Кралски работи и клюки - септември 2021

• 80 151
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 960
Максима днес, с носена и преди рокля...и втори ден с подредена коса 🙃

Забравих да кажа, че палтото на Мегън е страхотно!
Максима е много хубава с тази рокля😄😍

На Мегън и второто палто ми харесва.
Тук Хари как си я гледа:

Страхотни са, страхотни!

Белгийците в неделя са били в Гент, на деня без автомобили:

# 961
По нашия край, на 28° и на плаж се ходи, тя с палто ... наскоро роди, на хормони го отдавам, нормално е + че е искала да прикрие някои форми.
Абсолютно в реда на нещата за мен,  щом се чувства добре.

# 962
Палтото е Армани, вече разпродадено. Някой позна, не е черно, а тъмно синьо.

# 963
Дам, с рокля е, и с посланичката на UN:

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 21:57 от Tiramisu29

# 964
  • Sofia
Фелипе и Летисия в Ла Палма.
Би ми било интересно да я видя в дънки, за такъв тип събития все избира панталон.

Има ли инфо какъв е панталонът? Много ми харесва.

# 965
Май няма.

Кити

# 966
Кити е изящна както винаги.

Панталонът на Летисия е супер, не съм й фен, но много уважавам изборът й да не си боядисва посивелите коси. Остарява с достойнство.

# 967
  • Някъде там
Дам, с рокля е, и с посланичката на UN:

Понеже сега влизам, това от тази вечер ли е ?
Твърдо не за този ужасен цвят. Но като кройка и с роклята Меган изглежда страхотно. В чантата ми останаха очите. Без цвета. Дори на любимите си роялки не мога да го харесам.

# 968
Да, от днес на обяд по нюйорско време Simple Smile

# 969
Защо така не харесвате бежово?
Аз пък умирам за него във всичките му нюанси 😊
И страшно ми харесват и палтото и чантата на Меган.
Виж, влачещите се панталони ни на едната, ни на другата херцогинка не харесвам. И няма значение дали повече или по-малко се влачат. Все е грозно и загребват всички мръсотии по пътя.

# 970
  • Някъде там
Птица понеже е върху Меган и мога да го кажа, без да бъда скорострелно докладвана, всичките нюанси на бежево-кафявата гама ми навяват асоциация за....(сещаш се) и за 🤮. Отвратителни са ми. Единственото върху което приемам кафяво и то тъмно е върху обувки. Но въпрос на вкус все пак. Отделно от това, съм прекалено светла и такива цветове не ми подхождат.

В чест на годишнината си Мете и Хоокон са поканили на обяд младежи с които фондацията им работи.
Много хубаво семейство.

# 971
Давиз, не ме чети Simple Smile
Бежово и тъмно синьо ми е една от най-любимите цветови комбинации, особено тъмносиня риза и бежов панталон. Но бежовото да е хубаво и наситено Simple Smile

Матилде винаги ме изумява колко хубава и женствена фигура има, особено когато е в лежерни дрехи, а защо така в официални дрехи не винаги се забелязва и самите дрехи не я отварят. Трябва й смяна на стилиста и прическата малко да й пипне. Толкова хубава жена е.

# 972
Аз също много харесвам бежово и кафяво, цялата гама. Палтото на Мегън е в много хубав цвят. Този път много ми харесва.. Дано ходят с Хари на повече места, за да ги виждаме по-често.

Влачещи се панталони ненавиждам, не знам какво им харесват.

# 973
  • Някъде там
Ули 😉, аз го харесвам  тъмносиньо в комбинация с екрю, светложълто и другите от по-светлата гама, както и с пепел от рози.
Тоалетите от вчера.
Летисия е в бос. Тя го е носила няколко пъти този панталон.

В Монако беше благотворителната гала.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 07:42 от daviz

# 974
Много хубава Мете, страхотна рокля.
Натанът на Матилде също ми хареса. Права си, Ули, Матилде сякаш нарочно се олелчва с някои рокли, а ще бъде супер ако се облича половин идея по-свежо и младежки.
Мегън е супер в бежовата Макс Мара, няма едно нещо, което да не ми допада. А чантатата е 😍
Летисия рядко не ми харесва, но с този панталон - не.

Общи условия

Активация на акаунт