Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 730
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 525
Честит празник, Гери! Здраве и усмивки! Flowers Hibiscus

Шивааааа! Dizzy Face

# 526
Геро,здрава да си,жива да си,късмет да имаш,любов да имаш,от късмет да не се отървеш! Наздраве да те е,да се нащуреш,надивееш,весело да ти е! Много щастие и усмивки ти желая!

Наработих се аз,премерихме си рогата и ината с една колежка,по едно време я чувах да си говори сама.

Здрасти и чао.И да се пазите!

# 527
Кро,ти да не смени работата? Или ти доведоха колежка?
Хора,краката ми са ледени! Лежа си завита,нямат стопляне. Лошото е,че не вечерях и ся съм гладна... 😰🥺 Чудя се да стана ли да се наплюскам или да мезна нещо дребно. 🙈😆
Четох отатък... едва се сдържам да не напиша едни работи. 😂🙈🤐

# 528
  • София
Джун, пропуснала съм да честитя  на твоя убавец! Зло да ви забрави и двамата! Здрав и щастлив да е!

Аз съм вече в леглото. Лека и мека! 🛌🤗

# 529
Честити да са рождениците, от здраве и късмет да не се отърват.
Ние се преместихме в Приморско, тук е лудница, дават времето да се разваля та ще видим може и по-рано да потеглим към София.

# 530

Котката на баба...

# 531
Герата,жива и здрава да си !
Детето ме гледа и пита" Мамо,защо имаш толкова малко коса?"Докривя ми,хем знам,че след година хроничен косопад приличам на метла в главата..,но ми докривя.

# 532
Върнах се на старата,Ени.Разположили са се удобно стари познати муцуни.Ще бъде игра на нерви.Да видим дали ще мога като филипински работник 45 мин.да кова един пирон на едно и също място.Или ще издивея! Обещала съм си този път да не се ядосвам.

# 533
  • Euskal Herria
Докато се прибера, вие вече сте изпозаспали.
Герата, да си здрава и щастлива! Честит рожден ден!

# 534
За много години, Гери! Жива и здрава да си!

# 535
ЧРД, Гери! Не зная колко години навършваш, но не ти личат. Запази свежото в себе си, а и чудесното чувство за хумор.

Джун и твоят мъж да е честит. Да те обича и да намирате хармонията в заедността.

Панди Hug Как да не си принцеса?! Аз знам, че принцесите са нежни и крехки същества, а на съвременните им се налага и да работят. Но също им се полага и да се поглезят, пожелавам ти го Simple Smile

Тук съм, добре съм, поскитах, взеха ми силиците, но пък се потопих в чудна красота. Явно в повече ми е дошла емоцията, та по никое време се събудих.

# 536
  • София
Елиф, и аз, но от гадни емоции Sad.

# 537
Ре, тъжно ми е да го чуя Sad
Дано отминат бързо! Мога ли да помогна?

# 538
  • София
Ще отмине като всяко нефатално нещо Simple Smile. Просто се събудих и ще чета. През деня ще подремна.

# 539
Чудесно 😡! До тази сутрин времето беше горещо като пещ. Приготвих и изгладих дрехите на всички вчера и се събуждам тази сутрин-хладно и облачно. След малко трябва да тръгваме за кръщенето,а Беболина ще е с рокля с гол гръб 🤦

Общи условия

Активация на акаунт