Кралски работи и клюки - септември 2021

• 79 677
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 530
Аз пък се чудя специално за тях и тоалета ли тъкат тези платове, или  си ги има и просто са открити от моделиери и каквото са там.Че то хем да са оригинални и единствени , хем си иска стан , пет метра едва ли произвеждат.

# 1 531
  • Яко в Матрицата...
Изглежда роклята на Катрин е нещо средно между тези двете.

# 1 532
На мен ми заприлича на тази

Но нещо не съм запомнила добре, явно.

# 1 533
  • София
На Древен Рим ми лъха на мен. Гледам, че подобни ръкави имат и други. Или е модерно, или е свързано с филма.

# 1 534
Пръстенът го има от много години, още от преди да стане херцогиня

# 1 535
# 1 536
Още една с Чарлз

Близък план на пръстена няма ли?

# 1 537
Уау, феноменални са.

Катрин е като богиня, изящна и величествена, силуетът е страхотен. Напълно съм съгласна с всички мнения досега.

Камила е със страхотна рокля, много красиви бижута. А Чарлз ми е любимец! Личи си, че е страшен фен на Бонд, днес пускахе много интересни неща в инстаграм страницата му.

Направи ми впечатление колко топло се прегърнаха и посрещнаха двете семесйства. Страхотни бъдещи крале и кралици

# 1 538
На мен Бонд ми е малко смешен с това черненко сако Blush
Хич не му отива.

# 1 539
Много ми е смешен с червеното сако.

# 1 540
Красива е Кейт! И роклята е впечатляваща. На някакъв филм ми напомня, нещо екшън и древен Египет ми се върти в главата, фараони, мумии и пр. 😀
Уилям обаче - не. Все по-малко и по-малко ми харесва. А какво красиво момче беше 🙄
Друг път Чарлз и Камила май не са участвали на това сборище вкупом с Уилям и Кейт.

Скрит текст:
Ужас, от няколко дни им гледам тоалетите на всички и тръпна! Подплънките и гренадирските рамене май пак се завръщат на мода 😱

Крейг ми е като хотелско пиколо в това сако 😂

# 1 541
Кейт по-висока ли е от актьора? Има ли снимка в цял ръст на Крейг и Кейт? Странен избор на червения килим да е с червено сако, макар и друг подтон

Сега чета историята на пръстена - има го от 2008г поне тогава е забелязана с него за 1ви път на 26тия си рд. Не го носи често, рядък камък е. Много е красив.

# 1 542
Кейт е 1,75 и на токчета, а Крейг - 1,78.
Уил с моята любимка Ана де Армас:

# 1 543
Всички са много хубави.
А коя е жената с къса коса и бяла рокля на снимката с Кейт и Д. Крейг?

# 1 544
  • в сърцето на един мъж...
На някои снимки не изглежда толкова "златна" . Интересно на живо как е и дали не е засилен ефект от светлина/светкавици.

Гледах стрийма на ртл - на живо е още по-впечатляваща, роклята е като жива и не блести така, просто й придава един страхотен силует. На абсолютно всички важни лица, както и актриси от филма, дрехите бяха с такива елементи - като се започне от Лея Сейду, до по-малко известните актриси та чак до Кейт и Камила. Основно беше златно и сребърно. Журналистите са във възторг от двете дами и имаше страхотни суперлативи за тоалетите.
За Даниел Крейг казаха, че е изключително смело това решение, да се появи в малиново - има снимка на фона на окото, отличителен знак на Бонд филмите, толкова е бляскав, че това сако е най-правилния избор за вечерта.

Всички са много хубави.
А коя е жената с къса коса и бяла рокля на снимката с Кейт и Д. Крейг?

Леа Сейду, изпълнителката на другата главна роля

Общи условия

Активация на акаунт