чак толкова студено и не ме загрява достатъчно Disappointed Ще я изпробвам още. А в книжката пише, че може да предизвика изгаряния, което не ми е ясно как може да стане и  леко се замислям да не би моята да е дефектна нещо, но ме съмнява.
Преди доста време купих електрическа завивка от Метро. Хубаво, че реших да я пробвам дали работи в зоната след касите. Според мен изобщо не се усещаше топло. Сравнявах с електрическата възглавница, която имаме. Извиках служителка, за да ѝ покажа и тя ми обясни, че точно толкова загрявали. Възглавницата се използвала за медицински цели и затова затопляла силно. Върнах я и повече не съм пробвала да купувам подобни неща. Може би и твоята загряващата подложка за гръб не е дефектна. Wink

# 1 996
Да дам отзив за загряващата подложка за гръб. Мислех, че ще е по-топла, особено на най-високата степен.
За мен не ми е достатъчно топла. А и сега времето не чак толкова студено и не ме загрява достатъчно Disappointed Ще я изпробвам още. А в книжката пише, че може да предизвика изгаряния, което не ми е ясно как може да стане и  леко се замислям да не би моята да е дефектна нещо, но ме съмнява.
Скрит текст:

Имате ли отзиви за тези:

За подложката за гръб. Моята никога не съм я включвала на най-висока степен. Пари ми на гърба, дискомфортно ми е🤔. За това я държа на ниска/средна. Но да се има предвид, че по принцип не съм грам зиморничава.

# 1 997
  • На изток от Ада
За гумените боти се сетих нещо аз имам ботуши от Пени сложила съм стелки зимни много тлплят. Ама ботушите са много широки отгоре. Мъжа ми не го харесва и не нося. Пробвайте

# 1 998
Тези боти са твърде тесни, за да понесат и стелка допълнително. Отпред при пръстите са широки, но в глезена притискат при ходене (ако човек е с нормално ходило) и стелката ще влоши още положението.

Харесах едно от дългите якета. Обаче от миналата зима свикнах с качулките, а пък това е без. 😕 Други модели няма ли да пускат. 🤔

# 1 999
  • На изток от Ада
Може и за други гумени боти или ботуши давам идея.
 Мин. Година пуснаха  3 пъти якета. Едните бяха лъскави...  Имаше и дълги само, аз взех от първото пускане петролен цвят, и от дългите подобен цвят. Лъскавите ги пропуснах. Взех още едно намалено от първото пускане Смятам че пак ще пуснат.

# 2 000
И аз имам една електрическа възглавница, която е или от Лидл, или от К. - помня, че бяха сиви и розови (два вида, когато се продаваха), иначе изглежда доста подобно на подложката за гръб. Слаба е на най-силната степен, но така си е направена. Като бях малка имахме възглавничка, която пареше, като се нагрее на крайна степен, новата въобще не може да се сравнява. Предполагам, че е заради безопасността.

# 2 001
  • Асеновград
Скрит текст:
Имате ли отзиви за тези:

[/quote]
Новите подложки са така, слабо затоплят, аз ползвам за легло големите. Миналата зима взех от К на някакво намаление, ами слаба е сравнена със старата ми българска. Ако търсите по топли вижте в други магазини, продават се български, но цената е по висока. И май ги водят електрическо одеяло, но по размер и вид са си точно подложки.
Щори подобни имам от другаде. Важно е дали ще има как да ги закрепите. Опцията с вложеното двойно лепещо не държи. Щората освен че си има тегло, се дърпа и вдига което също спомага да падне с това залепване. Иначе да има ефект за задържане на топлината ,но трябва нон стоп да са спуснати. И нямат ефекта на външни щори, все пак са само от плат. Другия вариант е с куките но те не стават на всички дограми, а и така е местят и като мръднеш щората пада, което е недостатък на този тип закачане.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 15:11 от Panayotu

# 2 002
  • Козлодуй
Аз имам загряваща яка за врата и гърба и като я включа отначало изглежда слаба но като седи дълго време на мен започва да пари затова е направена да изключва сама Simple Smile

# 2 003
  • В градината...
Вкъщи имаме гумени ботуши за работа из двора. Големи са и ги обуваме само с плетени вълнени чорапи. Ботушите пазят само от влага. За студа си трябва нещо допълнително.
Скумрия пържена не става, мазна си е рибата.

# 2 004
Паламуда е хубав.
Зимно/есенно яке без качулка не купувам аз. Мисля, че по нататък ще пускат якета поне още 2 пъти.

# 2 005
ей, в няколко магазина не намерих от френските мадлени с масло, накрая в магазина на алабин купих. иначе вчера доволна + от намалението на клийн лейбъл се възполвах изцяло.

# 2 006
  • Перник
Имам щори от Юск, които се монтират на същия принцип на 2 прозореца. Не са термо обаче, обикновени. На първия са монтирани с винтове - майсторът на парното и ММ ми ги дръпнаха от ръцете едва разопаковани. Grinning На другия прозорец обаче си ги монтирах сама. Двойнозалепващата лента, която идва с тях издържа 2 дни, после я смених с такава купена от Лидл. Не са мръднали вече 3 месеца.

# 2 007
  • In transit
Паламуда е хубав.
Зимно/есенно яке без качулка не купувам аз. Мисля, че по нататък ще пускат якета поне още 2 пъти.
+1 , вие поне в София нямате "хубавия" варненски вятър. Тук зимата без нещо на главата е ужасно,.

Вчера ми направи впечатление, че някои неща от франската седмица пак липсваха...разни твърди сирена, тестото за кроасани.

Взех си от хърватските ребра, заредих доволно френска леща и шарлан. Имаше една нова служителка, много се смях с нея, как нареди един клиент, добре, че той не и се върза....Човекът търсеше големи размери якета. Тя му каза, че няма. Той измърмори нещо, а тя каза: "Е, какво толкова, ще направите една диета да свалите някое килце и ще влезете в по-малкот яке." Joy

# 2 008
Гумени ботуши, които да топлят, търсете с подплата - моите са на Шол, с вълна, но сигурно има и на други марки.

# 2 009
Simple Smile леле, смела касиерка.
Аз купих ребра вчера за един боб - хубави бяха. Днес мисля да повторя.
Имаше няколко реда кошници със сирена при нас - отделно от седмичните неща, там имаше и френски. ММ взе някакво твърдо испанско или немско...
Каймата Стара планина смес изглеждаше ужасно, а иначе от нея купувам. Много светла на цвят и мазна - не купих.
Царевицата днес ще я варя. На вид я бива.

Общи условия

Активация на акаунт