Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 551
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 2 010
видях го аз тестото за кроасани, но нещо нюню ми с евидя. поне откъм състав бива ли го?

# 2 011
видях го аз тестото за кроасани, но нещо нюню ми с евидя. поне откъм състав бива ли го?
Не е най-прекрасното откъм състав, има и палма.

# 2 012
Имам щори от Юск, които се монтират на същия принцип на 2 прозореца. Не са термо обаче, обикновени. На първия са монтирани с винтове - майсторът на парното и ММ ми ги дръпнаха от ръцете едва разопаковани. Grinning На другия прозорец обаче си ги монтирах сама. Двойнозалепващата лента, която идва с тях издържа 2 дни, после я смених с такава купена от Лидл. Не са мръднали вече 3 месеца.
т.е на вторият прозорец са монтирани без винтове, само с двойнозолепваща лента, така ли ?

# 2 013
  • София
Ако тестото е в нещо като консервна кутия - за 6 броя е.  Лесно се пекат, вкусни са топли, състав не гледам. В герм. Лидл и Кауфл. струваше х 0.99 Е лятото. То там всяка верига си имат подобни кенчета с тесто за кроасани или малки питки.

# 2 014
То само палма да имаше, купувам го веднага. 😃 Понякога ми става гладно и мързеливо и се изумявам от себе си какво заглеждам. Вчера, примерно, гледах палачинките с шоколад. 🤦А палачинки се правят елементарно и бързо. 🤷

# 2 015
  • София
Здравейте, аз търся отзиви за лампите от утре. Някой ползвал ли ги е тези или подобни?

# 2 016
  • Велико Търново
Лаленце, със сигурност са ок като качество, но от предишно пускане ми изглежда ха мн basic, съвсеееем обикновени и прости. Не че искам полилей с диаманти за 35 лв, но наистина ми се сториха прости. Пак казвам, нямам ги, а качеството не мисля че е лошо.

# 2 017
мерси, феникс! абе кво се правя и аз, ще взема да си спретна едно тесто с масло! още уикенда, луд умора няма
соул, напоследък и аз нещо карам по-мързеливо, че хич не ми стига времето и съм капнала. на децата купувам кроасаните с масло с плик, както и бриош кифличките /срам, с рапично масло са/. също и наденици и други от лидл. преди всичко си правех, но пусто нямам грам време /и сили, и желание/.
вчера пробвах кенчето розе. тц.

# 2 018
  • Перник
Имам щори от Юск, които се монтират на същия принцип на 2 прозореца. Не са термо обаче, обикновени. На първия са монтирани с винтове - майсторът на парното и ММ ми ги дръпнаха от ръцете едва разопаковани. Grinning На другия прозорец обаче си ги монтирах сама. Двойнозалепващата лента, която идва с тях издържа 2 дни, после я смених с такава купена от Лидл. Не са мръднали вече 3 месеца.
т.е на вторият прозорец са монтирани без винтове, само с двойнозолепваща лента, така ли ?

Да.

# 2 019
Здравейте, аз търся отзиви за лампите от утре. Някой ползвал ли ги е тези или подобни?

Лампитеса добри ,и цената им е много ОК, в сравнение с подобни по другите магазини. В момента са доста актуални/тип спот/, вече въпрос на вкус е и дали пасват на интериора.
Миналата година купих настолна със сензор за някакви си 16-17 лв . Подобна ,в други магазини беше с мин.10 лв отгоре.

# 2 020
Аз Ви чета, но нищо интересно не съм си купувала скоро- не към ходила дя се бутам за якета( то беше пълно с баби около тези стилажи) не съм купувала и пица със сирена( предпочитам да си я направя) направо се изумявам за какви неща се бутат хората и чак бойкотират магазините, ако го няма. Аз съм твърдо За новите правила.
Днес си купих един страхотен таралеж, който да допълни есенното настроение вкъщи. Търсих и кошничка с тикви, но нямаше. Виждали ле сте други видове есенна декорация?

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 14:43 от JustMila

# 2 021
Хубави ли са им пиците? Мислех да взема, нищо че съм пишман готвачка и не знам дали изобщо имам в какво да я пека. Но кьорава кутия не беше останала и го приех като знак свише JoyJoy

# 2 022
  • София
Хубави са, от супермаркет и за тези пари, аз нямам какво повече да очаквам.
Печенето е просто печене. Не е нужно да имаш специална тава за пици - стават и в обикновена на средата на фурната на 200 градуса. Стават и само върху хартия на решетката - изпробвано нееднократно.

# 2 023
  • София
Пиците със салам са ужасни ,може би сирената биват .

# 2 024
След като новите правила са от 1.10, това значи ли че сутиените които са от утре - 30-ти септември, могат да се върнат?

Общи условия

Активация на акаунт