Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 94 121
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 1 980
  • София
Аз чистя. Шкафовете са загинали. Исках изцяло да почистят, но не съм сигурна и че само с кухнята ще се справя.
Налични 25 кутии чай, а ние пием насипен. Кой, защо и кога ги е купувал...знам. жал ми е да ги хвърля.
Още не съм стигнала до килера.
Само 1/3  изчистих от кухнята. Ще се гръмна.

# 1 981
Оправих я.Ама то тъй,май диоптъра трябва да сменям.Laughing

Рено,хвърляй ги.Такива едни малки ситни гадинки изпълзяват от чая,в буркан с капаче беше, изхвърлих всичко докато зацепя от къде са.

# 1 982
Късо, черно, 100% Arabica, medium roasted, без никакви добавки.
Добро ви утро. Simple Smile

Хъ, още някой има препдочитана степен на изпичане на кафето…Че даже и моята любима.

# 1 983
Здравейте, дружина! Пуша пета цигара и още не знам какво да почвам. Имам работа на компютъра, от там май ще е, вчера позачистих, може само робота да пусна да си повърви. За обяд малкия си поръча баница на баба си, аз сложих един боб да кисне, довечера ще го готвя със салата и сранинка, на тънко нарязана от фризера ще е.
Малкия ще се разболява усеещааам Head Band Mask Стана в 10.30 и до сега рева три пъти, за каквото се сети... 3 дни изкара на детска градина, 3 дни!
Редактирам се, че сега дочетох, Фил, June и вашите дечица да оздравяват!
Ени, да оздравява и Синеочка! Почна се Sad

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 12:23 от Salilinda

# 1 984
Късо, черно, 100% Arabica, medium roasted, без никакви добавки.
Добро ви утро. Simple Smile

Хъ, още някой има препдочитана степен на изпичане на кафето…Че даже и моята любима.
Попи, при мен е съчетание от кофеинова мания и тежка зависимост. И даже не се шегувам. Миниатюрни нюанси във вкуса, аромата и дори формата и материалът, от който е направена чашата, ми влияят върху кафепиенето.

# 1 985
Уиш,и аз съм така! Кафето го обичам в тънкостенна порцеланова чаша. Еспресото го обожавам,но така и не намерих читава кафемашина за домашна употреба и минах на гръцко кафе в медно джезве!

# 1 986
Уиш,и аз съм така! Кафето го обичам в тънкостенна порцеланова чаша. Еспресото го обожавам,но така и не намерих читава кафемашина за домашна употреба и минах на гръцко кафе в медно джезве!
Saeco автомат ти трябва, от преди да ги купят филипс, с кафе на зърна.

Аз трябва да си сменя кафемелачката, защото тази ми я даде свеки и понеже трябва да й бая, за да мели, всяка сутрин се сещам за свеки с не особено ласкави мисли, а това не е добро начало на деня Simple Smile

# 1 987
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
успях да ви дочета, кафета пих, закуски и питки хапвах... неспоменатия зеленчук - цъ! анатема нему!
и солен карамел заблажих...
и за кроталчо се замислих. май е намерила вече лайф-коуч, а? Wink

ние ходихме в Атина. и като писах "ходихме" точно това исках да кажа - ходихме. като улави. три пъти обиколихме пешеходните обекти по центъра, мотахме се из музеи и обекти... после повторихем, защото може би нещо не сме довидели...
и през цялото врем етърсехме зарчета за ДиД. който не знае - нямат намиране.
в Египет няма, защото зарът значи хазарт, а хазартът е незаконен. това, че трябва за настолна игра не ги интересува.
в Гърция, от стотици питания в магазини - за израчки и за игри,  левчета и специализирани и даже в репове, само три момичета знаеха каква е играта, но нямаха идея къде да търсим зарове.
насочиха ни към битака, защото там имало всякакви невероятности и може да има и това.
и там... казвала съм ви как купих арабски питки наполовина на цената им. е, от Гърция си донесохме биташки кристални чашки за ракия. детето каза, че съм измамила търговците (4 мъже. продавачи на битака Wink ) като съм взела чашите почти без пари.
след това ме дърпаше и пресичаше всеки опит да попитам за нещо.
и добре правеше, че иначе щях са се чудя къде да събирам кристална каничка за ракия, купички от цветен кристал и три аптекарски шишета, все още с етитетите си. Simple Smile
с една дума - навъртяла съм си крачките за месец, крака ме боли като за сумарно два месеца, а аз само чакма да стане 6 и да си сипя бейлисче в новата чашка. Simple Smile

# 1 988
  • Euskal Herria
Добри, мче 6 мина, де... Вече към обяд отива. Wink Сипвай смело!

# 1 989
  • София
Срам не срам ще си призная, че и аз не знам какво е ДиД.

# 1 990
  • Пловдив
Ама вярно ли чак така придиряте за чаша...? За кафето ок, ама Grinning  Като моята шефка сте, тя го пие в малки чашки костен порцелан Wink

Уиш, а къде намираш такова медиум изпечено кафе?

Панде, то в Гърция незнаят, та ние ли? Joy

# 1 991
Saeco автомат ти трябва, от преди да ги купят филипс, с кафе на зърна.

Аз трябва да си сменя кафемелачката, защото тази ми я даде свеки и понеже трябва да й бая, за да мели, всяка сутрин се сещам за свеки с не особено ласкави мисли, а това не е добро начало на деня Simple Smile
А ти имаш ли автоматична кафемашина ?
Между другото, и сега се казват Saeco, нищо, че са под шапката на Philips.

# 1 992
и през цялото врем етърсехме зарчета за ДиД. който не знае - нямат намиране.
в Египет няма, защото зарът значи хазарт, а хазартът е незаконен. това, че трябва за настолна игра не ги
Помня, 7-8-годишна съм била, на морето в дъждовните дни играехме на "Не се сърди човече", но изгубихме зарчето и аз отивам да купя ново. Леле, колко страшна беше мустакатата леля в павилиона, където попитах за зарчета! Погледна ме изпод вежди, сключени като на торен бръмбар рогата, и изръмжа: "Момиченце, не знаеш ли, че в България хазартът е забранен?!" Още се стресирВам при спомена.

# 1 993
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ахой!
Съчувствам на родителите на всички болни деца. От 8 септември моето кашля и точи сополи. Вече е по добре, но ми се скъсаха нервите.
Пет дена инхалирам с физ. р-р, и лекувам колкото мога. Минахме през педиатъра, сменихме терапията, антибиотични капки, че сополите жълти  вече, спрей за нос, муколитик, сироп, отделно разтвор за инхалации почнах...
 И работя, и детето с мен водя, то температура няма, гърлото спокойно, детето жизнено и енергично, педиатъра вика "няма бронхит или нещо друго", но си кашля и с тези сополи как да го водя в градината? Втръсна ми от всичко. То пък днес и заваля.

# 1 994
Ех Съншайн,  измъчило се е милото, че и ти. Хайде, да минава бързо!

Добре,  покажи стъкларийката де. Много обичам посуда, тенджери и тигани Joy

И аз придирям чашите. Трябва да са тъъъъъъънки. Мразя дебела чаша.

Общи условия

Активация на акаунт