Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през септември

• 93 500
  • 3 033
  •   1
Отговори
# 285
Жаклино,ужасен филм е,че и само пет серии.Smiley Кейт откакто я изгледах като лесбийка с нищо не може да ме изненада.

Лека и мека!

# 286
Кро, мани страшно депресантски, ма 8,8 рейтинг викам ще го мъча.. 4 серии чакам да ми тръгне, ма не. На инат го гледам, но не ме грабва.

# 287
Е,то още една има.Тегав е и си е психарски,аз харесвам такива филми,но тя си е абсолютна мърла в тоя филм.Всичко което може да е сбъркано в живота и е сбъркано.Деца,внуци,абе още малко ти остава.

# 288
  • София
Вече е 3 септември и Малката ми Пандичка има рожден ден. Черпя с тортата, която сама й направих. Надявам се на вкус да е по-добра от външен вид, но с две леви ръце толкова мога.

# 289
  • Euskal Herria
Здрава и щастлива да е малката Пандичка! Да е винаги така остроумна!

# 290
Панди,жива и здрава да е малката красавица и нека само радост и щастие носи на мама🥰!

Много обичам кайсии, много! Праскови също,а не мога дори да ги докосна,живо мъчение!

# 291
Много здрава, щастлива и все така остроумна да е малката ПанТичка!
Боря температура 🤕

# 292
Нещо се обърка,така  свири вятъра,че ми идва да си потърся коледните чорапи.Няколко пъти ме събужда,толкова силно блъска.

Панде,жива и здрава да ти е малката сладурана! Супер е тортата!

Добро утро! Спокоен петък!

# 293
Чудна торта, Панди! Да е жива и здрава малката Панда!

# 294
Добро утро!

Честит рожден ден на малката Пандичка! Здрава и щастлива да е!
Панди, тортата е супер!

Крот, мерси за кафето! Пия и тичам.

# 295
Честита да е малката Пандичка,  весело детство и много да е здравичка! Тортата изглежда много вкусно.
Жаки, не ми е нов ника, не съм от активните аз.
Ще закривам сезона и потеглям за морето след работа, дано трафика не е убийствен. Само се чудя да взимам ли вълнените чорапи дето ми отиват на банските.
Лек ви петък!

# 296
Гутен ви сабахлен у петък, Хубавелки!
Станах рано, защото ще ходя в НОИ за ПИК, а там требе да се ходи рано!
Кротева, благодарско за кафето! 🌷🌷🌷
Панди, да е жива и здрава малката ПанТичка! И все така да ръси бисери! Щастливо детство! ♥️♥️♥️Тортата е прекрасна!
Лек ви петъчен ден, бамбини! И се облечете, че е бърррррр!!

# 297
Утихна вятъра,Райчо се показа.Едни птички се чуват.Не гаргите,тях ги отвя вятъра на някъде.Smiley

Палци на малката Жаки! И чао от мен!

# 298
Честита да е малката Панд(т)а! Здрава и щастлива и все така духовита да бъде!

Уж близо 8ч съм спала, още ми се спи. И ММ се е ядосал на куч на разходката и сега му е крив светът.

# 299
  • Пловдив
Добро петъчно!

Панде, да ти е здрава и усмихната! Весел празник и на теб!

Оги, ам кво море? Ся и пари да ми дават не отивам Smiley на нашето, де...на топличко по островите-да!

Общи условия

Активация на акаунт