Лидл 155 - Септемврийски страсти и неволи

• 124 491
  • 2 166
  •   1
Отговори
# 2 040
Къде са новите правила

# 2 041
Утре за последно по старите. В петък ще изкарат новите правила в магазините. Клиентите не са длъжни да следят бг-мама.

# 2 042
  • Стара Загора
Приятни са белгийските гофрети, но хрупкат на захар.
Точно. Нямат нищо общо със "сълзица" (стига да не се има предвид някоя друга сълзица, а не най-популярната такава). На едното море  си ги взех, имах купон за тях, вършеха ми работа за закуска.

Станахме фенове на тортила питките и написаното по-горе ме натъжава.

# 2 043
  • Варна
Хубави ли са им пиците?

Не всички. Ето тази, ако не се лъжа нещо като Моцарела се казваше, е вкусничка за парите си, когато е на прИмоция Joy

# 2 044
Хубави ли са им пиците? Мислех да взема, нищо че съм пишман готвачка и не знам дали изобщо имам в какво да я пека. Но кьорава кутия не беше останала и го приех като знак свише JoyJoy

Със сирената (“4 сирена”) е уникална. Моцарелата е другият любим вид вкъщи.
Другите не струват.
Междудругото най-хубавите супермаркетски замразени пици са именно лидълските и Феличаната на др.Йоткер.
Във Ф. продават и една марка Едения - и тяхната със сирена е вкусна.

# 2 045
Аз имам специфичен въпрос за пилата от утре. Понеже имам такъв сет, купуван някога от ТСМ и ми върши работа все още, но искам да питам тези, които имат лидлската пила - тя достатъчно мощна ли е? В смисъл такъв: това, което аз имам, може да полира донякъде повърхността на нокътя, ама друга кой знае каква работа не върши. Тази може ли да свали примерно слой гел лак, както професионалните пили или да дам още толкова, и да си купя истинска пила когато тази, която имам, хептен сдаде багажа.

# 2 046
Мерси за инфото  за PizzaPizza

Най-обичам пеперони, не знам имат ли я в асортимента. Ще проверя, като ида на лов за четворката шоколадови мусове, ако са останали. Харесаха ми, ще ги видя и тез гофрети, и те звучат по мой вкус.

# 2 047
Аз не съм очарована от пица 4 сирена. Минала е покрай 4-те сирена, с лупа да ги търсиш, на златни везни е мерено синьото сирене. Моцарелата повече ми допада. На Йоткер пиците са чудо на химическата индустрия, веднъж погледнах състава и се втресох, не искам да знам как са на вкус. Китайците произвеждат яйце в лаборатория, неразличимо от истинското, така че не се водя по вкус, особено ако има алтернативен добър истински продукт.

# 2 048
На мен също много не ми допада 4-те сирена, нищо че щерката я хареса. Стщо на Йоткер не харесвам, Едения горе-долу става. Най-добре домашно приготвена, но не винаги може.
И малко офф- дори и за месо е измислена технология за производство, дано не стане само наистина масова.
Скрит текст:
https://www.kaldata.com/it-новини/лабораторно-създаденото-месо-вече-е-с-366481.html

П.п. Не излиза добре линка като връзка, но от телефона няма как да редактирам добре, така че трябва да се копира цялото и пейстне в браузър

Последна редакция: ср, 29 сеп 2021, 18:22 от fenyx

# 2 049
На мен много ми харесва 4 сирена (както написах, взимала съм често, сега от промоцията не успях). Но слагам това-онова допълнително.
Аз мразя претрупана и дебела пица, така че повечето домашни, които са ми предлагали, са били много не по вкуса ми. Виж, ако аз си я направя - може, но трябва да разточвам тънко тесто, да купувам доматен сос и т.н. Много повече работа и разходи.

# 2 050
Опитахте ли новото прясно мляко на РС? Трябва ми нещо добро за фротера. Мегле Бариста се държи най-добре, но го намирам само в Метро.

# 2 051
Мерси за инфото  за PizzaPizza

Най-обичам пеперони, не знам имат ли я в асортимента. Ще проверя, като ида на лов за четворката шоколадови мусове, ако са останали. Харесаха ми, ще ги видя и тез гофрети, и те звучат по мой вкус.

Няма пеперони. Синко ми наду главата с нея, ама няма в ПА. Пускаха я скоро в мексиканска ли седмица, но тогава беше изкупена и не се вредихме. Оня ден оглеждах пак за нея....няма.

# 2 052
Има ли булгур във филиалите ви?
В Изток няколко кашона само с кус кус, не били получили булгур. Той не е ли в постоянния асортимент?

# 2 053
Ей сега ми донесе мъжО еклерчета, охладени, върховни, мням, определено една кутия е малко!
Ние харесваме пиците, удобни са ако нямаш за хапване, като бях бременна имах период, в който често ги хапвах, но тогава бе на периоди какво ми се яде,хаха.
А има ли пастели от този тип във Варна?

# 2 054
Пуу, язък. Аз въобще не съм се сетила да гледам като беше мексиканската, само халапеньо чушките изкупих Flowers ChiliFlowers Chili
Мерси, Тете, ще дебна. Ти нямаш Фантастико, там може и да има.

Общи условия

Активация на акаунт