Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 353
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 2 025
Здравейте! От утре ще пускат електрическа пила за нокти, някоя ползвала ли е подобен продукт от Lidl и дали е доволна?

# 2 026
Би рябвало да може. Аз обаче бих посъветвала връщането да стане в същия ден, да е преди първи октомври.

# 2 027
  • Асеновград
Здравейте! От утре ще пускат електрическа пила за нокти, някоя ползвала ли е подобен продукт от Lidl и дали е доволна?
Няколко страници назад има коментари

# 2 028
Здравейте. Да попитам зимните якета за деца над 140 мярка минаха ли вече? Уж следя, ама може и да съм пропуснала. Сякаш по-късно пускаха зимните якета и ботуши.

# 2 029
Няма гофрети, явно е като с пиците .....Cry

# 2 030
Bradley Cooper не съжалявай, не знам дали си ги опитвала, но нямат вкус точно на гофрети, а на нещо като "сълзица".

# 2 031
  • Варна
Не са пускали детски якета още, ни за големи, ни за малки.

# 2 032
  • Велико Търново
Bradley Cooper не съжалявай, не знам дали си ги опитвала, но нямат вкус точно на гофрети, а на нещо като "сълзица".
Оооо, ако са като сълзица, ще поръчвам на ММ. Много обичам точно такива бисквити и котешки езиче Simple Smile

# 2 033
Здравейте. Да попитам зимните якета за деца над 140 мярка минаха ли вече? Уж следя, ама може и да съм пропуснала. Сякаш по-късно пускаха зимните якета и ботуши.
Мисля ,че не са - минаха май само тези есенните софтшел. Сега трябва май да ги пускат капитонираните/ шулляка , но в чуждоземните брошури май пак нямаше сякаш....та вероятно ще позакъснеят .
Скрит текст:
Аз взех на моята госпожица от Синсей, като с отстъпката дойде за около 15 лв . есенното , а зимното на 30
https://www.sinsay.com/bg/bg/8560e-41x/kurtka-dz-si
https://www.sinsay.com/bg/bg/8572e-30x/kurtka-dz-si
Ако не ви се чака :
https://www.sinsay.com/bg/bg/fox-and-bunny/kid-girl/clothes/outerwear/s/140-146
Кожените якета също ми харесаха, а като качество якетата  не отстъпват на Лидл

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 15:43 от paulieM

# 2 034
  • София
Приятни са белгийските гофрети, но хрупкат на захар. Класическите яйчени, които са и по-евтини стандартно, ми харесват повече. Пък за заливката отгоре винаги можеш да им сложиш каквото душа ти иска. И с мед, и с различни сладка/конфитюри, както и с течен шоколад са много хубави.

# 2 035
  • Пловдив
Аз пак да се оплача от тортила питките...ей, развалиха ги и т`ва е Close Снощи отварях от двете партиди, т.к имах пакет от преди...еми нищо общо. Новите не струват.

# 2 036
В момента дояждаме втори пакет от гофретите с купона( Брадли, от понеделник вечерта ги няма в ОК, аз взех от Созопол), не бих ги сравнила със "сълзица"( сълзицата е от бутер тесто и също лесно може да се направи с лидълски продукти), удобни са за училищна закуска.

# 2 037
  • Пеликания
Днес ходих за бърз пазар за обикновените неща и на касата касиерката каза на клиентка да си пази касовата бележка и, че има срок от 90 дена за връщане. Значи би трябвало продукти преди 01.10 да със същия срок за връщане.

# 2 038
Леми, можеш, срок за връщане 90 дни. Няма нужда да бързаш. Имам го потвърдено писмено от Лидл.

# 2 039
Леми, можеш, срок за връщане 90 дни. Няма нужда да бързаш. Имам го потвърдено писмено от Лидл.
Е нали понеже е бельо 🤔

Общи условия

Активация на акаунт